Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arlen

rybki

Polecane posty

Gość Arleń
przeciez dla ciebie kompiel to czysta abstrakcja wiec ...bardzo prosze ...nie musisz zmyslac ze sie myjesz bo i tak nikt ci nie uwierzy :D🖐️

Gość Bronka prosto od pługa
dobre sam to wymyśliłeś?

Gość Arleń
Bronka prosto od pługa no co jest, wysiadasz? nie masz pomyslu na odpowiedz:O cienka jestes i idz sie lepiej podmyj bo zasyfisz posciel,🖐️

a co to jest pościel to coś do mycia

Gość Arleń
Bronka prosto od pługa ide na czat, moze tam kogos ciekawszego dorwe bo....sama wiesz ..smierdzisz , ot co :classic_cool:🖐️

Arleń zagiełam cię smrodku co cha cha cha....

Gość Arleń
Bronka prosto od pługa az ci glupia pizdo odpisze zagiac to mozesz sobie dzyndzla na klawiaturze, nie chce mi sie po tobie jechac pojebana cipo bo chce odejsc od klawiatury, i nie mam tez ochoty gadac z dzieckiem autystycznym, poziom tych twioch jebanych wypowiedzi jest tak smetny jak modlitwa o zdrowie rydzyka, nie mam sily siedziec przy kompie glupi kurwiszonie, dlatego to jest moja ostatnia wypowiedz umyslowa impotentko🖐️

Ale cie zagiełam Arleń pryszczaty małolacie aż mi cie szkoda kocham takie małe niedorozwoje jak ty napisałabym ci więcej ale twój mały poziom inteligenci i tak tego nie pojmie cha cha cha cha cha cha

Gość Arleń
widzisz kurwiszonie spod rynny....tak myslalem ze odpiszesz po jakim czasie, i spodziewalem sie takiej odpowiedzi:), no to jak mnie wsiuro zagniesz? pokarz w ktorym miejscu mnie zagielas tempa kurwo po OHP-ie? w zadnym? jestes prymitywna dziweczka ktora moze co najwyzesz szarpac brudne kurasy w cyganskich taborach bo nikt przy zdrowych zmyslach nie dotknolby takiego scierwa ktoremu hiv po pizdzie biega buhahaha teraz zaginaj dziwko tylko uwazaj, nie mysl zbyt intensywnie bo ci sie woda w glowie zagotuje:classic_cool:

Uwielbiam wkurzać takie tępe wyrostki ach niedenerwuj się tak bo ci piana z pyska leci a to nie ładnie brrr

Gość Arleń
ale cieta riposta :classic_cool: ale ten OHP to chociaz ukonczylas?b uhehehe

A co o szkole chcesz pogadać

Gość Arleń
no o twojej?:O niby o czym lodziaro?:D zawod przadki i wszystkie obowiazki z nia zwiazane srednio mnie interesuja:classic_cool:

niewstydż się że masz podstawowe wykształcenie jak na ciebie pryszczaty bąblu to i tak dużo

Gość Arleń
chcialabys co?:classic_cool: takie tempe zlewy na sperme jak ty moga sobie tylko pomarzyc o takiej pracy jaka ja mam:)....trzeb bylo sie uczyc a nie obciagac siusiory za paczke drazy kokosowych pod lidlem :D

Może dla ciepie praca na Dworcu Centralnym i dawanie dupy starym dziadom to szczyt mażeń no cóż szkoda gadać

Gość Arleń
blad suko:classic_cool: 8 godzin w pracy w znanej korporacji, ale co ja bede ci tlumaczyl i tak tego nie zrozumiesz, przeciez z trudem pojelas dodawanie ulamkow pod kreska....buhahaha((((:classic_cool:))), samochodzik firmowy+zwroty za benzyne:), no coz wiem ze ta twoja frustracja wynika z tego ze sie zacharowywujesz po 16 godzin w szwalni za 600 zl na reke.... ((:D)) buhahaha...napisz jescze kiedys jak stracisz posade to moze ci zalatwie prace sprzataczki w mojej firmie:P na 2 zmiany po 12 godzin bedziesz szorowala podlogi ...buhahaha ale to i tak bedzie lepsze od tegop co masz teraz (((🖐️))

Ale ty masz mażenia dawno się tak nie bawiłam

Gość Arleń
ja tez dawno sie tak nie bawilem, ale teraz to juz naprawde uciekam bo nie wstane do pracy a zalezy mi na niej bo pieniazki ladne :), nie, to nie te twoje 600+ nadgodziny:classic_cool:, acha grupe sobie zalatwilas? bo ciezko ci bedzie znalezc prace z papierami tak prestizowej szkoly buhahaha ...ale dam ci rade....zalatw sobie rente.....idz do psychiatry, zolte papiery dostaniesz od reki i nie bedizesz musiala swirowac:D, po prostu odpowiadaj normalnie mu na pytania, jutro scierko dokonczymy rozmowe, o ile ci internetu nie odetna za niezaplacone rachunki buhahaha

Dzięki za rade z tymi złotymi papierami to dobry pomysł jak ty je sobie załatwiłeś daj mi adres twojego lekarza

Ej co tu się dzieje? W temacie poproszę, albo przynajmniej z kulturą :). A co do meritum, chcialam, naprawde chciałam, i już byłam w ogródku, kiedy przeszkoda obiektywna i niezależna staneła mi na drodzę. Moje \" nic nierobienie\" jest zatem usprawiedliwione.... :).

Tak,tak,ale widziisz że się tu strasznie produkował małolat z zabandażowaną prawą ręką przez Mamusię (bała się ,że sobie Ją w końcu zetrze od codziennej ciężkiej pracy PODKOŁDROWEJ ! ):D:D:D

Gość Arleń
czesc styrana dziwko:D jestes? czy moze odsypiasz swoja jakze meczaca prace? ps. ile dzisiaj zarobilas? 8 zeta? buhahaha , ale ok nie bede sie z ciebie kaflaro nabijal;), przeciez z dzieci umyslowo uposledzonych smiac sie nie mozna(((:classic_cool:)))

A to podobno mnie nie można zrozumieć :P. Nie szkoda Wam energii na takie pierdoły? Ps. W akwarium nadal ciemno.