Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mimi29

KLUB MAMUS Z KATOWIC

Polecane posty

marchewko -my się chyba znamy?? :) szkoda, że wcześniej tu nie zaglądnęłam:P p.s. rozszyfrowałam Cię po tym ciele, które masowałaś:P

Dzien dobry! :) to był fajny - ostatni w dwójkę weekend :) Marchewko - dzięki za fotki - też tak sobie wyobrazałam, ze wygladasz :) Kacper jak zwykle cudny :) zawsze jestem pod wrażeniem jego czupryny!! U mnie ok. Czuję się dobrze - relaks na sloncu mi pomogl choc na chwile nie myslec obsesyjnie o cesarce i jak to wszystko będzie :) Wczoraj pol dnia spedzilismy znowu w parku. Sniadanko zjedlismy na balkonie w slonku -naprawde fajny dzien.. Wtorek - 11:00 - jestem chętna - jeśli Nuli pasuje - chętnie się spotkam - podobnie jak Mysica - nie widzialam zaproszenia wczesniej - ale jak już pisałam niedzielę spędzilam w terenie. Daj znać Nula! :) mmm ale to już wiem do kogo będziemy chodzić na masaże!! Marchewko końćz szybko ten kurs :) :) Andzia - żelazko kupione? jeeeejjuuu mówię Wam na zmianę się cieszę, chce mi się płakać, boję się, chcę już, nie chcę jeszcze - maaaamooo ile myśli mi sie plącze po głowie!!!!

pustki 😭 wiedzialam.....od razu brak Mamuni rzuca sie w oczy :( Pyniu - wstań i powiedz nie jestem sam :Dhmmm....chyba jednak będziemy chrzcili dopiero na wielkanoc ...... jakoś nikt nie ma odwagi pójść do księdza :P Destiny - juz to pisalas ale ja zapomnialam, przypomin mi kiedy ma być TEN dzień? Fraszko - musisz nadrabiać za mamunię i za sibei, więc chodz tu do nas :)

matko święta, wracam od fraszki z topiku, laski Aluś w szpitalu biedulek, razem z Mamunią oczywiście, chory!!!!!!!! Mamuniu 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 Fraszko - obiecaj że pozdrowisz od nas Mamunię i wycałujesz ją milion razy i powiedz koniecznie że 3mamy kciuki za Alusia, żeby szybciutko wyzdrowiał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mamuniu trzymaj się. Uściski dla Alka, napewno będzie dobrze :) Swoją drogą to jakaś plaga bo na moim innym topiku też maluch trafił do szpitala - odmiednoiczkowe zpalenie nerek :( A u nas znowu złe wyniki krwi:( jezu to mnie poprostu przerasta, potrzebuje lekarza który to wszystko połaczy bo ja już tego nie ogarniam. Znowu noc z głowy- wstawałam pewnie z 30 razy - a Misiek zwijała się jakby go brzuch bolała. Badani moczu ok., więc kurwa co jest, czemu ja mam być lekarzem. Zaraz ide szukać interpretacji morfologi. Nula jakby co to daj dzuiś znać, co do tego spotkania - oczywiście jak będziesz na Kafee. Destiny jakbyś potem doczytała to puść sms bo mnie potem na necie pewni nie będzie (mąż w domu :)) Destiny my też byliśmy w parku:) ale mieliśmy takie zdarzenie że nadal mi puls rośnie jak o tym mysle. Potem napisze. A łóżeczko złożone, zdjęcia cyknięte puszcze ci jutro na maila. Ale na pierwsze wrażenie ok. Nawet dasli pałąk z zabawkami:)

27 wieczorkiem idę do szpitala, 28 rano cc! Oczywiście trzymam kciuki za Alusia i Mamunię 🌼 - Fraszko czekamy na wiadomości...!! Mysico ❤️

Dziewczynki:) jejku walczę z Kasią, żeby mi nie przeszkadzała z czytaniem tego co napisałyście przez week-end. Mała rozrabiaka:) Bylismy od piątku wieczorem w trójkę a właściwie jeszcze ze szwagrem i szwagierką i kuzynami Kasi w Wiśle. Super spacerki, super pogoda. Musimy się jakoś trzymać bez Mamuni jakiś czas. No, niemożliwe, że Aluś jest w szpitalu. Mamuniu i Aleczku trzymajcie się dzielnie. Dużo zdrowia❤️❤️❤️ Na razie zmykam, mam poweek-endowe zaległości, pranie, prasowanie, obiad i jeszcze trzeba skorzystać z tej super pogody. Boże, kiedy to wszystko da się zrobić!!!

