Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jon

Dlaczego te ....

Polecane posty

Go艣膰 jon

dziwki co zdradzaja staraja sie potem wmowic ze to nasza wina bo je zaniedbujemy , ja jej nie kazalem wskakiwac na jego sztywnego fiuta , sama to zrobila , mnie przy tym nie bylo 馃槨 Chcialem potem pogadac ostrzej z tym gosciem , powiedzialem kim jestem a on sie .... rozplakal :O od zdrady bardziej zabolalo mnie to ze zrobila to z czyms takim , zrobilo mi sie goscia zal .

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 olekssss
Wsp贸艂czuj臋 ch艂opie. Moja by艂a ma m臋偶a, i go zdradza艂a. Jak si臋 dowiedzia艂 to zwali艂膮 wszystko na niego i urz膮dzi艂a im konfrontacj臋. Takie ju偶 s膮 te g艂upie cipy, niby 偶e to my zdradzamy a same tylko ty艂kami 艣wiec膮 i okazji szukaj膮....

Udost臋pnij ten post

ja tez bylam zdradzana. nie zastanwaim sie dlaczego, wykreslam z pamieci nie wartego mnie gnoja kierujacego sie ejdynie popedem seksualnym. niech spieprza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jon
Mysle ze 50 % ludzi bylo , jest lub bedzie zdradzonych , takie czasy , mogla odejsc jak jej bylo tak zle , ale ona dalej nie chce , ja jej nie chce znac a ona nie przyjmuje tego do wiadomosci , chyba uwaza ze to ja powinienem jeszcze ja przepraszac :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olekssss
Ciekawy jestem jednego, czy kobietom si臋 wydaje 偶e m臋偶czy偶ni je zdradzaj膮 wy艂膮cznie z wolnymi pannami ? Ot贸偶 nie. Zdrada to zazwyczaj z kole偶ank膮 lub znajom膮. Po choler臋 dajecie ? Fcet sam nie wezmie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kazdy szuka
usprawiedliwienia, nikt nie przyzna sie do tego jakim kawa艂kiem g贸wna sie okaza艂 w rzeczywistosci, a "czyste" sumienie byc musi :O

Udost臋pnij ten post

fakt kobiety zdradzaja. ale nie na taka skale jak faceci. ja juz nawet nie mam zludzen ze facet bedzie mi wierny. taki life

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olekssss
Pobudka ! Jak nie na tak膮 skal臋 jak m臋偶czy偶ni ? Co w mie艣cie jest jedna kobieta co daje wszystkim 偶onatym ? Kobiety tym si臋 nie chwal膮 jak m臋偶czy偶ni co nie znaczy 偶e nie skacz膮 tak samo w bok.

Udost臋pnij ten post

moj byly robil to z sasiadka, kolezanka z pracy, jakimis malolatami z klubu. no nie wiem, nie znam takiej kobiety. nie znam po prostu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olekssss
.... i wszystki by艂y niezam臋偶ne ? I wszystkie niewiedzia艂y 偶e facet jest 偶onaty ?

Udost臋pnij ten post

wiedzialy. i co z tego? kobiety sa o siebie zazdrosne i zawistne. nie ma czegos takiego jak kobieca solidarnosc. jak bym spotkala takiego to bym mu jaja uciela a nie szla z nim do lozka. wiec masz tu jedna ktora nie zdradza i nie pojdzie do lozka z zajetym facetem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olekssss
jEDN膭. Bo widzisz pr臋dzej uwierz臋 w to i偶 kolega nie p贸jdzie do wyra z 偶on膮 lub dziewczyn膮 kolegi bo to KOLEGA , ni偶 to 偶e nie zrobi tego kobieta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 boze czy to wazne
kto wiecej zdradza ?? skad mozecie wiedziec ?? skad macie te szczeg贸lowe wyniki statystyczne, kto czesciej zdradza ?? zdradzaja i tyle, k艂amia i to jest obrzydliwe. Zwyczajna banda tch贸rzy, nie wazne jakiej p艂ci 馃槧 ciezko byloby odejsc ? powiedziec ze juz sie nie chce byc ? pewnei ze ciezko, 艂atwiej zdradzic i k艂amac Tch贸rzliwe kawa艂ki g贸wna :O

Udost臋pnij ten post

tu sie zgodze. nastaly takie czasy ze trudno o wiernosc. pogodzilam sie z tym i pozbylam zludzen.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jon
Ja jeszcze nigdy nie zdradzilem , wierze ze tego nie zrobie ale zycie zweryfikuje moja wiare ale na pewno nie bede nigdy zwalal winy na partnerke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olekssss
Spaskudzi艂 ci bab臋, skur****

