Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjejjkuu

POmocy! zasypało mnie, pomóżcie!

Polecane posty

Gość ojjejjkuu

Mam lekki trądzik na twarzy, ale ostatnio jak dotykałam pleców lub dekoltu to czulam chropowatość... spojrzałam w lustro- a tu mnóstwo drobnych krostek, całe plecy i dekolt w tym, niektóre ropne... nigdy tak nie miałam, a z łagodnym trądzikiem borykam się już ponad dwa lata... pomóżcie, czym to leczyc?

Gość myślałam że w zaspę wpadłaś
ale ponieważ mamy lipiec, to podejrzewam, że Cie obsypało :D

Gość ojjejjkuu
w zaspy nie raz wpadalam, ale teraz mam wielką załamkę... te krostki to poprostu okropność! I nie założę już mojego ukochanego topu...

Gość endi
u mnie teraz tez sie bardzo cera pogorszyła to pewnie przez te upały i fluid na twarzy :( stosuje juz wszystko co sie da

Gość ojjejjkuu
up up

Gość Mydełko Protex
Te upały rozbroiły moja cere na maksa. Zele do mycia twarzy nie pomagały..wiec kupiłam PROTEXA HERBAL i ..jestem zadowolona! Dobre mydło- polecam.

mi jak wyskakuja pryszcze takie duze ropne to wyciskam tak fajnie strzelaja na sciane heheh

Gość napisz więcej o tym mydełku
PLISSSSSS :)

Gość _kasiula_
ja myslalam ze ci mamy pomoc odsniezac.... :D

Gość aiiiiiiii

Gość aiiiiiiii
♦ po pierwsze jesli pijesz mleko, jesz sery to przestan na jakiś czas, ♦ po drugie kup sobie Garnier czysta skóra, żel do myci wrażliwej skóry ♦ kup sobie wapno, i jakies witaminy typu SILCA, magnez ♦ pij duzo wody mineralnej niegazowanej

Gość aiiiiiiii
Mydełko Protex to mydełko natybakteryjne, za "grosze" w marketach

i co z tym mydełkiem? :)

Dzięki :) a można to kupić w aptece? a i czy nie wysusza bo mam wrażliwą cerę a już mam dość tych świńst antypryszczowych :P

Gość aiiiiiiii
A co sie robi z mydełkiem? Mozna sie nim umyć..

Gość aiiiiiiii
W aptece mozna ale w marketach o wiele taniej. Możesz popytać o jakieś mydełko z zawartościa siarki, też pomaga

dzięki wielkie :*

Gość Mydełko Protex
Sa różne rodzje tego mydełka: Fresh, creme, herbal i jeszce kilka innych. Mydełka te sa antybakteryjne i jest zdecydowana roznica w myciu skory w porownaniu z innymi mydelkami. Mydełko jest tanie- kosztuje ok 2 zł. Dostepnosc- wysoka- prawie w kazdej drogerii ..o aptekach nie wspomne..:-) Ja jestem z Protexa zadowolona..nie mam zadnych wypryskow na dekoldzie i plecach...jezeli chodzi o mycie nimi twarzy..dodatkowo po umyciu skory mydelkiem stosuje Krem "3 dni" Clerasil'a na ewentualnie powstale wypryski..i jest ok! Wg mnie najlepsze mydlo protex to Protex Creme. Jest ono w rozowym opakowaniu..a najlepsze bo skora sie nie wysusza bo to mydelko zawiera w sobie troche kremu. Sama wyprobuj- ja tylko polecam!:-)

👄

Gość Mydełko Protex
Swego czasu uzywalam tez Mydełka Siarkowego..dobre jest..nie powiem..ale..smierdzi!!:-) Duzo lepsze jest Protex Jezeli skora Twoja "nie znosi" mydełka to polecam Neutrogene Deep Clean!!To naprawde super zel do buzi! Pozdrawiam

Gość ojjejjkuu
Mam takie pomarańczowe mydło, Protex, nie pamiętam nazwy, czy to pomożE?

Gość missmarta
a to napewno trądzik, a nie jakieś zapalenie skóry? ja bym poszła do dermatologa, te kosmetyki to tak niekoniecznie pomagają, może trzeba leki? nie chcę straszyć, ale kiedys miałam coś na oko podobnego: takie drobne, niektóre z ropą, niektóre nieco się sączyły - paskudztwo, w dodatku na twarzy:( poszłam do lekarza, usłyszałam: oooooo, a czemu dopiero teraz to widzę? diagnoza: zapalenie bakteryjne skóry. i antybiotyki - doustne i wcierane. ale pomogły:) zaznaczam, ze też wcześniej nie miałam problemów z syfami. mam nadzieje, że przerażam na wyrost, ale wizyta u lekarza nie zaszkodzi.

Gość okazja
może spróbuj tabletek z bratka, ja kupiłam sobie w aptece, są całkiem ok :)

Gość no i co tam
słychać, słneczka tyle może lepiej cera się miewa

Gość MARTUCHA1988
no moje drogie ja mam taki sam problem ale znalazłam skuteczny środek najlepszy jest olejek lawendowy mozna go kupić w aptece kosztuje cos około 8 złotych . Trzeba nasączyc wacik kosmetyczny wodą mineralną i na nigo pare kropli tego olejku potem przemyć plecy można również twarz , ramiona i dekold!!należy również pamiętać o oczyszczaniu pleców polecam do tego dermoclar płyn do mycia ciała mozna go kupic w aptece za około 25 złotych jest bardzo wydajny ja nadal stosuje tę kuracje i widze ogrona poprawe pozdrawiam i zycze powodzenia