Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna6387126

prezerwatywy?!?!?!?!nie chce

Polecane posty

Gość niepewna6387126

No i mam za swoje-bralam prawie rok Diane35 i mam klopoty z watroba-moja zdolna gin w koncu sie zorientowala ze cos dlugo je biore i szkodza-przez rok mi je wypisala!!! Teraz odstawilam Diane juz jakos 27 czerwca-zero seksu bo nie znosze prezerwatyw!!! Czuje dyskomfort Boje sie ze zajde... mam potem takie mysli az do okresu i sie wykanczam-przywyklam do luksusu w postaci pewnosci w lozku!!! Bylam dzis u gin i powiedziala ze nie dostane nic z hormonami... ok to rozumiem... Pytalam jak to z zastrzykami jest-tak na przyszlosc.Nawrzeszczala na mnie ze w zyciu nie wypisze bo szkodliwe-a Diane wypisywala... juz miesiac bez seksu... moj facet sie irytuje-ja tez coraz bardziej nie potrafie sie przelamac...

Gość a my już parę lat
jedziemy na gumkach i jest ok. bez przesady :o

Zmień ginekologa!!!!!Po cholerę chodzisz jeszcze do tego??!!Inny normalny gin doradzi Ci coś nieszkodliwego, a skutecznego.

Gość mańka21
Moja droga jak najszybciej zmien ginekologa, skoro masz problemy z wątrobą a nie chcesz uzywać prezerwatyw to pozostaje spirala lub zastrzyki. Co to za lekarka, która wrzeszczy. Trzeba było Jej powiedzieć co o Niej myslisz!!Jakoś że przy wypisywaniu tabletek nie miała obiekcji.

Gość niepewna6387126
ja wiem ze musze zmienic ale nie mam pojecia na kogo a prywatnie mnie nie stac... plastry sie trzymaja-ja przywyklam do tabletek..

Gość spirala

Gość przestraszona
czy gumki to nie jest pewność???????????

Gość przestraszona
ja Ci nie poradze bo zero doświadczenia ale może Ty mi coś ????????

Gość ona na
załóz sobie spiralkę na 3 do 5 lat masz spokój , ja osobiscie biorę pigułki, ale mojea kumpela ma i sobie chwali,nie powinno \ci zaszkodzic:)

Gość spirala
jest dla dziewczyn, ktore juz rodzily, wiec nie wmawiaj jej, ze spirala tala super :P

Gość mmymymhy
jedziemy na gumkach 2 lata! moj facet powiedzial,ze nie mam sie truc!

Gość taka jedna forumowiczka
a ja się boję:( Chciałabym już rozpocząć współżycie, ale mam nieregularny okres. Nie wiem, czy mam owulację i kiedy. Może być tylko jedna podczas cyklu, prawda? Nie ma żadnej, absolutnie żadnej możliwości, żeby wystąpiła kolejna bez okresu? Bo ja czasami nie mam okresu nawet 3 miesiące,. a zwykle mam co 30-45 dni, także nie wiem, kiedy się przydarzy i czy w ogóle:( Brałam hormony kilka lat, ale mam teraz żylaki na nogach no i też wątroba poszła raczej:o Niby jest ok, ale ja widzę, ze nie jest. I co mam zrobić??? Bardzo, bardzo nie chcęcko- w ogóle. A już na pewno nie przez najbliższych 5-10 lat... Myślicie, ze gumki wystarczą? A co będzie, jak przydarzy się jakiś mikrouraz, którego nawet nie zauważymy?:O Albo jak pęknie gumka?:O Jeżeli będę musiała czekac na okres 3 miesiące, to tak się zestresuję, że w ogóle go nie dostanę:(

Gość agus_18
do spirali nie prawda, moze lek zalozyc kazdej, jesli nei ma innej metody.ja mimo swojego wieku mam spirale od poniedzialku , czemu?uparlam sie a poza tym, bo gumki to tak jak aurotka, pigulki=brak libida, wspolzyc 3 razy i placic 30 zl, o nie!!zastrzyki gin mowila ze to w drodze wyjatku-cos tego stylu . autorka niech porozmawia z dr.oczywiscie kwestia indywidualna i podejscia lekarza. ja przy spirali sie czuje super i juz wczoraj wspolzylam , pierwszy raz od moze marca/kwietnia kiedy razem skonczylismy bez ograniczenia w postaci gumki.nie musze sie martwic o wzieta pigulke/reakcje z antybiotykami itp, a wrazie zap nie musze stosowac dodatkowo zab.

Gość ona ono on
powiedz facetowi,zeby zrobil sobie ten zastrzyk ,,anty,,. moj niestety wysmial mnia jak mu to zaproponowalam,ale moze twoj bedzie rozsadniejszy.

Gość a my 10 latek na gumaszkach
i też żadnych nieplanowanych ciąż ;) z resztą w ciązę wcale nie jest tak łatwo zajść jak się wam wydaje.... tylko trzeba zdrowy rozsądek zachować.... i mieć troszeczkę wyobraźni.... np nie robić przerw w trakcie stosunku- a jak juz to zmienić gumkę, nie kochać pod prysznicem lub w wannie z prezerwatywą, odpowiednio ją zakładać, nie smarować jej niczym co nie jest do tego przystosowane stosować dobre jakościowo gumki, jak ewentualnie pęknie- to nie liczyć, że się uda itd poza tym gumaszki, to również fajny element gry wstępnej.... taki dodatkowy gażet.....