Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorooota

Jak pozbyć się trądziku by więcej nie wrócił?

Polecane posty

Gość Dorooota

Mam 14 lat. Mam trądzik z którym sobie nie daje rady. Wszystkie metody jego zwalczania zawodzą. Prosiłabym was o rady. Pozdrawiam.

Ja przetestowałam na sobie dziesiątki kosmetyków, chodziłam do dermatologa, używałam antybiotyków i nadal miałam trądzik i świecącą cerę... wydawałam mnóstwo kasy.. i bez efektów. Jakis czas temu kolezanka poleciła mi mydło siarkowe-kosztuje mniej niż 3zł... I nie mogłam uwierzyc- działa! Wyprysków prawie nie ma, skóra taka, jaka być powinna. Wiele osób mówi, ze to mydło za bardzo wysusza, ale dla mojej cery było idealne. Może Tobie pomoze? Warto próbowac, tym bardziej, ze jest tanie. Aaaa.. i zażywam też drozdze w tabletkach, ale mogą tez byc zwykle. Pomysl takze, co może byc nieodpowiedniego w Twojej diecie. Bo problemy z cerą, to często zewnętrzny znak, ze \"wewnątrz\" jest cos nie tak. Powodzenia!

Gość MAm sposób na to
Stań przed lustrem i nabluzgaj mu :) Powiedz do neigo : "Ty trądziku przebrzydły, ty głupi syfie ... itp.... ty pieprzony trądzie... wypiernieczaj ... itp." Zobaczysz na bank sie obrazi i sobie pójdzie :P

Gość a roaccutane stosowałaś

Gość DO MAm sposób na to
dobreeeeeeeeeee :D

??

Gość MAm sposób na to
Pewnie że dobre, a co najważniejsze skuteczne :P

Gość do Asia_malutka
chyba nie miałaś trądzika, skoro pomoglo Ci zwykłe mydło. Niestety ale jak ktoś ma poważne problemy, to mu nie pomoże. Ja stosowałam i dupa. Pryszcze jak były tak są.

na to gówno nie ma lekarstwa....taka jest prawda

Gość Dorooota
Wiecie co ja mam w domu całą drogerie kosmetyków na trądzik, mam tableki capivit A+E i masć-antybiotyk Tormentiol......Pomogło, mam praktycznie czystą skórę. Nigdy się nie błyszczałam bo to nie jest trądzik na podłozu łojotokowym tylko hormonalnym.A ja teraz jestem w wieku dorastania i ten okres to jest burza hormonów. dlatego tak jest. Boję się tylko ze jak mam okres to zawsze jest gorzej z moją skórą. Teraz mam twarz piękną gładka czystą. Doradźcie mi co mam robic by to kurestwo nie nawróciło.

Gość Dorooota
a roaccutane próbowałaś----> Roa to jest najslilniejszy z najsilniejszych antybiotyków na trądzik ja trądzika nie mam tylko chce by nie powrócił. Znasz sposoby? Pozdrawiam