Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetuchaa

effaklar k ----- stosował ktoś?

Polecane posty

Gość Anetuchaa

słyszałam o tym...ze niby pomaga na zaskórniaki...stosowaliscie?Pomogło wam?ile kosztuje?

Gość chara
Stosowałam jakieś 5 lat temu- kosmetyczka mi poleciła. Wtedy wybór kosmetyków był mniejszy niś teraz. Efekty średnie- nie miałam potym "nowej" skóry. O ile pamiętam trochę zmniejszył się łojotok i trochę zmniejszyły sie " czarne łebki". Stosowałam to dosyć krótko. Jak chcesz mieć widoczne wyniki to musisz kupic kilka produktów serii: żel, krem na noc, krem na dzień. Pamiętaj , że koniecznie musisz stosowąć jakiś piling. Te produkty mają w składzie kwasy owocowe i to się czuje- krem na noc pachnie lekko sfermentowanym jabłkiem, ale nie było to dla mnie nieprzyjemne. Teraz lepszy jest jak uważam Normaderm Vichy: krem na noc + na dzień+ jakiś tonik matujący

Gość bardzo dobry
polecam - dobrze sie wchlania, nie klei sie, jest lekki. Skora na poczatku troche sie luszczy w wyniku dzialania kwasow ale potem sie przyzwyczaja i skora jest z coraz bardziej gladka i promienna. Uzywam juz chyba 4 tubke i poki co nie planuje zadnej zmiany...Faktem jest, ze nie gnebi mnie zaden tradzik czy inne takie... Mam cere mieszana. Cena taka sobie, srednia.