Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość źródełko

co zrobić z włosami? doradźcie plisss

Polecane posty

Gość źródełko

Mam długie loki prawie do pasa i chciąłbym żeby zostały długie ale kiedyś farbowałam je i mam teraz odrosty tzn jak mam włosy związane to teraz kucyk został jasny a ok10 cm już odrosło i jest mój naturlany kolor .Nie chciałabym juz farbować,chciałabym wrócic do naturalnego koloru ale nie wyglada to zbyt ładnie doradźcie coś....może szampony koloryzujące albo pasemka?

Gość rybka...
zafarbuj włosy na zbliżony kolor do swoich...

Gość ja juz nigdy nie zafarbuję

Gość źródełko
ja tez juz nie chcę farbowac dlatego pytam bo nie wygląda to zbyt ładnie:(

Gość ja juz nigdy nie zafarbuję
spróbuj szamponem koloryzujacym, w naturalnym odcieniu co jakis czas, on juz tak nie zniszczy włosów, ale nie farbuj. One powoli sobie odrosna, a różnice możesz troche neutralizować szamponem

Gość laura_90
Farbowałas na kolor ciemniejszt czy jasniejszy niz naturalny? Jesli na ciemniejszy to pozostaja ci tylko szampony koloryzujace, jesli na jasniejszy zafarbuj całe na kolor zblizony do naturalnego. Słyszałam o dekoloryzatorach, które usuwaja farbe z wlosów. Jednak nigdy tego nie uzywałam, wiec nic wiecej powiedziec nie moge.

Gość źródełko
na jaśniejszy,dekoloryzatory owszem są byłam u kilku fryzjerów ale wszyscy odradzają bo mówią że strasznie niszczy to włosy ,myśle o tym szamponie koloryzującym ale nie wiem czy złapie jeden kolor przy okrostach ciemniejszych