Mamuniu, bądź dzielna! Buziaki dla ciebie i Alka! 🌼 Mysico, jadę jutro do Katowic, ale jeszcze nie wiem o której, więc jeszcze dam znać. Rany! Kamiś przy cycku, ja na fotelu i zdrzemnęliśmy się godzinkę. Teraz mnie plecy bolą :-(

Nula to w razie czego daj znać tak do 20 bo ja muszę uprzedzić opiekunkę. A jak nie to lece jutro do pediatry z Miśkiem :)

Mysica❤️ będzie dobrze, zobaczysz kochana🌻 Pisałaś też o lądowaniu Miśka głową na podłodze, wiem, że to zawsze stresuje nas mamy ale pewnie wszystkie dzieci nam spadają prędzej czy później, niestety:( Kasia nie raz lądowała, szczęśliwie wszystko dobrze się skończyło. Co ja wtedy przeżyłam, ho, ho... A swoją drogą Michaś jest śliczny chłopczyk🌻 Ja też, mówiąc prawdę, nie zdawałam sobie do końca sprawy z ogromu obowiązków bibliotekarek. Bardzo mi się wydawała ta praca atrakcyjna, oczywiście nie tylko o styl lightowy ale przebywanie z książkami. Ukochanymi książkami!!!:) Inna wymarzona moja pracka, nie mam żadnego przygotowania i pewnie sądząc po moim słomianym zapale szybko bym zamieniła na inne zajęcie, to praca np. w domu dziecka, szczególnie małego. A najlepiej gdyby to było jakieś priv, żeby się nie użerac z przepisami, przeszkodami, biurokracją. A tak się jakoś ropzpisałam w tym kierunku, co tam pofantazjować mozna:) Wrócę do Was niedługo:)

Sorki, za zawiłość wypowiedzi. Jesteście inteligentne dziewczynki to napewno się domyslicie co miałam na myśli:D Qrczę, Kasia ciągle ma katarzysko, ciągle nie chodzi do przedszkola a my ciągle nie jesteśmy pewni czy ją tam jeszcze posłać czy nie, bu... marsjanko:) to jest odpowiedź na Twoje pytanie w sprawie przedszkola. Dzięki Ci za wiadomość o programie, skorzystam z ciekawości, hi, hi:) nula:) Twój synek jest przesłodki:) Judyta:) a Twój Patryczek jest niesamowicie grzeczny, że tak sprząta z mamą:) Destiny:) fajna laseczka z Ciebie dziewczyno, brzuszek jest taki w sam razik:) Acha, no właśnie jakoś tak sobie Ciebie wyobrażałam. Czekam z Tobą na Wasz wielki dzień❤️

