Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablabblabla*****

Cilest???

Polecane posty

Gość blablabblabla*****

Bylam dzis u lekarza aby mi zmienil tabletki na tansze ( wczesniej bralam za 40 zl i wydaje mi sie ze to jednak troszeczke za wysoka cena). Ginekolog przepisla mi Cilest.... Dziewczyny ktore biora lub braly Cilest napiszcie prosze jakie jest Wasze zdanie o tych tabletkach.... dziekuje pozdrowka

Gość juz sie pytalas
w odpowiednim dziale do tego, dostalas odpowiedz wiec cholera przestan smiecic !!!! 😠

Gość ja stosuję Cilest
od kilku lat i dobrze się po nim czuję. Ni eprzytylam, nie mam napadów wilczego apetytu, nie kręci mi się w głowie, nie wymiotuję. Jest ok, ale to indywidualna sprawa. Każdy organizm jest inny. Moja koleżanka brała te tabletki przez 4 miesiące i przytyła 7 kg! A poza tym ciągle miała mdłości. Ale spoko, jeśłi Twój ginekolog doprał Ci te tabletki metodą prób to nie masz się czego obawiać. Cilest kiedyś kosztował ok 30 zł, teraz można go kupić już za 20 zł. Ale podobno są tańsze tabletki. ja jednak wolę nie ryzykować. Pozdrawiam.

Moje zdanie jest podobne jak wyzej tez biore ciles ok kilku lat i jest ok, ale to fakt ze to indywidualna sprawa, ja nawet schudlam po nim i wiem to napewno bo przez pewnien czas nie bralam i przytylam ale teraz biore ponownie i znowu spadek wagi. Ostatnio czytalam tez na tym forum inne opinie na temat tych tabletek i byly naprawde rozne ale jednak nie ma co sie tym sugerowac bo to naprade indywidualna sprawa kazdego organizmu zreszta podobne zle opinie czytlam o innych tabletkach pozdrawiam

Gość ARA
Biorę Cilest od tygodnia ; nie mogę doczytać w ulotce od kiedy jest w miarę skuteczny . Jeżeli można to tak nazwać .

Gość ja brałąm cilest
i mialm mega skutki uboczne odstawiłam!!!! ale na kazdego dzialaja inaczej

Gość kafeteriuszka 9874654
Witam, mam do sprzedania Cilest-doustny środek antykoncepcyjny -21 tabletek.Jest to opakowanie nowe, nigdy nie używane,wazne do 08,2010 roku. Sprzedaje ponieważkupiłam za dużo opakowań a tabletki już mi nie bedą potrzebne. Zainteresowanych prosze o kontakt.Podaje emaila umma@op.pl

Biorę cilest od lat i chwale sobie. Nie zauważyłam żadnych negatywnych skutków jego stosowania, ale wiadomo, to co jednemu służy, drugiemu nie musi....

Gość oleksandra20
posiadam do sprzedania 2 listki cilestu

Gość a jaka to różnica
To jakaś reklama na szerszą skalę czy jakieś dziecko się nudzi i spamuje cilestem?