_kasiula_ 0 Napisano Lipiec 19, 2006 polećcie mi jakies mleczko pod prostownice. stosowalam z WELLI SHOCK WAVES dawalo dosc dobry efekt ale wlosy szybko sie przetluszczaly ;/ i stosowalam z L\'oreala takie rozowe. duzo osob je zachwalalo a u mnie nie daje zadnego efektu ;/ nie wiem co kupic tym razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LadyM Napisano Lipiec 19, 2006 To różowe z Loreala to raczej jest z serii połysk więc raczej służyło do nadania blasku włosom a nie ich prostowania ale dobry jest krem sunsilk efekt żelazka mam i sobie chwalę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_kasiula_ 0 Napisano Lipiec 19, 2006 dzieki sprobuje tego. ale to z l\'oreala pisze ze jest pod prostownice. hot liss chyba nie chce mi sie isc do lazienki spradzic :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hot liss loreal Napisano Lipiec 19, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_kasiula_ 0 Napisano Lipiec 19, 2006 moze ktos uzywa tego hot liss i mi powie jak go uzywac?? bo jak go uzywac zgodnie z indtrukcja to wogole zadnego efektu ;| wyprostuje i zaraz mi sie wlosy pusza ;/ a od mleczka sa matowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach