Gość pasia Napisano Lipiec 21, 2006 czy moge być w ciąży skoro gumka była cała, ale jakoś tak dziwnie sie czuje i panicznie sie boje, chyba dlatego ze to dopiero zaczelismy robic, moj facet ma 22 lata i tez jest prawiczkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milena78987 Napisano Lipiec 21, 2006 a czy z gumką lecieliście od początku?? bo jak nie to jets możliwośc (mała) ale jednak jest że doszło do zapłodnienia płynem ejakulacyjnym który wydziela sięprzed spermą, ale jeżeli tak to nie ma możliwości byś była w ciąży :) głowa do góry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wgougog Napisano Lipiec 21, 2006 miałam 28 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pasia Napisano Lipiec 21, 2006 nie gumka była cały czas od poczatku, ale ja panikuje choć wiem w podświadomości ze bedzie ok , okres za tydzien....wrrrr boje sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 27 Napisano Lipiec 21, 2006 bo wetedy był odpowiedni moment i odpowiednia osoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość izabo2005 Napisano Lipiec 21, 2006 a ja jestem dziewica nadal-mam 20 lat i nie chce zeby przelecial mnie ktokolwiek zebym tylko stracila dziewictwo oddam je temu kogo pokocham :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mala kicia Napisano Lipiec 21, 2006 mialam 15 ... wielki blad ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pasia Napisano Lipiec 21, 2006 izaboo bardzo mądrze, ja jestem pewna ze kocham mojego chłopaka i on mnie też, tez czekałam do 20 ostatnio na forum jakis chłopak napisał mi ze szkoda mu mnie ze nikt nie chciał sie ze mna przespac az do 20, ale to ze ktoś chciał to jedno a to że ja czekałam na milośc prawdziwa to drugie, dopiero po roku stwierdziłam ze to jest to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
19malenka19 0 Napisano Lipiec 21, 2006 a tam ... warto jest czekac na ta pradziwa milosc.... ojjj warto :) nie wyobrazam sobie sexu bez milosci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pasia Napisano Lipiec 21, 2006 no pewnie, ja tez o to mi chodzlo ze waro chocby wszyscy mówili co innego, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pasia Napisano Lipiec 21, 2006 sorki WARTO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lku Napisano Lipiec 21, 2006 prawie 21 lat, po 2,5 miesiacach znajomosci.razem jestesmy juz 5 lat i mamy wspaniałego rocznego syneczka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mialam 195 Napisano Lipiec 21, 2006 ale to byl zyciowy blad zwiazek z nim itd...na poczatku bylo cudnie ale potem co sie wyplakalam i jak mnie upokorzyl to tylko moje...POZDROWKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mialam 195 mialo byc Napisano Lipiec 21, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 19 i pół oo tak mialo byc Napisano Lipiec 21, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiunia886 Napisano Lipiec 21, 2006 jakie to bylo dla was przezycie? koszmar czy szczescie? i w jakich okolicznosciach??? pozdrowki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka123 0 Napisano Lipiec 22, 2006 SORKA ZE WTRĄCE ale naprawde sie boję:/ opis sytuacji: to moj pierwszy raz. przed stosunkiem peeting z wytryskiem. sperma dostala sie raczej na \'przescieradlo\' . chlopak nie wycieral sie potem a po jakims czasie (5-7min)czlonek byl juz suchy i postanowilismy się kochac. Zalozyl prezerwatywę (DUREX mietowe;-)) i wlozyl czlonek na jakies 2 cm gdyz zaczelo mnie bolec. postanowilismy poczekac . Wyjal go i nie sciagal prezerwatywy(nie bylo do niej wytrysku) . po pewnym czasie czlonek skurczyl się i po jakims czasie (20 min ) kochalismy się ponownie. byly to dni plodne , chyba 14-15 dzien po okresie;/. po jakims czasie chlopak dostal wytrysku jakis 1cm we mnie bo nie zdazyl wyjac. prezerwatywa jednak byla cała na 100% . hehe wysuszylismy ją i nalalismy wody i na zewnatrz byla sucha i nie przeciekala. pozniej chlopak poszedl się wytrzec i zalozyl drugą prezerwatywę. wytrysk miał juz na zewnątrz mnie. druga równiez nie pękła. okres powinnam miec wczoraj (28 dzien) dzisiaj tez go nie mam:(( czy podczas nakladania prezerwatywy (przy tym pierwszym razie) moglo dojsc do jej zaplamienia spermą skoro chlopak mial raczej suche ręce? jakie jest ryzyko zajscia w ciąże? prosze o pomoc:(( Nie stosowalam zadnych tabletek jedynie prezerwatywa ktora nie pekla . moja jedyna obawa to chyba to ze mogla się pobrudzic podczas nakladania;/;/ pomozcieeee + o ile moze wydluzyc się okres? i jaka jest żywotność plemników;/ czy jeśli się dostało miesiączke to znak ze sie nie jest w ciazy na 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w klasie maturalnej Napisano Lipiec 22, 2006 bylo pieknie, bylam zakochana na zaboj, pozniej bylismy ze soba 5 lat i sie skonczylo.....ale nie zaluje :-) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwik 0 Napisano Lipiec 22, 2006 18 lat...mysle ze stalo sie w naprawde odpowiednim momencie. bylismy ze soba juz 3 lata...a teraz strzelilo nam 7!!! jest pieknie, pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sialala Napisano Lipiec 22, 2006 ja miałam ponad 18 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chanell 0 Napisano Lipiec 22, 2006 to było 5 dni przed moimi 19 urodzinami,nie załuje tego :) było super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aicha18 Napisano Lipiec 22, 2006 17lat. Po 1,5 roku chodzenia. Nie żałuję, choć już z nim nie jestem (:/) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sialala Napisano Lipiec 22, 2006 Echh ta pierwsza miłośc... zawsze niezapomniana ... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glutamina Napisano Lipiec 23, 2006 Jestweśmy ze sobą już 4 lata. Dopiero teraz po 4 latach się kochaliśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość osiemnastka mala gwiazdka Napisano Lipiec 23, 2006 18 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hyyrgfyrfgy Napisano Lipiec 23, 2006 19 lat po miesiuacu znajmosci. nie załuje. jestesmy ze soba już rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwona_sukienka 0 Napisano Lipiec 23, 2006 17 po 9 miesiącach, i jestesmy razem 4 lata, :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roxy21 Napisano Lipiec 23, 2006 Wakacjna miłość. Ja mialam 20 lat i to był mój pierwszy raz, on miał 29 i dzieiątki dziewczyn wcześniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jej ale wy wszscy wczesnie Napisano Lipiec 23, 2006 ja mam 20, ale jeszcze nie jestem gotowa choć jestem w stałym związku i bardzo sie kochamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mialam 15.... Napisano Lipiec 24, 2006 to byla moja wielka milosc...ktorej nigdy nie zapomne chociaz juz z nim nie jestem...czasami tego zaluje ze bylam taka mloda...ALE CO TAM... " WAZNE SA TE DNI KTORYCH JESZCZE NIE ZNAMY" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach