Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona*26

JEANINE

Polecane posty

Gość ona*26

Witam! Mam zamiar zaczac brac te tabletki. Jest wiele tematow o tych tabletkach,ale zawsze sie cos porownuje itd. Chcialabym wiedziec ile z Was czulo sie dobrze,a ile zle po nich i jakie sa najczestsze skutki uboczne. ps.mam tez pytanie czy moge brac je np.dwa miesiace i jesli nie beda mi pasowaly odstawic je?Czy lepiej nie brac w ogole? Dzieki za pomoc pozdrawiam

Gość pogryziona
z tego co wiem, to żeby stwierdzić czy tabletki "pasują" potrzebne są chyba 3 miesiące... ale o tym powie Ci już Twój ginekolog.

Gość ona*26
no wlasnie,tylko ze ja bylam 2 mce temu,mialam brac od razu ale tak wyszlo ze cykl rozpoczyna mi sie dopiero teraz.po krotkim przesluchaniu ginekolog polecila mi wlasnie je.hmmm zastanawiam sie dlatego jakie sa efekty "uboczne"ich brania? kiedys bralam cilest i czulam sie dobrze

a u mnie tak po tych pigułkach JESTEM W POŁOWIE 1 opak. 1) urósł mi biust a i tak mam F 2) przytyłam albo spuchłam 3) mam plamienia 4) mam podwyższone cisnienie az boli mnie głowa i mam rano jakieś duszności 5) no i żyły na nogach mnie bolą 6) mam większą ochotę na seks :) zobaczymy co dalej bo może mi przejdzie przynajmniej połowa z tego

Gość jeaninka
ja bralam kilka miesiecy z powodu tlustej cery i tradziku..tabletki pomogly bylo super..czulam sie ok...ale wlosy mi wypadaly..odstawilam i teraz mam taki tradzik jakiego nigdy nie mialam........!:( od dwoch miesiecy biore yasmin zobaczymy czy pomoze..pozdrawiam.

Gość 443346bhghghhfgh
brałam je ponad rok 1) tez mi biust o rozmiar urósł 2) cera mi się polepszyła 3) włosy mi się przesuszyły (raz leżałam z wysoką gorączką ponad tydzień i włosy po tygodniu wyglądały normalnie), teraz myje co 2 dzień 4) spadło mi libido 5) przez pierwszy miesiąc miałam plamienie (to raczej normalne) Po tym jak skończyłam brać jeanine pół roku mój organizm wracał do równowagi

Gość mam nadzieję że ktośmi odpowie
byłabym wdzięczna... mam problem z tradzikiem, dermatolog nie chciała już pzrepisywać mi kolejny raz z rzędu tetralysalu, wysłała mnie do ginekologa, polecajac yasminelle. lekarz pzrepisał własnie te tabletki... po trzech miesiacach jednak musze swteirdzic ze mimo braku wiekszych skutków ubocznych wystepuje jeden bardzo dla mnie uciazliwy... okropne pbrzmienie piersi i wrażliwosc na dotyk taka ze uuuuu.....:( myslałam ze moze to kwestia przyzwyczajenia organizmu wiec dałam im jeszcze szanse po 2 opakowaniach ale po trzecim ostatnim uznałam ze dość.... lekarz chciał mi zapisac novynette ale na moje pytanie czy one mają też działanie korzystne przeciwdziałające trądzikowi zaczał w myslach wyliczac które pod tym względem byłyby lepsze... i stanęło na jeanine.... ale oczywiscie po przeczytaniu niektóych wypowiedzi, artykuły, ze to lek starej generacji, ale pod inną nazwą, zwątpiłam całkiem.... zastanawiam sie nad kolejną wizytą u gina i poproszeniem jednak o novynette, moze jest jeszcze ktoś kto od ostatniego postu dołączył do grona osób biorących jeanien i mogłby sie wypowiedzieć jak sie czuje... przeraza mnie ta wielka dawka o której w kilku miejscach jzu sie natknęłam, ze jest wielka!:( bede wdzieczna za wszelkie komentarze i tak wiem, ze decyzje bede musiała podjąc sama... pozdrawiam serdecznie

hej właśnie skończyłam zażywać tabletki jeanine i mam 2 opakowania do sprzedaży za 30 zł jeśli sa osoby zainteresowane proszę pisać na adres milazd@wp.pl.

hej właśnie skończyłam zażywać tabletki jeanine i mam 2 opakowania do sprzedaży za 30 zł jeśli sa osoby zainteresowane proszę pisać na adres milazd@wp.pl.

Gość mam nadzieję że ktośmi odpowie
milazd możesz napisac ile brałas te tabletki i jak akurat Ty sie po nich czułas??

Hej! Ja zmieniłam właśnie leki z NovaNet na Jeanine, bo tamte strasznie zepsuły mi cere.... a wczesniej też brałam inne tabletki.. i to już będzie trzecia zmiana... a po przeczytaniu Waszych wcześniejszych postów jeszcze bardziej się boję..że teraz nagle wpadne w depreche jakąś :/ a zmieniać tabletki czwarty raz to chyba za dużo...? co wy o tym sądzicie? P.S A biorę je bo mam niestety torbiela... no i jestem na to skazana:/

Gość Kreskoowka
Odsprzedam 2 opakowania Jeanine. Kontakt gg: 1114886 lub mail kreskoowka@o2.pl - cena 35zł/opakowanie. Możliwy odbiór we Wrocławiu koło 15 tej każdego dnia lub wysyłka pocztą.