Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna z perłą

Ta pasta cukrowa do depilacji to niezły syffff

Polecane posty

Szklanka cukru, 1/4 szkl. miodu, pół cytryny...taki przepis znalazłam w jakichś wypowiedziach. Wczoraj wykonałam tę maź. To cholerstwo nie działa...Nie wyrwało mi ani jednego włosa. Najpierw myślałam, że może za chłodne było...podgrzałam mocniej i znowu klapa. NIemiałam za krótkich włosków bo specjalnie zapuściłam dłuższe.....DO kitu ....

Gość o rany rany rany rany
musisz na to robić nowy topik??? Nie mogłaś się normalnie dopisać do wcześniejszego topiku o ww.?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

\"PASTA CUKROWA DO DEPILACJI \" Prawidłowy przepis: Składaniki: - 1 szklanka cukru * - 1/2 szklanki cukru - 1/2 cytryny * można dać mniej wody Przygotowanie: Składniki podgrzać, poczekać aż zmienią kolor, nieco przestudzić, wygnieść plcami niewielka kulkę, następnie nałożyc na skórę, zerwać, ugnieść, nałożyć, zerwać itd. Łyżka stołowa pasty starcza na cale nogi :) NAKŁADANIE MUSI SIĘ ZAWSZE ODBYWAĆ W KIERUNKU WZROSTU WŁOSA !!!!! Przygotowaną masę można przechowywać przez kilka miesięcy:D. Miłej depilacji :):)

Gość cos z tym przepisem jest
nie tak :O

kurczę pomylić się nie można :P A przepis na tą pastę jest sprawdzony i działa (przynajmniej u mnie)

miodu daje się jeśli się chce!!! i to trzeba tyle gotować żeby uzyskało barwę karmelu....pozniej do wyztygnięcia zostawic i podgrzac to...ja juz dawno zrobilam ta paste...wydepilowalam nogi i jakos tak dziwnie bo mi wlosy w ogole nie odrastaja....

oświećcie mnei, co to znaczy - pastę nakładać w kierunku wzrostu włosa? od kolana do kostki czy od kostki do kolana??

Gość tryk
a dla mnie na odwrót, wiec nie wiem....czyli od kostki

Gość tryk
a dla mnie na odwrót, wiec nie wiem....czyli od kostki a zrywasz od kolona , w przeciwna strone kto wie?

Gość głupio może
ale zapytam bo nie wiem Czy przyklejacie na tę pastę jakąs hm.. szmatkę i znią zrywacie, czy ta pasta da się zerwać bez tego "plastra"? Nie rozlezie mi się w rękach?

A ja kupilam gotowa paste Camsakizi i za cholere nie chce dzialac. Probowalam ze dwa razy, tylko sie oblepilam tym swinstwem :(