Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leokadiia

Mamusie bez pracy - czyli - lenie łączmy się

Polecane posty

Gość Leokadiia

Siedzę w domu z moim 7 letnim synem. Mąż zarabia a ja mam czas na wszystko - ktoś jeszcez????????

Gość ja też zajmuje sie domem
mam 2 dzieci - mąz pracuje i jemu to pasuje

Gość blaki
paskudne nieroby :-O facet haruje a wy siedzicie i pierdzicie w kanape. I zyjecie z jego kasy bezwstydnice ohydne :-O prawdziwa kobieta powinna pracowac, miec jakis cel w zyciu, rozwijac się, a nie siedziec w domu przy garach z bachorem. Mało który facet teraz zwróci uwage na taką babe...bez ambicji, bez przyszłosci. To sie nazywa-------pasożytnicwto moje drogie kury domowe :-D przyjdzie czas ze facet kiedys wam to wypomni...........same zobaczycie....

Gość ja to jest tak
ja nie musze pracowac - bo mnie stac na to a rozdzielnosci majątkowej nia mamy więc nie ma obaw

Gość Asickza
jak wy się nie wstydzicie do tego przyznwać - nieróbstwo jest okropne i nie ma nic gorszego jak leniwie siedziec w domu na dupie z dzieckiem

Gość Asick widać nigdy nie musiałaś
siedzieć w domu, bo jakbyś posiedziała, szczególnie z dzieckiem to byś nie twierdziła że to nieróbswo. Chyba,że obiady zawsze zamawiasz, a sprząta ci sprzątaczka, i każdą robotę ktoś za ciebie odwala włącznie z wychowywaniem dziecka.

Gość Brawa dla kobiet
które cały swój czas poświęcaja dla domu i dziecka, i potrafią się do tego przyznać:) Gratulacje składa osoba, przy której całe dzieciństwo była matka, i nie uważa tego za coś złego.

Gość prawde piszą
ja mam 8 letnie dziecko i jest juz odchowane więęc wychowanie mam z głowy - i nie ide do pracy bo jestem leniem - po prostu - i tak mi wygodniej.

Gość Kassidys
ja też się lenie w domu juz 13 lat - i to dzięki dziecku.

Gość ja to jest tak
taki mamy uklad z męzem i juz jemu jest dobrze i mnie.

Gość ja bardzo ciezko pracuje
W DOMU!!!! mam etat 24 godziny na dobe!! : DZIECKO-karmienie, przewijanie, pranie, usypianie, bawienie, noszenie, kapanie, wstawanie pare razy w nocy, wizyty u lekarza itd itp, MAZ- gotowanie obiadow, przygotowywanie kanapek do pracy, pranie, sex,. DOM-sparzatanie, zmywanie, odkurzanie, mycie podlogi, ukladanie ciuchow porozrzucanych przez meza, dziecko, podlewnie kwiatkow, itp itd,.. i jestem czasmi taka zmeczona, ze chcialabym miec etat w jakiej firmie i sie wypiac na prace w domu, zatrudnic sprzataczke, praczke, kochanke..tylko, ze mi maluszka mojego szkoda, bo zadna opiekunka go nie wychowa na dobrego spokojnego czlowieka, a wiec sie poswiecam..no i niedlugo musze znowu zajsc w ciaze bo chcemy miec dwoje dzieci a zegar tyka..a wiec dojdzie mi jeszcze jeden etat w domu...:):) pozdrawiam

Gość leniwy smutasek
mi texz bylo fajnie w domu maialam czas dla siebie , na swoje pasje , bylam wyspana,a teraz musze pracowac.i co z tego ze duzo zarabiam jak nie mam czasu i w dodatku sie nie wysyspiam.chuj z takim zyciem.mi tam w domu bylo fajnie

Gość do Justyna M.
niedlugo musze znowu zajsc w ciaze hahahahahha dpobre widać ze to jakas wiejska baba hahhahahah ale jestes pusta w domu się nic nie robi i kazdy to wie. nie ma nic do roboty - wieczne opieprzanie

