Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smako-łyk.

Kasa za wesele. Po połowie, czy macie jakiś innym tryb przeliczenia? hehe

Polecane posty

Poza tym nie zarabiamy na tyle dużo, aby sobie sami zrobić wesele, co bym z wielką przyjenością zrobiła. To że rodzice tak postanowili i na spotkaniu omówili co kto organizuje jesteśmy im bardzo wdzięczni. Część kosztów jednak bierzemy na siebie. Zresztą jak napisałam.

Kasiaku nie mówię o Tobie konkretnie :-) Raczej ogólnie... Np. jak czytam że \"ja zapłacę za jednego gościa więcej a on za wódkę\" to mi się tak śmiesznie robi :-)

Myszka myslałam, że o tym co napisałam tam napisałam \"MY\" a konkretnie dlatego bo nie mam taty i wiesz chce odciążyć mamę która i tak nie ma lekko :O

:-* rozumiem kasiaku bardzo dobrze - wierz mi :-) może dlatego tak mnie ruszyło... Bo myśmy czekali 3 lata żeby sobie sami zorganizować, żeby staruszkom lżej było :-* i przepraszam kotku, że cię zdenerwowałam - nie miałam tego w gestii

a swojej matuli na wszelki wypadek nawet nie mówię ile co kosztowało :-) Bo to by dopiero biadolenia było :-) Mówię tylko \"mamusia załatwione\"

Bardzo dobre przeliczenia miala moja tesciowa. Za nasz slub \"tradycyjnie\" placili moi rodzice. Kiedy trzy lata pozniej slub brala siostra meza, tesciowie placili tylko za swoich gosci ----> i tak oto tradycja wziela w leb:(:(:(

Gość Hexa
Jak to cudownie wydawać kasę rodziców. Brawo, brawo. ;(

Gość moi rodzice
całe życie amrza by mi urządzić wesele, a mama bym nałożyła najpiękniejszą suknie. jak kiedyś to mi powiedziała to aż się wzruszyłam. Więc nie twierdz ze to tylko pójście na łatwizne gdy rodzice organizują ślub.

Witam widze ze topik sie rozwija.Ja pisałam ze tata mniej płaci ale to dlatego ze jest tak jak u Kasi bo u mnie mamy nie ma bo zmarła i tata jest sam i też nie obciązamy go dużymi kosztami ale on namm pomooże a zreszta to ja jesgo pieniedzmi zarządzam i troszkę mu uszkne!