Oj ciezko mi ostatni do was zajrzec a jak juz to zrobie to troche poczytam i mala znow wzywa a miala ciezki tydzien . Ja chyba mam kryzys mleczny bo jak tylko dalam jej flache Nan to dziecko spokojnie spi pojedzone . W nocy dala mi popalic niezle teraz ledwo widze na oczy zjadlam ciepla zupke i napilam sie Karmi (moze pomoze ) i lamie nie jak stary dach :) Bylsmy na spacerze chyba ze 4h no i niestety wpadka zaliczona mianowicei u 4mc kolegi Tatianka po butli usrala sie po pachy:) Niewiedzialam jak i co pierwsze wycierac hehehhe .Od kolegi pozyczlylismy body bo niestety niewiem jakim cudem mialam wszytko nawet 5 par skarpetek , grzechotke ,a body wcielo :) Nowiny od Mamuni : Alek bardzo chory lezy w szpitalu w Zawierciu . Nic sie nie zapowiadalo odoskrzelowe zapalenie pluc mial tylko maly katar w piatek po wyjsciu do piaskownicy i taki slabybyl a tu w sobote juz zaczal plytko oddychac a w niedziele juz dubelt dziecko oslablo no i niestety do szpitala .Teraz ponoc czuje sie juz lepiej ale ma kroplowke, inhalacje i antybiotyk.Mamunia boii sie zeby nie mial astmy oskrzelowej niestety ma po kim (po mnie i dzidziusiu i tatusiu ) .W szpitalu podaja mu jednak wziewne astmatyczne leki .Mamunia teraz zamienila sie z tesciowa pilnowaniem i pojechal sie przebrac do domku no ale niedlugo sie zbiera do synusia :) Alek jej dizs powiedzial ze : \"jeśt zdrowy i pan doktor powiedzial plosie isc do domu:)\"i na dwor pojdzie leciutko ( powloli ) hehhe \" Ja niestety nie pojade odwiedzic mojego kochanego Aleczka :( a strasznie mi za nim teskno .

Fraszko - trzymajcie się dzielnie - ucałuj Mamunię!! Myślimy tu o nich - oby jak najszybciej byli szczęsliwi i zdrowi w domku! ❤️

Spectro - dzięki 🌼 Ja nie nadawałabym się na pracę w Domu Dziecka - tym bardziej Małego Dziecka..Nie dałabym rady psychicznie.. Mój wujek był przez pół swego życia Dyrektorem Domu Dziecka.. Biedne te dzieciaki a pomoc im to bardzo trudna sprawa.. i najchętniej wszystkie by człowiek zaadoptował.. aaaa już bym chciała żeby było po cc...wykończy mnie myślenie o tym...aaaa....

Całujemy z Aluszkiem gorąco chorego Alusia ...w oba pączusie!!! I ślemy pozytywne fluidy mamuni !!! mysico - co z tą morfologią??

Mysico, muszę jutro jechać do dziekanatu, a czynny jest niestety od 10 do 13. Ni w pięć ni w dziewięć :-( Kiedy jeszcze będziesz miała wolne przedpołudnie? Nie ukrywam, że najchętniej to bym cię widziała z tym przystojniakiem :-D Weź Miśka i przyjdźcie razem!

mysico, u mojego Małego też wyniki z krwi nieciekawe, jednego za dużo, drugiego za mało, dopiero jutro po południu jest lekarz, więc do tego czasu to się wykończę, też chciałam szukać interpretacji jakiejś na necie, ale już nie mam siły :( A co najlepsze albo raczej najtragiczniejsze, poleciałam szybko z wynikami do przychodni dziecięcej, choć wiedziałam, że lekarza już nie ma, ale ja jestem taka głupia i niedorozwinięta, ze pomyślałam, by zapytać pielęgniarkę, żeby powiedziała mniej więcej o co chodzi, bo ja się kompletnie nie znam, a ta popatrzyła na mnie dziwnie i jeszcze z pretensją mówi, że przecież ona się na tym nie zna!!!!!!!!!!!!!!!!. Ręce mi opadły, to po co ona tam siedzi?????? Żeby papierki przekładać??????? Ja w swojej naiwności myślałam, że od pielęgniarki, pracującej już tyle lat w zawodzie można oczekiwać jakieś elementarnej wiedzy, ale szybko mnie sprowadziła na ziemię. Teraz już piszę to spokojnie, ale jak ja klęłam, jak się wkurzyłam, to głowa boli. Mysico trzymam kciuki za Twojego synka 🌻 marchewko droga! Edik - mówi Ci to coś? :)

Dziekuje w imieni Mamuni :) Oj trudno mi sie wkrecic w wasze tematy bo tu sie jakby zamkniety krag robi ? Chyba tematy laktacji sa juz tu nie na czasie .

Fraszko - laktacja - to będzie wkróce mój temat również... Oby tylko mała zdrowa była...

Fraszko - laktacja - to będzie wkróce mój temat również... Oby tylko mała zdrowa była...