Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

almodovaro

kobieta powinna byc dama a w łozku dziwką

Polecane posty

A ja ide sie juz jestem ciupke pijana i ide sie \"dokonczyc\". Pozdro i milej zabawy na forum.

Swist mieczaku ;) Zostan !!! Ja tez z deka piwkuje ...........

Ja jestem kobieta i piwo na mnie dziala mocno ... a juz trzecie pije.

Swist ja wiem zes baba .Ja tez ale mi to o hedonizmie trzepac poczynaja i koalicje tworzyc ;) Za trzezwy temat na teraz jak dla mnie .pamagiii:D:D:d Or Ty zdrajco !!!!:P:D:D

Co to jest lekcja orografii?! Przepraszam pani profesor ale szkołę skończyłem 8 lat temu. Do orana: wnioskuje po Twoim oralno-analno-vaginalnym nicku i czestotliwości Twoich wystąpień na tym szacownym forum, to jesteś chyba chłoptasiem o niespełnionych fantazjach seksualnych. A może sie mylę.

nr11, kobieta jestes??? No to sobie nie popodrywam...eh zycie ;P

Czytaj między wierszami 😡 albo dopij piwo ;) ehh... ja to stale na bani jestem i pod wpływem :classic_cool: taką mam już k... naturę milego wieczoru 🖐️

Gość a ja chyba
zrozumialam troszke leona, to nie jest tak ze czegos nie robi z zona z szacunku do niej, jego po prostu kreci to, ze robi to z obca obojetna dziwka od ktorej moze kupic usluge, bez angazowania sie, zreszta i tak takiej potzreby nie ma, bo wlasnie ta hardcorowa przedmiotowosc jest podniecajaca, i tak sobie mysle ze naprawde to wiele rzeczy jest umownych np kwestia zdrady a my ulegamy za bardzo stereotypom, jestem sobie w stanie wyobrazic sex z jakims obcym facetem tylko czysty mechaniczny bezuczuciowy sex, taki jakiego nie moglabym z moim kochanym miec, bo uczucie miedzy nami sprawia, ze taki nigdy czystomechaniczny nie bedzie, i jesliby moj mezczyzna to zrozumial to taki uklad moglabym zaakceptowac ale tylko jezeli tolerancja bylaby obustronna:)

Leon jaki Ty prostak jestes !!Az niesmaczne toz Or zaczal Ci brawa bic za Twoj nurt hedonistyczny ale.................Jak sie kuzwa slowa nie zna to sie do ludziow czepia .😠 Spadaj wiesniaku z Pcimia dolnego !!!! Swist nioooo Podgladalam a Ty tylko nie po oczach ok ??;)

Gość a ja chyba
a tak naprawde to co zlego jest w nurcie hedonistycznym? oa tym ze umownie jest on uznany za zly? czy on komus jakas krzywde wyrzadza?

Gość a ja chyba
mialo byc poza tym ze on jest zly.

nr11, czyzby jednak mezczyzna.... Tak sam nocna pora na forum...mmmmm... Podgladaj sobie ile chcesz nawet dla Ciebie okno otworze :p

do a ja chyba >>>> Sory ale my sie aktualnie heheheh tu spieramy i i kpimy ,jesli chcesz dolacz .Uczone elaboraty zostawmy na jutro :)

No kuzwa Ty mi swist chcesz na sile jajka doprawic !!!! ja sie nie zgadzam ja protestuje !!!Zreszta w seksmisji bylo na odwrot :D:D:D:D No kurde babam noooooooooo :)

Mój drogi nr 11 ja wcale nie uważam że przyjemność ponad wszystko bo są inne priorytety. A ty chyba jesteś niedowartościowana chyba? A może cos innego?

:( to znaczy nie to ze źle....ale chce faceta. :( Samotna jestem ostatnio.

Gość a ja chyba
a ja wlasnie tez chcialam sie pospierac:) czyzby jednak zbyt uczeniie;P pomijam oczywiscie hedonizm heehheheh

Gość a ja chyba
to ostatnie leon bylo do mnie? bo jakos nie moge sie doczytac, za duzo bacardi, za malo klapsow.

OrAnVag , poszedl i nawet kazania na noc nie zostawil. Przez niego nie zasne :( Hedonizm jest ok ... ideologicznie...jednak nie koniecznie zyciowo.

Swist i co ja Ci moge robalku kochany ?:( Leon a Ty widze w goglach zdazyles sprawdzic kto to hedonista ,jestes dwa razy bardziej smieszny :D:D:D: Mowisz kolezanko ze uczono bys chciala ? Probuj !!!Jak leon do gogli wpadnie to bedzie ze oj oj oj

Hej świst, czy tak trudno kobiecie znaleźć faceta, oczywiscie nie za kasę?:)

Gość a ja chyba
wcae nie jest trudno, tylko qrw same jakies byle co.

HAHAHAHAHAHAHA ale Ci do jechala .......... A ja sie zgadzam !!!! Podaj lape pomaranczu :)

nr 11 sprytna jesteś, wyobraz sobie że musiałem zawołać moją zdradzaną żonę by wytłómaczyla mi co ów zawiły termin oznacza :)

nr11, no to na pocieszenie piwko kolejne otwieram :P leoon, wcale nie trudno...tylko widzisz ja mam meza (ktorego jeszcze co najmniej miesiac nie bedzie przy mnie). Nie mowie ze nie mialam ochoty na romans...mam nawet fajnych kolegow w pracy ktorych mysle bym uwiodla latwo (co najmniej 3 mnie ostro podrywa od jakiegos czasu)...ale powstrzymuje sie jakos...mimo ze temperament mam duzy...i mnie kusi...oj kusi. Ale wytrzymam.

Gość nie wiecie przypadkiem
kiedy spadnie deszcz? :O

I tak trzymać. Ja tez mam temperament duży i zona mi wystarcza, a to co robie czasem z dziwka to dla relaksu psychicznego bardziej, chociaz przyjemność tez jest zajebista.