Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemnicza kobieta

Pasemka u fryzjera

Polecane posty

Gość tajemnicza kobieta

Czy wam tez sie tak wydaje ze robia za daleko od nasady glowy??I wyglada to tak jakbys wychodzila od fryzjera z odrostami??A moze to tak musi byc??Ja juz sie spotkalam z tym drugi raz i juz sie motam... A tak wogole czy do takich wlosow z pasemkami jakiego uzywac szamponu??Trzeba przeciez dbac o te zafarbowane wlosy...co polecacie??

Gość tajemnicza kobieta

Gość upppppppppppppppppppppppp

Gość poprostu ...
kup szampon do włosów farbowanych i pasemek np. z garniera . co do pasemek to mój fryzjer je robił ok :) ... może zmień fryzjera :P

fryzjer nie może zrobic za blisko głowy pasemek, bo spali włosy i to jest normalne, dobre sa odzywki sprzedawane w salonach fryzjerskich, ale ja czasem nakładam sobie na głowę naftę do włosów blond z dodatkiem cytryny i zółtko z jajka. Moze nie pachnie zbyyt ładnie, ale włosy bardzo odzywają www.wellnesslife.pl www.kobieta.wellnesslife.pl nowy program dla kobiet \"Odkryj swoje piekno

Bardzo dobre są produkty profesjonalne sprzedane w salonach wielkich fryzjerów. Ja stosuję produkty L\'oreal sa świetne. Na alegro też mozna je kupić. Polecam rewelacja.