Gość zajebisty topik

Gość Kasia masia sasia
no ja tez niedługo znów muszę zajść w ciąże - nie chcem ale muszem hahahahahahahahah ja tez w domu siedze inic niemam do roboty - obiad się szybko gotuje, pierze mi pralka, zywa zmywarka, ----wysilam sie podlewaniem kwiatów i układaniem rzeczy na pólkach:-) a sex to przyjemność - szkoda ze nie dla ciebie - no ale zapomniałam ty pewnie tez musisz

Gość leniwy smutasek
bo jak kobieta zrobi swoja robote w domu to i tak nie widac i nikt nie doceni ,za to jak nie zrobi to odrazu widac i pretensje ze syf,gary nie pomyte,ciuchy sie walaja, lozko rozgrzebane,bachor brudny i glodny i nie ma co zrec.wiec Nikt nie szanuje pracy kobiety w domu

Gość miki mama
Z całym szacunkiem, ale to że my chodzimy do pracy wcale nie znaczy że nie pracujemy w domu, ja wychodząc zostawiam dom czyściutki, przygotowany obiad dla małego i dla nas, jak wrócimy z pracy, a opiekunka zajmuje się tylko juniorem. Całą pracę, którą wy nieracujące mamy wykonujecie w ciągu dnia my musimy zmieścić przed i po pracy.

Gość leniwy smutasek
to dopierpo jest glupie niewolnictwo.tyrac na 2 etaty a w dodatku jeden za darmo.

Gość do miki mama
Ja też pracowałam i zajmowalam sie dzieckiem - nigdy nie bylo tak ze w domu bylo wszystko zrobione, ugotowane posprzątane itp, dziecko wymaga CZASU i trzeba ten czas mu dać.Dziecko sie wychowuje a nie hoduje, nie może wychowywać za nas dziecka ktoś obcy! Po całym dniu bylam tak zmęczona wszystkim ze na seks nie miałam zwyczjnie sił a rano trzeba bylo znowu iść do pracy... Nie mow ze pracujesz i przed i po pracy robisz to co kobieta, ktora zostala z dzieckiem bo to nieprawda, nie ma takiej opcji, nie da się! No chyba ze zrezygnujesz ze snu...

Gość miki mama
No niestety muszę cię zmartwic ale tak dokładnie jest, kwestia dobrej organizacji, a na sen czas mam. Na sex siły nie zawsze :D

Gość ja to jest tak
e mnie tam takie gadanie nie rusza - jestem e domu z wyboru. moge wychowac malca i się ciesze że stać nas na to.

Gość miki mama
Buahahahahha nie rozbawiaj mnie, mnie stać na to żeby zatrudnić opiekunkę i samej realizować się zawodowo. Więc to, że kogoś stać na siedzenie w domu raczej o niczym nie świadczy.

Gość da sięe
da się tylko trzeba chciec - a leń zawsze będzie leniem i przepracuje się podlaniem kwiatów w domu.

Gość tytuł topiku jest w deche

Gość ale se gacie machnela
co kto woli zeby ktos za niego zarabial pieniadze czy zeby ktos za niuego wychowywal dziecko. ja tam swojego potomka wole sama wychowywac na swoj obraz i podobienstwo a nie na podobienstwo opiekunki buuuhaha

Gość tak najlepiej się wykręcić
ja huuuuuuuuuuuuuuu tak najlepiej się wykręcić od pracy - ze to niby dziecko chcece wychowywać hahahahahahahahahahahahhaha a w rzeczywistości gówno robicie, dzieciak cały dzien na dworze a wy dupsko na kafe hahahah

Gość ja to jest tak
tak tylko z ta różnicą ja jestem z malym 10 godzin wiecej niz ty.

no i co z tego? jak z nim tak czesto będziesz to się zerzyga tobą w koncu.

Gość ja to jest tak
hm skoero twoje dziecko Ciebie nie lubi to nie znaczy że moje mnie nei lubi.

a skąd wiesz ze cie lubi jak patrzy na twój zapryszczony pysk 24 na dobe. potem będzie mówiło o tobie - nieambitna rura która całe zycie przesiedziała placemna dupie w domu.