Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tba

problem z dziurkami w uszach

Polecane posty

Gość tba

czy jest jakaś rada na to żeby kolczyki nie rozciągały nadmiernie dziurek w uszach? Od dłuższego czasu obserwuję że dziurki w uszach coraz bardziej się rozpychają, już teraz bez problemu mogę kręcić w nich koloczykami "kółkami", a gdy założę cięże kolczyki dziurki robią się podłużne. pozdrawiam

Gość mam lepszy sposób
oczywiście :O nie nosić ciężkich kolczyków....nawet lekkie kółka po dłuższym czasie rozciągają dziurkę :( ja nie noszę długich kolczyków od czasu kiedy poznałąm jedną kobitkę :) -miała około 60 lat, dłuuuugie popielate włosy, błękitne powieki, wiśniowe usta, długa szeroka spódnica i masa koralików :D stara hipiska :) od razu ją polubiłam ...ale TE uszy mnie przeraziły :O były po prostu POSTRZĘPIONE :O w obydwu uszach po 3 rozcięcia :O bleee :O

Gość popieram
nie nosic cięzkich kolczyków, a jesli juz nosic to sciagać je w domku.

Gość tba
w domu ściągam tylko noszę opza domem (praca, wyjścia) chyba trzeba będzie z nich zrezygnować. Słyszałam że założenie grubszych bigli trochę pomaga, tzn, nie powoduje takiego "wyciągania" się dziurek. dzieki za rady. o hippisce - super :D

Gość tba
więc jeśli któraś z was próbowała zmiany bigli (zawieszek od kolczyków) to można prosić o rade jak grubsze kupić?

Gość Kitunia16
własnie- gdzie można kupić grubsze bigle???