Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edward z Otwocka

SPECJALISTKA potrzebna!

Polecane posty

Gość Edward z Otwocka
idz juz spac specjalistjoo od 7 bolesci

napisalam ile je bralam po to abyscie wiedzieli ze harmonet sa ok ale szkoda sie produkowac jak ktos ma pusto w glowie! masz jeszcze pyt czy nie?

Gość GOSICCCCCCCCCA
NO WIDZE , CHIOLERA CHŁOPACZYNA SIE PRZEJĄŁ HEHEHEHEEE CHCE KONKRETÓW:):) A NIE HISTORII:):) A SWOJA DROGĄA PIERWSZE SŁYSZE ZEBY TABLETKĘ ZACZYNAC OD 3 DNIA MIESIĄCZKI

Gość Edward z Otwocka
dobra nara faktem jest ze Goska mialas ravje co po niektore babki maja wiedze ze pozal sie boze i to ta co 6 lat brala hehe smiechu warte niestety ja sie nie znam liczylem na pomoc ale sie przeliczylem tzn cos wiem od gochy

Gość Edward z Otwocka
pisalem ja tego nie wymyslilem to lekarz ginekolog !

Beka z kolesia jak cholera, bo tu tylko o bzykanie chodzi! seks bez zabezpieczenia po pierwszej tabletce, idiota to malo!!!

Gość GOSICCCCCCCCCA
NO NIC JA SPADAM MAM NADZIEJĘ ZE COŚ POMOGŁAM JAK NIE TO TRUDNO, MIAŁAM DOBRE CHĘCI POWODZENIA PA ,

Gość Edward z Otwocka
przejal sie a czemu by nie

Gość GOSICCCCCCCCCA
HHEHEHEHHEHE MOŻE JESZCZE CHWILKĘ ZOSTANĘ

Gość Edward z Otwocka
beka hehe ale pusta jestes :)

Ty kolezko jestes smiechu warte, napisalam jak malemu dziecku, zaczelam 1 dc, nie bzykajcie sie bez zabezp bo nie wiadomo jak zareaguje organizm na tabsy itd.....kto tu ma problemy z czytaniem?

Gość GOSICCCCCCCCCA
CHOLERA ROBISZ Z IGŁY WIDŁY, TO TYLKO CHOLERNE PIGUŁKI , ZACZNIE JE BRAC I SPOKO CO SIE PIEKLISZ , JUSTYNA M TEŻ CI CHCIAŁA POMUC TO JA SKRZYCZAŁES O JEZU EDZIU LILE TY MASZ WOGÓLE LAT?

Gość Edward z Otwocka
z tego co wyczytalem to jest sie zabezpieczona od 1 tabletki ! ale widzee dla ciebie to beka hehe gratuluje mozgu :)

beka na maxa z Ciebie, serio, plus w kafeterii tyle podobnych tematow tylko czytac sie nie chce bo za bardzo nie wie jak, ha, ha, ha

Gość GOSICCCCCCCCCA
NO TO SIE PRZEKONAJ , CZY JEST ZABEZPIECZONA NA WSZYSTKO POTRZEBA CZASU TABL ZATRZYMUJĄ JAJECZKOWANIE , JEDNA TABLATKA TEGO NIE ZROBI, ZAWSZE BYŁO TAK ZE PIERWSZY MIESIĄC MI=OŻ EBYC NIEPEWNY WIEC KUP SOBIE PACZKĘ GUMEK I PRZETRZYMAJ TEN PIERWSZY MIESIĄC

Gość Edward z Otwocka
zal mi takich dziewczyn pseudo specjalistkaa jesteem tu pierwszy raz wpisalem ten temat liczac na szybka i konkretna odpowiedz ale trafilem na koze co beka :) hehe smiechu warte

Gość Edward z Otwocka
ok dzieki Goska tak zrobie :)

Gość GOSICCCCCCCCCA
NO TO DOBRANOC:) PAAAAAAAAA

Posluchaj nas troche, my chcemy dobrze, szczegolnie to co gosicccca teraz napisala, zaczekaj az dostanie @, po pierwszym opakowaniu i do dziela, juz bez zabezpieczenia

pseudo specjalista jestes Ty chcesz pobzykac bezoiecznie nie wiesz jak i kiedy, proponuje jeszcze lekarza ktory przepisze Ci tabsy na nerwice.

Gość Edward z Otwocka
nie jestem specjalista kozo jak bym nim byl to nie bylo by tych pytan ! czytalem co nieco i w 2/3 wypowiedzi sa w stylu bzykam sie od pierwszej tabletki ...dlatego moje pytanie kozo kapujesz po drugie ja sie kocham z dziewczyna! nie bzykam ..no ale widze jestes dziewczyna lekkich obyczajow sadzac po slownictwie hmmm ja spadam narazie milego bekania kozo mialem szczescie ze trafilem na ciebie i utwierdzilas mnie w przekonaniu ze blachary sa na swiecie pozdrawiam dobranoc milego bekania :) kozo

Gość Konwaliaaaa
Meeee Meeee Meeeee

a co to znaczy blachary? Imie twojej dziewczyny? No coz mi sie nie podoba, wspolczuje jej takiego przyglupa jak ty, a nastepnym razem odwiedz strone dla nastolatkow www.lat trzynasciepierwszyseks.pl tyle co soba reprezentujesz, plus morde od ucha do ucha, wcale sie nie zdziwie jak twoja laska bedzie zakladac topiki gdzie usunac i za ile, pa polglowku.

Gość Konwaliaaaa
Blachara to kobieta ktora leci na samochody kase taka glupia koza Mee Meee

Gość Konwaliaaaa
co do jednego mial racje koles :) twoje slownictwoo wola o pomste do nieba puszczaja ci nerwy jednym slowem wstyd i to kobieta

Gość Konwaliaaaa
no ale coz musza byc tez glupiutkie dziewczyny na tym swiecie aby to wszystko sie krecilo :) pozdrawiam dobranoc

To jeszcze bardziej wspolczuje jego dziewczynie, ciekawe jak jeszcze ja nazywa, z tego co zauwazylam elokwentny to on nie jest slownictwo biedne az piszczy, ulubione hasla koza itp a...juz wiem to chlop ze wsi!!!!! Zenujace, szkoda dziewczyny, ciekawe czy nerwosolek moglby mu pomoc?

Gość Andzelikaaaa
my wspolczujemy tobie pseudo specjalistko nawet nie potrafisz wytlumaczyc spokojnie prostej kwestii chyba te 6 lat to nie z harmonetem tylko z Tic Tacami ci zlecial przez takie jak ty prostaczki to forum traci