Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edward z Otwocka

SPECJALISTKA potrzebna!

Polecane posty

Gość Edward z Otwocka

witam moja dziewczyna byla dzis po swoje ierwsze tabletki lekarz przepisal jej harmonet wszystko pieknie cacy tylko kazal jej zaczac barc od 3 dnia cyklu! dwa razy to potwierdzil! ale z tego co mi wiadomo bierze sie od pierwszego dnia tak tez pisze w ulotce i badz tu kurcze madry?! mysle ze powinna stosowac sie do ulotki ? ale co ten lekarz wymyslil ? podobno tabletki dzialaja od pierwszego dnia brania a ten tu wyskakuje z 3 dniem co jest moze ktos mi wytlumaczy? wywylam laske do innego ginekologa chyba nie chce ryzykowac podobno jak sie zaczyna od 3 dnia to przy pierwszym opakowaniu trzeba sie zabezpieczac? moze mi ktos to wytlumaczyc z gory dziekii

Gość tabletka
czsami lekarz zaleca branie od 3 dnia cyklu bo moga wystąpić plamienia w czasie brania pigułekj ja miałam teraz miesięczną przerwę w braniu i mi lekarz też powiedział że od 3 dnia

Gość Edward z Otwocka
ale jak z zabezpieczeniem???

Bralam harmonet 5 czy 6 lat, bez przerwy! Od pierwszego dc, odstawilam rok temu i teraz jest ok @ regularne, czasem male opoznienia, mam zamiar miec nie dlugo dzidziusia:)

Gość Edward z Otwocka
czyli radzicie brac od pierwszego dnia??? i czy pierwsza pigulka zabezpiecza juz??

Gość tabletka
ja tam po drugiej tabletce kochałam się bez zabezpieczenia.... i jest spoko przerwę robiłam bo nie było mnie w kraju i nie miałam jak iść do lekarza

Gość tabletka
jak mówił od 3 to niech bierze od 3..po co jej potem jakieś plamienia niepotrzebne chcesz byc mądrzejszy od lekarza?

Gość Edward z Otwocka
na ulotce pisze brac od pierwszego dnia - wazne ! tak pisze

Gość tabletka
no bo przeważnie się bieerze od pierwszego ale jak lekarz zalecił od 3 to o co ty pytasz? a rób jak chcesz tylko potem nie miej pretensji że ona sie bzykać nie chce bo ma plamienia

Gość Edward z Otwocka
lekarz jak by byl madryy to by powiedzial dlaczego od 3 dnia i czy sie zabezpieczyc dodatkowo ! ale niestety nic nie mowill

Gość Edward z Otwocka
chodzi o to zeby nie bylo niespodzianek ze trzeba bylo sie zabezopieczac a mysmy nie wiedzieli ! bo lekarz zapomnial wspomnac

Gość tabletka
no to niech bierze od pierwszego przecież od tego nie umrze....i tak będzie też dobrze...może będzie wszystko w porządku...jak weźmie pierwszego dnia to przeciez jej się krzywda nie stanie

Gość Edward z Otwocka
moze to kot robil i slepych narobil

Gość Edward z Otwocka
przeczytaj dokladnie co pisalem ! pisze ze od pierwszego dnia cyklu a ten wyjezdza z 3 dobra nie produkuj sie bo widze nie wiele mi mozesz pomoc dzieki a wiec reasumujac pytam czy trzeba stosowac dodatkowe zabezpieczenie gdt zaczyna sie od trzeciego dnia cyklu ??

Gość CYKKLLOOO
OD TRZECIEGO,JESLI CHODZI O WYROWNANIE CYKLU, TEZ TAK MIALAM, PRZY DRUGIM OPAKOWANIU SIE WYROWNA

Gość Edward z Otwocka
stosowalas dodatkowo cos w celu unikniecia niespodzzianki?