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jon ja tez nie zdradzilam
nie wyobrazam sobie bym mogla to zrobic, ale nigdy nie m贸wi臋 nigdy bo moje zycie juz nieraz tak wirowalo, i stalo sie duzo rzeczy, o kt贸rych nigdy nie s膮dzi艂am by mog艂y sie zdarzyc, ale nie tylko nie zwale winy na faceta ale jeszcze odejde od niego. Bo sotatnia rzecza jak膮 bym chciala to by膰 ok艂amywana przez niego i byc przez niego zdradzona, dlatego jezeli czegos wymagam od innych musze dostosowac sie do tych samych wymog贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moesshha
a ja jestem pewna faceta,ale....wlasnie, nie bedziemy razem....kurwa kurwaaaaaa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olekssss
A niech wina le偶y po obu stronach, to jeszcze nie pow贸d 偶eby blad藕 sz艂膮 na lewizne...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jon
Ma za swoje , dorwalem go na imprezie , duzo ludzi widzialo jak plakal a wcale moj cel nie byl taki , nie wiem czy ludzie ktorzy to widzieli domyslaja sie o co chodzilo ale szczerze powiedziawszy malo mnie to teraz obchodzi , takie sprawy wole zalatwiac bez swiadkow , myslalem o tym jak teraz mam sie zachowac w stosunku do niej , moj kolega mowil ze zrobil tak ze przespal sie z dziewczyna ktora go zdradzila a potem zostawil na lozku 10 zl i powiedzial ze dziekuje za usluge , jak dla mnie to ostro ale moze by sie czegos nauczyla .

Udost臋pnij ten post

moj ex robil to dlatego ze mogl i dowartosciowalo go to, za anwet malolaty na niego leca. przykre, dla mnie ten czlowiek juz nie istnieje

Udost臋pnij ten post

DLaczego posz艂a ? jak by艂o napisane: bo jest tch贸rzem. Chia艂a z innym sie przespac to ci臋zko by艂o powiedziec obecnego: czesc ?? Nie oczywiscie, pewnie by umar艂a, korona z g艂owy by zlecia艂a :O co miala ta zdrada zrobic ? polepszyc jej humor ? naprawic zwiazek ????? Bez jaj. Da艂a dupy na lewo zamiast za艂atwic to cholera jak cz艂owiek. Reszta jest tylko 偶a艂osnym usprawiedliwianiem si臋: a bo mi bylo zle, a bo nie miales czasu, abo to a bo tamto :O 偶enada :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jon
Nie obilem mu ryja , mialem moze taki zamiar ale tego nie zrobilem , wtedy wyszedlbym na pajaca , jak gosc sie rozplakal to nie widzialem co robic , nigdy wczesniej nie mialem takiego przypadku , inni przynajmniej udaja twardych a on w placz :O

Udost臋pnij ten post

taaa wim, 偶e w wielu zdradach chodzi o te \"adrenalinke\" ale dla mnie to zadne wyt艂umaczenie ....chce adrenalinke ? to niech idzie sobie na bungee poskakac, albo do Pride sie zapisze ;) a nie robi swinstwo drugiej osobie :O

Udost臋pnij ten post

no ale wtedy nie ma zwalania winy na zdradzanego, prawda ? Ktos uzalezniony od takiej \"adrenaliny\" niemoze powiedziec: bo nie miales/as czasu; bo cie nigdy nie bylo, bo tamto ... no gdyby m贸j facet sie taki okazal i wyjechal mi z takim tekstem to bym mu chyba uszy odgryz艂a 馃槧 za tak膮 bezczelnosc to by chyba nie przezyl tego 馃槧

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jon
Do Pride sie nie mozna zapisac , oni moga Cie jedynie zaprosic , jako ze to najlepsza organizacja to biora tylko najlepszych lub najpopularniejszych , jej zreszta chodzilo pewnie o inne przezycia , cos czego u mnie nie miala , ja jakbym szukal czegos takiego jak na poczatku to musialbym miec co 3 miesiace inna dziewczyne , tylko ze dla mnie to co na poczatku nie jest lepsze od tego co jest pozniej tylko inne , po jakims czasie wlasnie nabieram pewnosci ze chce z dana osoba byc i tutaj wydawalo mi sie ze ta pewnosc mam .... a jednak pomylilem sie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dotyczy to dwoch stron
kobiet i mezczyzn w takim samym stopniu

Udost臋pnij ten post