Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jon

Dlaczego te ....

Polecane posty

Gość jon

dziwki co zdradzaja staraja sie potem wmowic ze to nasza wina bo je zaniedbujemy , ja jej nie kazalem wskakiwac na jego sztywnego fiuta , sama to zrobila , mnie przy tym nie bylo 😡 Chcialem potem pogadac ostrzej z tym gosciem , powiedzialem kim jestem a on sie .... rozplakal :O od zdrady bardziej zabolalo mnie to ze zrobila to z czyms takim , zrobilo mi sie goscia zal .

Gość olekssss
Współczuję chłopie. Moja była ma męża, i go zdradzała. Jak się dowiedział to zwaliłą wszystko na niego i urządziła im konfrontację. Takie już są te głupie cipy, niby że to my zdradzamy a same tylko tyłkami świecą i okazji szukają....

ja tez bylam zdradzana. nie zastanwaim sie dlaczego, wykreslam z pamieci nie wartego mnie gnoja kierujacego sie ejdynie popedem seksualnym. niech spieprza

Gość jon
Mysle ze 50 % ludzi bylo , jest lub bedzie zdradzonych , takie czasy , mogla odejsc jak jej bylo tak zle , ale ona dalej nie chce , ja jej nie chce znac a ona nie przyjmuje tego do wiadomosci , chyba uwaza ze to ja powinienem jeszcze ja przepraszac :O

Gość olekssss
Ciekawy jestem jednego, czy kobietom się wydaje że mężczyżni je zdradzają wyłącznie z wolnymi pannami ? Otóż nie. Zdrada to zazwyczaj z koleżanką lub znajomą. Po cholerę dajecie ? Fcet sam nie wezmie.

Gość kazdy szuka
usprawiedliwienia, nikt nie przyzna sie do tego jakim kawałkiem gówna sie okazał w rzeczywistosci, a "czyste" sumienie byc musi :O

fakt kobiety zdradzaja. ale nie na taka skale jak faceci. ja juz nawet nie mam zludzen ze facet bedzie mi wierny. taki life

Gość olekssss
Pobudka ! Jak nie na taką skalę jak mężczyżni ? Co w mieście jest jedna kobieta co daje wszystkim żonatym ? Kobiety tym się nie chwalą jak mężczyżni co nie znaczy że nie skaczą tak samo w bok.

moj byly robil to z sasiadka, kolezanka z pracy, jakimis malolatami z klubu. no nie wiem, nie znam takiej kobiety. nie znam po prostu.

Gość olekssss
.... i wszystki były niezamężne ? I wszystkie niewiedziały że facet jest żonaty ?

wiedzialy. i co z tego? kobiety sa o siebie zazdrosne i zawistne. nie ma czegos takiego jak kobieca solidarnosc. jak bym spotkala takiego to bym mu jaja uciela a nie szla z nim do lozka. wiec masz tu jedna ktora nie zdradza i nie pojdzie do lozka z zajetym facetem

Gość olekssss
jEDNĄ. Bo widzisz prędzej uwierzę w to iż kolega nie pójdzie do wyra z żoną lub dziewczyną kolegi bo to KOLEGA , niż to że nie zrobi tego kobieta.

Gość boze czy to wazne
kto wiecej zdradza ?? skad mozecie wiedziec ?? skad macie te szczególowe wyniki statystyczne, kto czesciej zdradza ?? zdradzaja i tyle, kłamia i to jest obrzydliwe. Zwyczajna banda tchórzy, nie wazne jakiej płci 😠 ciezko byloby odejsc ? powiedziec ze juz sie nie chce byc ? pewnei ze ciezko, łatwiej zdradzic i kłamac Tchórzliwe kawałki gówna :O

tu sie zgodze. nastaly takie czasy ze trudno o wiernosc. pogodzilam sie z tym i pozbylam zludzen.

Gość jon
Ja jeszcze nigdy nie zdradzilem , wierze ze tego nie zrobie ale zycie zweryfikuje moja wiare ale na pewno nie bede nigdy zwalal winy na partnerke

Gość olekssss
Spaskudził ci babę, skur****

Gość jon ja tez nie zdradzilam
nie wyobrazam sobie bym mogla to zrobic, ale nigdy nie mówię nigdy bo moje zycie juz nieraz tak wirowalo, i stalo sie duzo rzeczy, o których nigdy nie sądziłam by mogły sie zdarzyc, ale nie tylko nie zwale winy na faceta ale jeszcze odejde od niego. Bo sotatnia rzecza jaką bym chciala to być okłamywana przez niego i byc przez niego zdradzona, dlatego jezeli czegos wymagam od innych musze dostosowac sie do tych samych wymogów.

Gość moesshha
a ja jestem pewna faceta,ale....wlasnie, nie bedziemy razem....kurwa kurwaaaaaa

Gość olekssss
A niech wina leży po obu stronach, to jeszcze nie powód żeby bladź szłą na lewizne...

Gość jon
Ma za swoje , dorwalem go na imprezie , duzo ludzi widzialo jak plakal a wcale moj cel nie byl taki , nie wiem czy ludzie ktorzy to widzieli domyslaja sie o co chodzilo ale szczerze powiedziawszy malo mnie to teraz obchodzi , takie sprawy wole zalatwiac bez swiadkow , myslalem o tym jak teraz mam sie zachowac w stosunku do niej , moj kolega mowil ze zrobil tak ze przespal sie z dziewczyna ktora go zdradzila a potem zostawil na lozku 10 zl i powiedzial ze dziekuje za usluge , jak dla mnie to ostro ale moze by sie czegos nauczyla .

moj ex robil to dlatego ze mogl i dowartosciowalo go to, za anwet malolaty na niego leca. przykre, dla mnie ten czlowiek juz nie istnieje

DLaczego poszła ? jak było napisane: bo jest tchórzem. Chiała z innym sie przespac to cięzko było powiedziec obecnego: czesc ?? Nie oczywiscie, pewnie by umarła, korona z głowy by zleciała :O co miala ta zdrada zrobic ? polepszyc jej humor ? naprawic zwiazek ????? Bez jaj. Dała dupy na lewo zamiast załatwic to cholera jak człowiek. Reszta jest tylko żałosnym usprawiedliwianiem się: a bo mi bylo zle, a bo nie miales czasu, abo to a bo tamto :O żenada :O

Gość jon
Nie obilem mu ryja , mialem moze taki zamiar ale tego nie zrobilem , wtedy wyszedlbym na pajaca , jak gosc sie rozplakal to nie widzialem co robic , nigdy wczesniej nie mialem takiego przypadku , inni przynajmniej udaja twardych a on w placz :O

taaa wim, że w wielu zdradach chodzi o te \"adrenalinke\" ale dla mnie to zadne wytłumaczenie ....chce adrenalinke ? to niech idzie sobie na bungee poskakac, albo do Pride sie zapisze ;) a nie robi swinstwo drugiej osobie :O

no ale wtedy nie ma zwalania winy na zdradzanego, prawda ? Ktos uzalezniony od takiej \"adrenaliny\" niemoze powiedziec: bo nie miales/as czasu; bo cie nigdy nie bylo, bo tamto ... no gdyby mój facet sie taki okazal i wyjechal mi z takim tekstem to bym mu chyba uszy odgryzła 😠 za taką bezczelnosc to by chyba nie przezyl tego 😠

Gość jon
Do Pride sie nie mozna zapisac , oni moga Cie jedynie zaprosic , jako ze to najlepsza organizacja to biora tylko najlepszych lub najpopularniejszych , jej zreszta chodzilo pewnie o inne przezycia , cos czego u mnie nie miala , ja jakbym szukal czegos takiego jak na poczatku to musialbym miec co 3 miesiace inna dziewczyne , tylko ze dla mnie to co na poczatku nie jest lepsze od tego co jest pozniej tylko inne , po jakims czasie wlasnie nabieram pewnosci ze chce z dana osoba byc i tutaj wydawalo mi sie ze ta pewnosc mam .... a jednak pomylilem sie :(

Gość dotyczy to dwoch stron
kobiet i mezczyzn w takim samym stopniu