Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tiki*

Czy mimo tego iż dwa razy wyszedł negatywny test moge być w ciąży - wasze przypa

Polecane posty

testowałam w 29 i 40 dniu cyklu testem bobo-test i w obu przpadkach jedna krecha, czy jest nadzieje, że jednak jestem w ciąży? piersi bolą mnie nieznośnie i są powiekszone, mam bóle w podbrzuszu, często latam do ubikacji, jestem na okrągło senna. Czy u którejs z was pomimo negatywnych testów doszło do zapłodnienia??

Gość ja proponuje
zbadaj krew bedziesz wiedziala na 100%

Gość tak oczywiście
całkiem mozliwe że jesteś w ciązy , jedynie test z krwi jest w stanie to wykluczyć lub potwierdzić

dziś jest 46 dzień cyklu a ja nadal nie widze @, a czy ginekolog wyczuje czy tez wypatrzy oznaki ciązy bez tego badani krwi?? bo ja długo pracuje i nie mam kiedy zbadac krwi, a na jutro po pracy umówiłam sie na wizyte....

ja tez bardzo chcialam nie dostac @ dzis niestety przyszedl, po 38dniach!! 2 testy na nie, no i faktycznie nie, a szkoda! Idz do Gina i oni tez robia testy z moczu ale troszke inne niz w sprzedazy, bardziej dokladne, mojej kumpeli zrobil i podal jakis wynik, zawartosc jakiegos hormonu w moczu wskazujacego tylko na ciaze, przekroczyla norme 512 razy!!! Powodzenia, my bedziemy probowac w nastepnym cyklu.

Gość oczywiscie ze mozesz

Gość zola79
ja miałam taki przypadek, za wczesnie robiłam testy - 3 razy mi wyszlo negatywnie, potem badanie krwi wykazało ciążę, teraz juz jestem szczesliwa mamusia testy potrafia zakłamac stan rzeczy

dzięki za odpowiedzi:) jutro moze odpowiem na pytanie zadane w temacie