Gość imat Napisano Lipiec 19, 2006 okey zaciążona;) a co do temu to mowie są przypadki, ale jak kobieta nie bierze, mielismy tyle spotklan z roznymi ginami od lo po studia i byli z wrocka, wawy i jedno mowili metoda jets taka jak jej uzytkownik, tabsy to 100%, ale jak niedbała to i ma ciąże. I co? zycie pokazało ze mieli racje, na tysiące studentek wszytskie brały tabsy i kazda miała wtedy kiedy chciała. a jedna brała tabsy i miala ciaze i mowi, ale ja je raz bralam raz nie, bo tylam po nich.. a inna mowi, ales madra zamiast isc po zmiane tabsow, ty je bralas w kratke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaciążona Napisano Lipiec 19, 2006 No to zupełnie tak jak ja planuję ;) Mam nadzieje że tym razem nie zawiedzie - ani mnie ani Twojej Siostry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcia081 0 Napisano Lipiec 19, 2006 WIECIE CO IDE SPAC I ZARYZYKUJE WKOŃCU CIĄŻA TO NIE CHOROBA JAK BĘDZIE TO BĘDZIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaciążona Napisano Lipiec 19, 2006 Ewcia - dobre podejście, ale życzę Ci żeby było po Twojej myśli, i też idę spac trzymajcie się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość imat Napisano Lipiec 19, 2006 zawiedzie bo ma 95% a nie100% z uchybkiem 99% z niedbalstwa. a co tego to tak jakby rzec ze na 100 osob 2 wpadaja pod auto. Okey ale dlaczego, no wlasnie to samo z tabsami.czlowiek nimi rzadzi, nie one same trzeba je brac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcia081 0 Napisano Lipiec 19, 2006 jeszcze jedno a czy waga osoby ma jakis wpływ na tabsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GracieLou 0 Napisano Lipiec 19, 2006 Imat, w tych badaniach studentek chyba pomineli moja kochana siostre- tez studiowala wtedy i mimo to wpadla. Jestem ciekawa gdzie to takie 100-procentowe wyniki otrzymano.... I czy takie wyniki sa w ogole wiarygodne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dorissssssssssss Napisano Lipiec 20, 2006 i ja też chyba wpadłam, zaciążona jakie miałaś objawy???też brałam cilest i czekam na okres a tu nic jiż odchodzę od zmysłów!!!:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ratunku kobietki Napisano Lipiec 20, 2006 kochałam sie w 6 dc wieczorem moge zajsc w ciaze? tak teoretycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaciążona Napisano Lipiec 20, 2006 Doris - pierwszy cyklm miałam okres bardzo skąpy - drugi nie miałam wcale. poza tym nic nie czułam tylko mdłości lekkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dorissssssssssss Napisano Lipiec 20, 2006 a powiedz mi czy tabletki nie zaszkodziły dzidziusiowi???bo tego boję się najbardziej!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala owieczka 0 Napisano Lipiec 20, 2006 To tak samo jak jedna osoba na 100 ma wypadek samochodowy. I zdarza sie to nie tylko tym co przekraczają prędkość, czasem zdarzy się i temu kto jeżdzi ostrożnie. Tak samo jak wsiadając do samochodu nie myśle o tym że będe miala wypadek, tak samo kochając się po tabsach nie myśle że zajde w ciąże,bo bym zwariowała chyba. Co nie zmienia faktu ze zdaje sobie sprawe ze cos takiego jest mozliwe.Z resztą zajście w ciąże jest na pewno mniej grożne od wypadku:) Coż, pozostaje nam tylko nie przekraczać prędkości i stosować się do ulotki, a co ma być to i tak będzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala owieczka 0 Napisano Lipiec 20, 2006 sorry imat, nie doczytałam, widze że przyszlo nam do głowy to samo porównanie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dorissssssssssss Napisano Lipiec 20, 2006 ZACIĄŻONA odezwji się i powiedz coś więcej jak Twój dzidziuś jest zdrowy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupupup Napisano Lipiec 20, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach