Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za g.....

Plastikowe ramiączka - znowu pierwszego dnia się zerwały / cholera ile razy w

Polecane posty

Gość co za g.....

tygodniu musze kupowac nową pare :O:O:O

Gość misiaaaaaaaa
Kupujesz same ramiączka do biustonosza? takie przezroczyste? A gdzie je można zakupić?

Gość fatyga
znam ten problem ale ostatnio znalazlam rozwiazanie. kupuje takie z metalowymi zaczepami. te nie ekaja tak jak te z plastikowymi

Gość a ja co kupię
to są za krótkie i mnie upijają:(

Gość misiaaaaaaaa
Gdzie je kupujecie? W sklepie z bielizną? Odpowiedźcie proszę:)

Gość a ja co kupię
jak dotąd na bazarkach ale chyba poszukam w jakimś sklepie z bielizną może będa dobre.

Gość fatyga
mozna je kupic w sklepach z bielizna lub na targu. tu sa o wiele tansze kosztuja ok 2 zl

Gość misiaaaaaaaa
dzięki też sobie takie zakupie:)

Jak takie ramiaczka sie swieca na plecach to to wyglada tandetnie :O Gorzej niz takie normalne

Gość fatyga
tylko szukaj tych z metalowymi zaczepami bo sa mocniejsze. te plastikowe bardzo szybko pekaja

Gość a ja co kupię
no to w takim ukladzie co? nie zawsze stanik chce się trzymać na samym biuście;) a musiałabym mieć x staników krzyżowanych na plecach w x kolorach:)

Gość misiaaaaaaaa
A ja uważam, że wyglądają super. A zwykłe ramiączka wystające z mocno okrojonej bluzeczki:) to dopiero tandeta, a najgorsze są te grube białe:(

Gość a ja co kupię
i mam taki co 5 minut poprawiać?

FAkt, w mocno okrojonej \'normalne\' ramiaczka nie wygladaja zbyt estetycznie. Ale takie silikonowe oblesnie przyklejaja sie do skory. I wyglada to okropnie BLE!

To sie kupuje dobre staniki, a nie taki zeby co 5 min poprawiac. Dobrze dobrany stanik nie powinien Ci spadac

Gość a ja co kupię
a jaki to jest dobry stanik co nie spada?

Gość misiaaaaaaaa
ja mam mały biust:( Więc biustonosz bez ramiączek nie wchodzi w gre, bo by mi zaraz spadł:) więc takie przezroczyste ramiączka to jest to:)

A jak masz maly biust to juz lepiej bys wygladala bez stanika. A skoro on ci spada, to najprawdopodobniejsze jest to, ze jest za duzy

Gość misiaaaaaaaa
Ja nie kupuje na bazarze, tylko markowe i one nawet nie nadają się na noszenie bez ramiączek:(

Dobre staniki co nie spadają są to staniki na grubszych ramiączkach zasłaniające prawie całe piersi, na mocnych drutach, bez gąbek i koronek o gładkich miseczkach ja mam takie i sobie je bardzo chwalę. Nie dość że piersi wogóle się nie ruszają jak chodzę do tego mają bardzo ładny naturalny kształt są podniesione i wydają się mniejsze, ale takie staniki sa dobre tylko dla kobiet z dużymi piersiami i niestety nie sa dobre do bluzeczek na bardzo cieniutkich ramiączkach bo takie staniki mają grubsze ramiączka żeby lepeij usztywniac duże piersi.

Gość a ja co kupię
nie mówię, że ląduje około pępka:) ale po paru godzinach intensywnego biegania po mieście np, czy jakiś tańcach, nawet najlepszy stanik mi się zsuwa. wyjątkiem są półgorsety ale one mają taka konstrukcje, że trzymają:)

Gość co za g.....
Mowicie metalowe??? Nie miałam pojecia ze mają takie! Super, jutro popytam w pasmanteriach!!!! dzieki :)

Gość misiaaaaaaaa
Identyfikator ...>Ale my tu piszemy o biustonoszach bez ramiączek, żeby one nie spadały. A ty tu piszesz o jakiś "mundurach".

No ja nie mysle, ze o pepka :P Ale dla mnie liczy sie przede wszystkim wygoda, wiec w zyciu bym nie poszla na, powiedzmy, tance w staniku bez ramiaczek. No ale kazdy nosi sie jak lubi ;)

Identyfikator -- wiadomo, ze duze piersi z roznych wzgledow wymagaja porzadnego usztywnienia. Ale np w moim przypadku - mam male piersi - takie \'zabudowane\' staniki sa bezcelowe

nie piszę o mundurach tylko o stanikach ..... bo każdy stanik spada jeśli nie ma ramiączek chyba że ma się małe piersi tak jak moja siostra ... a w takich płytkich to piersi się kiwają miałam kilka takich i zrezygnowałam są masakryczne..... a co do plastikowych ramiączek ... już lepiej niech wystaje ramiączko od naturalnego stanika niż te plastikowe ... one są ( nie tylko moim zdaniem ) okropne :o