Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

waniliowa mandarynka

Pytanie o tabletki anty????

Polecane posty

Witajcie Kobietki :) Moje pytanie dotyczy tabletek anty, a mianowicie tego,że chcę zmienić Dianę na jakieś inne ale też na takie,po których stan cery się poprawia i się nie tyje.Jakie polecacie??? W miarę niedrogie?

Gość pogryziona
ja biorę Yasmin, nie tyje się po nim, czasem nawet chudnie :D tylko ze kosztuje 37 zł. Niektóre moje znajome biora Cilest i też ni narzekają ;) Njalepiej pogadać z lekarzem :)

Gość tez sie nad tym zastanawiam
ostatnio widzialam reklame jakis nowych tabletek REGULON podobno maja poprawiac stan cery ale nic poza tym nie wiem ;)

Gość porozmawiaj z
ginem!!On sie na tym zna i on Ci przepisze jakies!! Samemu nie powinnas zmieniac tabsów na inne bo sie na tym nie znasz,a nie mozna sie wzorowac na kolezankach bo one biorą takie a takie i sie czuja ok!! Tylko gin moze Ci przepisac ospowiednie dla Ciebie tabsy!!

Gość porozmawiaj z
TO SZYBKO ZMIEŃ GINA!!!To chyba jakiś palant!!!Jak mozna sie pytyac"jakie Pani chce?" jezuuuuuu

Gość pogryziona
hehe ;D to może zmień lekarza:P moja pani doktór zapytała tlyko czy chce plasterki czy tabletki ile jestem w stanie za nie zapłacić. Swoją droga Diane to bardzo silny lek, i jego głownym celem ni jest chyba antykoncepcja?

Gość yennefer22
dziewczyny dobrze pisza.I Cilest i Yasmin maja dzialanie antyandrogenne czyli wplywaja dobrze na cere.Ale zanim zamienisz Diane na ktorekolwiek z nich powinnas skontaktowac sie z ginem i znim pogadac a najlepiej zrobic sobie badania hormonalne i na podstawie zamienic tabletki.Pozdrawiam

Gość porozmawiaj z
tabsy to nie cukiereczki....... one wpływają na stan Twojego zdrowia i muszą być odpowiednio dobrane!! Koniecznie idz do inego lekarza

Gość pogryziona
@porozmawiaj z popieram... w końcu po to chodzisz do specjalisty żeby Ci pomógł, a nie zasięgał Twojej opinii. To nie spożywczy tylko tabletki które ingerują w Twój organizm.

Gość porozmawiaj z
🖐️ pogryziona :)

Gość pogryziona
@waniliowa mandarynka 3mamy kciuki :)może trafisz na kogoś kompetentnego :) @porozmawiaj z ;) jak to dobrze się z kimś zgadzać ;)

Gość groosienka
regulon nie jest wclae nowe ;/ to zalezy jakie cchewsz tabkletki...jednofazowe,dwufazowe..mini pigulki..tak naprawde kazda poprawia stan cery...i tyje sie nie od tabsow tylko od nadmiernego jedzenia ktore jest spowodowane niedosytem:) ale nie wszystkie tak maja.....to tak naprawde zalezy od dawki hormowow.

Gość pogryziona
@groosienka jak ona ma zadecydować o tym jakie piguły chce? na litość boską, po to sa lekarze żeby przebadać i dobrac odpowiednią metodę! a z tyciem nie masz racji. Większośc tabletek powoduje zatrzymanie wody w organiźmie, stąd przyrost wagi.

Gość czerwona_wiśnia
orgnizm sie zmienia i jedne tabletki nie dzialaja przez cale zycie - sama sie o tym oprzkonalam. kiedys bralam tabsy, potem przerwa a jak chcialam wrocic to zaczal sie koszmar.musialam zmieniac,kombinowac , moja gin juz nie wiedziala co mi doradzic :) . generalnie zawsze byly efekty uboczne po tej przerwie. teraz uzywam evry i jestem zadowolona. jak bedziesz u gina mandaryna to spytaj o te metode- zobaczysz co ci powie ciekawego :) :)

Gość yennefer22
zgadzam sie z Czerweona Wisnia.Ja tak mialam jak zrobilam przerwe w czasie brania Diane.Kiedy po 3 miesiacach do niej wrocilam wogole nie dzialala ani na moja cere ani na nic innego.A z tym kombinowaniem i szukaniem odpowiednich dal siebie tabletek jest ciazko.Nie wiadomo za ktorym razem trafisz na te odpowiednie.