Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luiza65968

tabletki a 7-dniowa przerwa

Polecane posty

Gość luiza65968

Od 3 miesięcy biore tabletki, po 5 letniej przerwie. Jednak zaczynam się martwić gdyż w trakcie brania tego trzeciego wystąpiła miesiączka (dokładnie zostały 3 tabletki do końca opakowania).Troche się tym martwie, bo z tego co mówią lekarze miesiączka ma wystąpić podczas 7-dniowej przerwy.Czy któraś z was miała podobnie?

Gość Aionka
czasem może sie zdarzyć, że krwawienie wystąpi wcześniej. Nie ma w tym nic niepokojącego. może na to wpłynąć stres, albo inny czynnik.Organizm kobiety różnie reaguje. ja mam krwawienie w 3 dniu przerwy, ale wiem że niektóre moje kolezanki mają już przy ostatnich tabletkach, a niektóre nawet przy rozpoczeciu nowego opakowania

Gość bsfdg
a kiedy sie bierze kolejne opakowanie? 7ego dnia czy u 8-ego??biore cilest..w ulotce jest troszke namieszane, wiec juz sama nie wiem:(

Gość marannia
nastepne opakowanie bierze sie w tym samym dniu tygodnia w ktorym wzielas pierwsza tabletke, czyli wez 8 dnia :) a jak myslicie mozna nie robić przerwy po pierwszym opakowaniu???

Gość bsfdg
na ulotce pisze ze mozna nie robic przerwy jesli sie nie chce miec miesiaczki..ale jeszcze nigdy nie probowalam:)