Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiedzaca

Czy macie Panowie erekcje podcza robienia minetki?

Polecane posty

Gość nie wiedzaca

Moj chlopak podcza robienia mi minetki ma erekecje tylko przez chwile, po paru minutach palka mu opada, a podobno to takie podniecajace dla facetow. Czy tez tak macie?

Gość chyba to to
Opada mu pewnie dlatego, że się skupia na sprawianiu Ci przyjemności. Weź ją do buzi, to zobaczysz, że coś się zmieniło... :)

Nie wyobrazam sobie zeby moj facet mogł nie miec wzwodu podczas robienia minetki :D wtedy zazwyczaj nie jest tylko minetka ale takze masa innych pieszczot wiec Wacuś stać musi ;) a zdarzyło się ze robiąc minetkę sam doszedł jak widział ze jest mi jak w niebie... :D

bo prawde mowiac podniecajace jest tylko pierwsze kilka minut minetki, potem to juz ciezka praca :P

Gość nie wiedzaca
No wlasnie, jak on mi robi juz ta minetke to nie trwa to mi nute czy dwie, ale powiedzmy 10 minut i trudno chyba oczekiwac erekcji od samego lizania mojej cipki? Nie ma wtedy zadnych innych pieszczot, bo jak zszedl na dol to juz tam siedzi...On mi mowi, ze podniecajacy w sensie przyjmeny jest fakt, ze mnie tam caluje, ze sie patrzy na moja cipke, ze na mnie sie patrzy i widzi ze mi dobrze, ale nie ma od tego bodzcow fizycznych. Z checia poslucham Waszych opinii, czy to norma?

Gość on28
swięta prawda!

Gość chyba to to
Al Bundy - masz rację. Jęzorem się trzeba namachać i nasłuchiwać przy tym, czy jest jakiś efekt. A jezeli dziewczyna leży jak kłoda, to nic w tym podniecającego.

Gość no bo powinnac
na czworaka ustawic sie nad jego twarza... ponoć dla faceta najbardziej niewygodne jest klekanie nad leżaca kobieta ,,kark sztywnieje... męczące...

postaraj sie glosniej stekac i wzdychac, mow mu jak Ci jest dobrze - mozesz tez zlapac go czasem reka za wlosy albo lekko scisnac udami jego glowe (byle nie za mocno :P).. ogolnie nie powstrzymuj sie przed wyrazaniem tego co czujesz i powinno zrobic sie ciekawiej ;)

Gość nie wiedzaca
No on tak walsnie mowi,ze go to meczy....tak jak opisujesz dokladnie. Ja tylko chce sie dowiedziec, czy to nie znaczy ze go nie pociagam, ze nie jest to dla niego mile ta minetka i dlatego nie ma erekcji? Sie czyta na forum, ze to takie podniecajace dla faceta. Dla mnie wyznacznikiem podniecenia jest stojacy penis, a tu nic. Co macie na mysli piszac, ze to jest podniecajace dla facetow?

Gość nie wiedzaca
Skorzystam chyba z Twoich propozycji Al, moze faktycznie jestem zbyt klodowata:)

Gość chyba to to
lepiej ułożyć się w pozycji 69, ale nie jedno na górze, tylko obok siebie - on pieści i ona też ma blisko jego pałkę - wugodnie i można długo się bawić

Gość manie-k
Daj spokój to cięzka robota :( Lizesz i lizesz az jęzor sztywnieje, no i ten smak :( ale sie poświęcamy dla was

Gość nie wiedzaca
My dla Was tez, od lodzika usta bola i jezyk:( Ok, to komu nie stoi palka przy minetce a komu stoi?

ciezko powiedziec, mi zazwyczaj tak ale to nie regula - zalezy na ile dziewczyna sie stara. Ale faktem jest, ze minetke lubie robic :P

Gość do chyba to to
ale jak na boku. co mam z nogani zrobic. oprzec na jego glowie?

niech on Ci trzyma nogi rozszerzone i robi Ci minetne chyba proste do wykonania chyba ze tak Cie to gilgocze ze sie wiercisz jak w kinie :P

Gość małe sprostowanie
mój ma przez cały czas. Ba, nawet jak tylko sie do mnie przytula jak leżymy sobie na kanapie CAŁKOWICIE UBRANI to też ma powstanko :D Ale to pewnie dlatego że jestem dla niego super sexi :D Jesteśmy ze sobą 4 lata.

Gość nie wiedzaca
Czyli ja nie jestem dla mojego super sexi? O co chodzi, kto mi wyjasni:(

Gość jestes dla niego seksi
nie o to chodzi, po prostu każdy facet ma inny temperament i kazdy inaczej odbiera rożne bocdźce. Możesz podsycać jego podniecenie smyrajac go stopa po udach i penisie , bawiac sie swoimi piersiami albo glaskaskac go po glowie, mozesz kazac mu przerwac na chwile i zlizac z jego brody i ust swoje soczki... a najlepsze rozwiazanie to pozycja 69 ;)

Gość Men
stoi jsk HUJ

Gość moj ma elekcje

Gość NyssA
w moim przypadku pałka az sie wyrywa i tak mocno sterczy ze az mnie boli

Gość jaruta
Mam wazne pytanie do autorki toicu .Czy po minetce ma erekcje. Tak w ogole ,jezeli nie ma erekcji podczas tej czynnosci tzn ,ze nie bardzo sie podnieca.Moja zona nigdy nie widziala mojego bez wzwodu .really.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
mi czasami jak sie koncentruje nad robora to opada ale przeciez to zaden problem poniewaz im dalej tym glosniej ona wzdycha, jeczy, w koncu zaczyna sie wic... i wtedy nastepuja eksplozja pozadania taaak, cunnilingus to ZDECYDOWANIE jest to... P.S. przypomnialo mi sie, ze niektore kobiety uwazaja, ze lodzik je poniza - zna ktos faceta, ktory uwaza, ze mineta jest ponizajaca????

Gość vgop
Tylko czasami nie zwroc mu na to uwage ,bo zacznie sie kontrolowac i z seksu nici.Pewnie chlopak cios tam w miedzyczasie przemysla ,no bo to troche trwa.Czyli jemu nie tylko sex w glowie! Moze mysli np.o egzaminach.

Gość ja poprostu
siadam przodem mojemu facetowi na klacie, a on działa języczkiem i paluszkiem :)

Gość gfdd
normalny facet ma wzwód na widok gołej baby .Szczegolnie jesli jest jego dziewczyną.To nie jest kwestia robienia tego czy tamtego.Goła baba musi powodować wzwód nawet jeśli jej nie robi dobrze ...