Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yasminka

kto mi sprzeda harmonet/yasmin - 5tabletek!

Polecane posty

Gość yasminka

bralam i jedne, i drugie i jesli ktos ma zbedne opakowanie albo jakims cudem chociaz 5 tabletek (tyle mi brakuje do powrotu gina z urlopu) prosze o kontakt - najlepiej na gg 5005726 :)

Gość jak to
jak bralas jedne i drugie????

Gość yasminka
no przeciez nie jednoczesnie :) najpierw bralam yasmin, i bylo ok, ale potem lekarz mi zmienil na harmonet, pomyslalam, ze jak podam obie nazwy to moze latwiej bedzie znalezc kogos kto to ma i zechce odsprzedac

Gość jak to
no ja mma yasmin ale sama czekam na okres bo zaczne brac. Mi z kolei zmienil z harmonetu na yasmin :)

Gość bubulka
kup w aptece opakowanie bez recepty, wytłumacz farmaceucie jaka jest sytuacja. Ja zawsze kupuje bez recepty

Gość yasminka
a masz tylko jedno opakowanie? bo jesli nie chcesz po prostu odsprzedac to moze moglybysmy sie tak umowic, ze "pozyczylabys" mi teraz, a ja za 5 dni i tak musze isc do gina wiec oddalabym ci albo tabsy, albo recepte?

Gość yasminka
bubulka - juz bylam w kilku aptekach i nic :( nawet wersja ze doniose recepte nie przeszla

Gość jak to
Przeciez mzoesz sie zarejestrowac do innego ginka i powiesz ze chodzi tylko o recepty to Ci przepisze, ja tak keidys zrobilamn jak nie bylo mojego a potrzebowalam an gwalt recepty, zarejestruj sie do obojetnie jakiego

Recepte wypisze CI nwet twój lekarz rodzinny. Wcale nie musisz isc do ginekologa

Gość yasminka
juz tak kiedys zrobilam - kosztowalo mnie to 60 zl - tyle sobie policzyl za wizyte ale dzieki za dobre rady, zreszta juz ktos sie odezwal ze odstapi, za co baaaardzo dziekuje :))))