Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diva

Kto mi poleci jakiś suuuper błyszczący lakier do paznokci.

Polecane posty

Taki który się ślicznie mieni i odbija światło i błyszczy megablaskiem widocznym z daleka?

wiesz co dzięki... :( mi chodzi o to żeby był super błyszczący. Nie chce mi się oglądać wszystkich po kolei, bo nie o to mi chodzi. Co z tego że przeczytam o lakierze jakiejs firmy, jak i tak nie bede wiedziala jakie ma kolory.

Wiedziałam że można na was liczyc. Wielkie dzieki 😭

Gość ale o co ci w ogóle chodzi
dziecko, ile ty masz lat- 15???:o Co to znaczy błyszczący lakier??? I w jakim kolorze?! Jeżeli sama nie wiesz, to ja Ci polecam wszystkie lakiery Maybelline- chociaż nie znoszę tej firmy, bo jest tandetna i te produkciki są do niczego, to lakiery są naprawdę lepsze od MF, Bourjois czy Loreal:) Water Shine to seria, gdzie lakiery są bardzo błyszczące, ładnie wyglądają bardzo ciemne, bordowe- ja takie mam i jestem bardzo zadowolona:) Ale np. mam też jasny z serii Froever Strong i też jest ok. I jest błyszczący. Ale po ok. 3-4 dniach już mni8ej, jak normalny lakier.

Nieee, nie taki. Mi chodzi o taki z migoczącymi drobinkami!

Gość Divo
Po pierwsze dlaczego od razu tak chamsko??? "Wal sie na ryj" Ale kultura! Czym sobie na taki tekst zasłużyłam?? A po drugie dlaczego tandeciaro???

Gość w rossmannie jest taki z
brokatem i możesz do niego lampki świąteczne przykleić, bedzie się ładnie swieciło--i na dyskę :/

O co wam cholera chodzi?? Na jaką dyskę?? Widzę że robicie ze mnie na silę tandeciarę!!

Gość to ty jesteś chamska dziecko
bo najpierw proszisz o radę, a jak się w końcu ktoś zlituje nad twoją głupotą i coś doradzi, to masz pretensję, że nie o to ci chodziło.

No bo nie chodziło mi o taki!!! Dlatego jestem chamska że ktos mi odpisuje nie na temat? To moja wina? To tak jakbym poprosiła o polecenie jakiegoś kremu nawilżającego a ktoś by mi polecił matujący. i co wtedy też bym była chamska??? Daj spokój!

I jeszcze jedno! Nie jestem dziecko i nie jestem głupia, więc sobie wypraszam takie prymitywne obraźliwe teksty!

Gość ja bym w zyciu nie
pomalowala takim lakierem z brokatem :-0

BELL nr. 184 (beż) 186 (brąz) albo jak za słaby to na lakier dawaj lakier brokatowy - efekt wyraźniejszy