Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do d...z takim sexem

Do d....z takim sexem

Polecane posty

Gość do d...z takim sexem

bardzo mnie bolało kochalismy sie pierwszy raz od tyłu i strasznie bolało próbowalismy tez tak ze ja byłam na górze ale bolało jeszcze bardziej dlaczego????? ja dopiero zaczynam i moze to dlatego moze powinnismy najpierw potrenowac w pozycji klasycznej kurcze teraz jeszcze mnie brzuch boli to nie był pierwszy raz a pojawia sie krew!!!! nie wiem co to znaczy ???czy moze to ze wczoraj wziełam ostatnia tabletke anty i to juz okres czy on mnie tam troszke porozrywał???? a w ogóle to nie sie nie podobało:(zero czułości, zero zrozumienia ze to bolało:(

dziewczyno nie porywaj sie z motyką na slonce, nie od razu Rzym zbudowano :O powoli, w pozycji klasycznej dojdziecie do ladu i skladu... ta od tylu to jednak dla bardziej doświadczonych, podobnie jak i na jezdzca, narazie klasyczna, albo lyzeczka (czyt. bokiem) pozdrawiam ;)

Gość spontaneous
Hej! Znam to, mnie tez boli gdy sie kochamy inaczej niz klasycznie. Nie jest to moj pierwszy facet, wiec teoretycznie nie powinno byc problemu. Problemem natomiast moze byc, ze on jest bardzo duzy i poprostu boli mnie gdy sie kochamy bardziej energicznie. Ktos tak mial? Pozdrawiam:)