Gość Edward z Otwocka
dobra dzieki nie produkujcie sie bo z babami to sie nie dogadasz zadaje pyatnie ale nie ma odpowiedzi piszecie pizsecie i nic z tego nie ma

Co za denny facet!!! Na ulotce pisze od 1dnia, wiec normalne ze tak mozna i sugerowane jest wziac, bralam je ok 6 lat od 1dnia i wszystko bylo zawsze ok!!!!! Pisze pomysl nerwusie, bo to chyba normalne ze trzeba zabezpieczyc sie przy 1 tabl bo nawet nie wiecie jak jej organizm na nie zareaguje, jak masz pytania to pisz tylko konkretne, a jak masz zamiar rzucac fochami jak baba w ciazy to powodzenia i nara!!

Gość GOSICCCCCCCCCA
1oD PIERWSZEGO DNIA CYKLU BIERZCIE TABLETKĘ 2PLAMIENIQA WYSTEPUJĘ PRZEDE WSZYSKIM KIEDY BIERZESZ TABL O NIEREGULARNYCH PORZCH NP DZIS O 13 JUTRO O 17 3 pIERWSZY MIESIAC ZABEZPIECZCIE SIE BO POTRZEBA CZASU ABY SKUTECZNIE ZADZIAŁLY, NASTEPNY BEZ OBAW jAKIE TUTAJ BZDURY WYPISUJĄ TE KOBITKI , NAPRAWDE ZACZNIJ OD PIERWSZEGO DNIA , BĘDZIE OK W RZIE PROBLMU ZAWSZE MO9ŻNA IŚC DO DOKTORKA pOWOIDZENIOA

Gość GOSICCCCCCCCCA
jA WIEM, CZ\Y DENNY! PRZYNAJMNIEJ MARTWI SIE O DZIEWCZYNĘ I MYSLI O JEJ ZDROWIU A 1/3 FACETÓW MA TO W DUPIE I PATRZY TYLKO ZEBY POBZYKAC! BRAWO EDZIU;)

Gość Edward z Otwocka
widze masz trudnosci z czytaniem ?! pytam czy trzeba sie zabezpieczac przy brani od 3 dnia !

Gość Edward z Otwocka
dziekii Goska

Gość GOSICCCCCCCCCA
TO BYŁO DO MNIE?jJASNE ZE TRZEBA , CO Z ARÓZNICA POTRZEBA CAŁEGO CYKLU ZEBY TABLETKI ZADZIAŁAŁY TO DUŻA ZMIANA DLA ORGANIZMU PO JEDNYM DNIU NIE MA ZADNEJ OCHRONY!!!!!!!!!!!!!!!! OD 1 I OD 3 TRZEBA SIE ZABEZPIECZYC KURWA MAĆ!!!!

Denny chodzi mi o kumanie, przeciez napisalam od razu bralam ok 6 lat od 1dc i wszystko ok? to tak trudno zrozumiec? oczywiscie ze ok ze sie o nia troszczy, co do bzykania na 100 tez o to chodzi bo po co te tabsy i pyt czy moga sie bzykac juz po 1 tabl bez zabezpieczenia, oj dzieci!

Gość Edward z Otwocka
? fajny slownik nie ma co i to dziewczyna heh dobrze ze moja dziewczyna sie tak nie wyraza

Gość GOSICCCCCCCCCA
NO WŁASNIE HAHAHHAHHA ILE ONI MAJĄ LAT?

Gość Edward z Otwocka
co mnie obchozdi ile lat bralas ! zadalem pytanie a ty mi piszesz ile lat bralas hehe kumata jestes nie ma co hehe

Gość GOSICCCCCCCCCA
BO CHOLERA CIEMNY JESTES JAK TABAKA W ROGU , ULOTKI SA TAK KLAROWNE ZE JAK NA DŁONI PISZE CO , JAK I KIEDY , PEWNIE ZAWZE MOŻNA SIE PORADZIC , NO ALE TY NERWUS JESTES

u ciebie natomiast trudnosci z czytaniem i kumaniem! co za typ, moze lepiej niech twoja dziewczyna siadzie przed kompem, masz jeszcze jakies pytania, widzisz gosiccccca o co mi teraz biega?