Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiczeeeek

czy 5 mczny maluszek moze byc kaprysny?

Polecane posty

Gość kasiczeeeek

sorry jescze raz bo zle tytul byl napisany: czy maluszek 5 mczny jest kaprysny? moj szkarab byl grzecznym dzieckiem do tej pory, teraz normalnie pyskuje! wscieka sie jak mu sie nudzi, caly czas cos chce..juz mi rece opadaja od noszenia go, przenoszenia, namawiania do jedzenia, usypiania..jak to bylo z waszymi maluszkami? czy mialyscie takie okresu gdzie niemowlaczek stal sie kaprysny? bez powodu? prosze wypowiedzcie sie mamusie i pocieszcie mnie, ze to normalne?

Gość kasiczeeek
nikt nie wypowie sie na ten temat? czy tylko szukacie dziewczyny kontrowersyjnych tematow? myslam, ze to forum o maciezynstwie..:(

Gość d_o_r_a
Witaj. Mój synek w piątym miesiącu też raptem zapragnął zwiększonej ilości uwagi mimo iż od urodzenia był złotym dzieckiem.. Okazało się że ząbki mu się wyrzynały.

Gość miki mama
Ehhh piąty i szósty miesiąc były kryzysowe ;) młody uczył się siadać, więc leżeć już nie chciał, siedzieć jeszcze dobrze nie umiał :P Koszmar. Ze spaniem też zaczęło być ciężko, budził się itp. Ale to dlatego że zaczynał ząbkować. Radzę uzbroić się w cierpliwość i czekać :) Wymieniaj mu czesto zabawki, to znaczy rzeczy którymi go zainteresowujesz, bo mój mały jajbardziej lubił plastikowe miski i butelki po wodzie mineralnej:)

Dziewczyny cos wam polecę. Wejdzcie sobie na www.forumginekologiczne.pl Tam rozsyłają dziewczyny fajne książki : \" Usnij wreszcie\" \"Język niemowląt\"--polecam naprawde gorąco \" Język dwulatka\" \"Książka kucharska dla maluchów\"--chyba kazdej młodej mamie się przyda Ja te książki mam juz przeczytane i powiem wam ze naprawde wart je czytac.

Gość miki mama
Hehehehe "Uśnij wreszcie" to chyba zamówię od razu :D

Gość kasieenka
dzieki dziewczyny, pocieszylyscie mnie, rzeczywiscie tak jest, ze maly rwie sie do chodzenia (!!) i siadania, nie chce lezec, moze jak w koncu usiadzie troche sie uspokoi, zabki to tez calkiem mozliwa opcja..i podoba mi sie pomysl plastikowych butelek bo juz nie nadazam kupowac mu nowych zabawek a w tej chwili wszystko mu sie szybko nudzi..jest strasznie ciekawski i ciagle potrzebuje nowych bodzcow a ja czasem musze sie tez np uczesac:) ...dzieki:)

Gość kasiczeeek-chcialam napisac
:) a tak ps to kiedy w koncu wasz maluch usiadl porzadnie sam?