Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lupia

co mi jest?

Polecane posty

Gość lupia

Wiem, ze moze to idiotyzm, ze pisze o tym na forum, ale prosze odpowiedzcie. Bylam dzisiaj caly dzien w pracy(dorabiam w bibliotece). Nosilam niby ciezkie ksiazki, pracowalam bez przerwy, nawet nic nie wypilam. Potem pojechalam do domu, nie mialam wlasciwie kontaktu ze sloncem. W domu dopadlo mnie cos dziwnego: prawie nic nie zjadlam, a mi niedobrze, boli mnie glowa, mam goraca twarz i skore, ciagle chce mi sie pic(wypilam juz 2 1,5 litrowe butelki wody) i spac. Sen nie przynosi mi zadnej ulgi, co sie poloze to kreci mi sie w glowie. Co mam zrobic, zeby mi do jutra przeszlo?

Gość to ciaza blizniacza

Gość tak se pisze
odwodnienie, zapaść, spadek ciśnienia dobrze że pijesz i odpoczywasz, to przejdzie ci normalnie masz może niskie ciśnienie?

Gość sok pomidorowy pij
pewnie się odwodnilas i glupio robisz, bo spadl ci pewnie poziom cukru nie wolno sie tak zaniedbywac

Gość lupia
Dzieki za odp. Mieszkam zupelnie sama, nie mam nawet kogo zawiadomic, zeby w razie czego mi pomogl. A czuje sie naprawde ohydnie, wszystko mnie pali.

Gość sok pomidorowy pij
aha - sok zatrzymuje potas w organizmie a to przeciwdziala odwodnieniu

Gość imat
zgaga a łaknienie to moze byc objaw cukrzycy...

Gość lupia
To napewno nie ciaza. Moja sasiadka z klatki wyjechala z dzieciakami i mezem na wakacje, jak cos to najwyzej pojde do kogos innego. Walnelam sobie lod na twarz, bo normalnie nie wytrzymam.

Gość miałam coś podobnego
w tamtym tygodniu,ale okazało się ze w te upały za mało wody piłam,spadło mi bardzo ciśnienie,serce się kołatało,ale jak zaczełam pić wode to powoli wszystko się unormowało

Gość lupia
A co z jedzeniem? Bardzo malo dzisiaj zjadlam, 2 kromki male chleba z dzemem i kawa na sniadanie, bulka sucha na II i gotowane warzywa na obiad...Zmusic sie do zjedzenia czegos? To mi do jutra musi przejsc, bo nie moge ani jednego dnia w pracy opuscic.

Gość dzidka psitka
walnij sobie kaszkę dla niemowląt jak masz, latwo wchodzi ;)

Gość imagor
No i co lupia, lepiej Ci?

Gość lupia
Nie bardzo, dostalam teraz jeszcze rozwolnienia, nie wiem, co to za cholera.

Gość babeczka ponczowa
może to jakaś grypa? włóż termometr pod pachę,zobaczysz cz masz goraczkę

Gość lupia
No wlasnie mierzylam temperature, 36, 8 mam. Troche przechodzi jak sobie lod na twarz poloze. Nie moge lezec, musze siedziec, bo jak leze to mi sie od razu w glowie kreci.

Gość babeczka ponczowa
a masz ciśnieniomierz? Może masz wysokie ciśnienie? zadzwoń na pogotowie

Gość GOSICCCCCCCCCA
NIE BĄDZ GŁUPIA DZIEWCZYNO, JKA TO NIE MOZESZ OPUSCIC DNIA W PRACY> ? A CO CHCESZ PASC BO PRACODAWCA TEGO WYMAGA???? JA MYŚLE ZE TO JAKIŚ WIRUS Z POWIETRZ POWAZNIE BO JEZELI NIC NIE JADŁAS I NA SŁONCU NIE BYŁAS TO PEWNIE TO PIJ DUZO I ODPOCZYWAJ SAMO CI PRZEJDZIE NPO DNIU LUB DWÓCH I NIE IDZ DO PRACY W TYM STANIE

a może jakieś zatrucie? albo choroba związana z układem trawiennym?

Gość może się czymś zatrułaś
mam chłopskie pochodzenie, ale żołądek książęcy i jak tylko zjem coś co nie spodoba się moim kapryśnym flakom reaguję podobnie. jeśli masz nifuroksazyd i smectę to weź.

Gość forum ZDROWIE się kłania
tam cię wyleczą wirtualnie ;)

Gość lupia
Czesc, chcialam tylko powiedziec, ze jeszcze zyje, ale rano bylam u lekarza, bo cala noc mnie meczylo. Powazne odwodnienie organizmu, mam do konca tygodnia zwolnienie. Dlatego ostrzegam Was, pijcie jak najwiecej!!

właśnie chciałam powiedzieć że to głupie bez powodu podnosić skończone tematy ale... coś zauważyłam... zobaczcie jak to fajnie, okazuje się że wystarczy pójść do lekarza z bólem głowy, narzekając na to że zrobiło się słabo, nie pić za dużo płynów i już dostanie się zwolnienie na kilka dni... dobrze wiedzieć