Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LISTKOWNICA

najgorszy znak zodiaku według Was?

Polecane posty

Gość LISTKOWNICA

dla mnie panna! sknerusy, drętwusy, pedanci, nie mogłabym zyć z panna.

Gość LISTKOWNICA
owłosiona racja, mój maz jest panną i jest rozrzutny, spontaniczny, bałaganiarz.....ale to jeden z nielicznych poza tym policzyłam, znam 16 pann i wszystkie są takie jak w opisie:-)

koziorozec:classic_cool: czyli ja:classic_cool: zlosliwa, uparta,awanturnicza i strasznieee leniwa i balaganiara... ale dobrze mi z tym :classic_cool:

Gość ivvela
bliźniak, zwłaszcza kobieta, fałszywa, obłudna, dwulicowa manipulatorka skorpion-facet przysłowiowy pies na baby

Gość SKORPION - kobieta
bezapelacyjny nr 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość LISTKOWNICA
ja jestem wagą i lubię osoby spod tego znaku, według horoskopu z moim meżem powinniśmy się już dawno pozabijać, a jest cool.

Gość beee beee a baranek
co myślicie o tym zodiaku?

Gość skorpiony sa najgorsze
znam kilka skarpionow.sa okropni, jak pijawki

Gość trtr
co to za prostacki temat?Najgorszy ,najlepszy?Nie ma gorszych znaków tylko gorszy autor tematu jest.

zdecydowanie facet lew .............. chce zyć jak król błyszczec i nic nie robić .

Gość beee beee a baranek
ja mam faceta LWA pracowity lubi być chwalony lubi komplementy na jego temat( najlepiej urody) wybuchowy kłótliwy wrażliwy

Gość trtr
ja mysle ,ze najgorszym znakiem są wasze mozgi.

Gość LISTKOWNICA
baranek super znak:-) facet lew do kobiety wagi jest idealny. a co powiecie na faceta pannę ? w sumie nikt się nie wypowiedział.

Gość trtr
mój mózg nie zostawia znaku. Czy to znaczy, że nie mam mózgu ????????????????

Gość do trtr
zejdz z tego tematu jak ci sie nie podoba. Najlepiej o tobie swiadczy twoj jezyk

Gość trtr
masz mozg ale w worze

Ja mam męża lwa i nie zamieniłabym Go na nikogo innego. Faktycznie lubi byc chwalony, w centrum uwagi i w zasadzie jest typowym lwem. Ale ja za to jestem rakiem ładgodnym, umiem iść na kompromis i dzięki temu tworzymy dobra parę :-)

Gość misie
Facet panna - dla mnie super! Poprostu Ideał (no jakieś tam wady ma, jak każdy :) ) ... przynajmniej dla mnie (ja - waga)

Gość beluciola
Belucci- ja jestem rak, i maz lew..identyko jak wy! 🌻

Gość smutna bliźniaczka
nie zgadzam się z tą dwulicowością i obłudą (mozę troche z manipulastorstwem) jeśli chodzi o znak blixniąt u kobiet..ja właśnie mam taką sytuację, ze chciałabym z kims szczerze porozmawiac , odkryć wszystkie karty bo nienawidze udawania i kłamstw..a to ta osoba ukrywa swoje prawdziwe myśli.. a jest to facet RYBA..myślę, ze męzczyxni spod tego znaku są najgorsi...bleee..kłamcy, zdradzają, są egoistami...

Gość LISTKOWNICA
No ja też waga mam faceta pannę i jak powiedzialam jest extra, ale inni faceci panny nie są jak mój. Mój mąz jest spontanivczny, rzucam hasło i nie ma problemu, stać go na każde szaleństwo. normalnie panny tak nie mają. ciułają kasę, wszystko układaja pod linijkę, całe życie zaplanowane. inaczej maja troche kobiety panny, według mnie faceci sa gorsi, no ale w moim przypadku w praktyce się to nie sprawdza i cale szczęscie!

Gość ghjj
a co jeden cie zdradził z męzczyzną ?

Gość LISTKOWNICA
mój dyro jest ryba i jest taki jak piszesz, kłamca, krętacz, msciwy egoista. mam też kuzyna rybe, cwaniakuje i wszystkich sprzedałby za kasę.

Gość trtr
``panny nie są jak mój. Mój mąz jest spontanivczny, rzucam hasło i nie ma problemu, stać go na każde szaleństwo. normalnie panny tak nie mają. ciułają kasę, wszystko układaja pod linijkę, całe życie zaplanowane. inaczej maja troche kobiety panny, według mnie faceci sa gorsi, no ale w moim przypadku w praktyce się to nie sprawdza i cale szczęscie!`` MEGA LOL

Beluciola z lwem trzeba umieć postępować i można sobie stworzyć raj na ziemi :-)

Gość santodomingo
ja nie lubie facetow- blizniakowl, bo sa klamliwi, ryb-bo sa malomowni,wag-bo sa za bardzo poukladani,kozirozocow-bo okrutnie zdradzaja,strzelcow- bo najwieksi kryminalisci i panien-bo to pedaly przewaznie..

Gość ja jestem rybka
smutna blizniaczka nie zgadzam sie z toba.ludzie spod znaku ryb sa uczuciowi i lagodni, a juz na pewno nie sa obludni. Moze troche slabi psychicznie. Moja dziewczyna jest blizniakiem i swietnie sie dogadujemy