Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FIRLETKA

Kobietki 24letnie i wyżej, jakich kremow do twarzy uzywacie?

Polecane posty

Mam 25 lat i używam(albo używałam) - nivea soft - loreala (taki różowy)-nawilżający - garnier czytsa skóra - aktualnie olay - nawilżający (taki za 20 zł) Wszystkie kremy sa nawilżające, smaruje sie nimi wieczorem. Na dzień nakładam zawzse nawilżający podkład pod makijaż (maxfactor-zazwyczaj)Nie uzywam kremow przeciwzmarszczkowych ani pdo oczy. Ale tak patrze na siebie i sie zastanawiam czy nie powinnam juz siegnac(cos tam wokół oczu i pod oczami mi sie robi-delikatnie), no ale z kolei boje sie, ze jak zaczne to juz bede musila używać do konca...

Gość saffi
ja mam29 lat i żadnych przeciwzmarszczkowychnie stosuję aktualnie używam: nivea soft, oriflame nawilżajacy z wit. e , i nawilzajacego na dzień z aloesem

A ja mam 24 lata i na dzień używam kremu nawilżającego nivea visage, natomiast na noc kremu nawilżająco-odżywczego AA na noc;) Przynajmnie w tej chwili... kremy przeciwzmarszczowe zafunduje sobie około 28 roku życia.

Gość tylko nivea
ten zwylky tlusty bo kazdy inny przesusza mi skore mam w domu duzo roznych kremow na dzien ,na noc, nawilzajacych,rozswietlajace, dla skory wrazliwej i jeszcze nigdy nie trafilam na taki ktorego moglabym uzywac na codzien nawet gdy posmaruje sie najdelikatniejszym kremem dla dzieci to i tak zaraz wychodza mi na twarzy suche piekace plamy i nie mam innego wyjscia tylko nivea mnie ratuje a o pudrach czy podkladach to moge zapomniec

Gość A łyżka na to-niemożliwe
A ja uzywam ziaji z maslem kakaowym++++zadnych przeciwzmarszczkowych

Gość missmarta
AA Oceanic seria Aqua ice. także: J&J holiday skin daily facial moisturiser. i jeszcze: sudocrem na pewne niełande miejsca. latem nie stosuję żadnych podkładów, ani pudrów i skóra ma się dobrze:)

Gość Anniszka
Lirene, AQUA - bioatywny krem nawilżająco - przeciwrodnikowy. Fanstastyczny. Polecam. Ślicznie, delikatnie pachnie, błyskawicznie się wchłania, cene też bardzo przystępna. Nie miałam tak dobrego kremu. Pod oczy od czasu do czasu nakładam krem Dermiki z serii Rosarium. To krem dla dojrzałych kobiet, bardzo bogaty. Dlatego też nie wklepuję go codziennie, tylko raz na jakiś czas nakładam dość grubą warstwę jak maseczkę. Mam 27 lat.

Gość letnie słońce
Ja używam Eris do cery naczynkowej nawilżający na dzień. Na noc natomiast używam krem Ziaji tłusty do cery naczynkowej.

Gość Anayela
24- oriflame nawilżający z wit. "E", a na noc z witaminą "A" też orik (7-15 zł w zależności od promocji). Poza tym (na zmianę rzecz jasna) dax cosmetics "morskie minerały" (ok 15-17zł) i z pomarańczową nakrętką "AA" (12zł) , czasem soraya "kolagen + elastyna" (ok.9 zł) - super nawilżają, nie mam po nich uczucia sciągnietej buzi.

24, uzywam AA OCeanic - nawilżający z serii Help,emulsja nawilżajaca Olay podrażniała mi skórę, poza tym myślę jeszcze o Nivea Soft, pewnie niedługo go wypróbuję. Kremów pod oczy nie używam bo to podobno placebo

Gość mala mimi
ja mam 22 uzywam na dzien kremu garnier czysta skora a 19 zloty na noc z tej serii zel usuwajacy niedoskonalosci 19 zloty

Gość a jaaaaaaaaaa
nivea soft - 20 lat

no ja mam równo 24 lata, i testowałam różnorodne kremy i Dermikę, Eris, Happyderm L\'oreala, i ciągle wracam do swojego ulubieńca Nivea Soft :) nie cierpię, jak po kremie \"ciągnie\" mnie skóra, a po tych wymienionych wcześniej tak właśnie było na noc delikatnie wklepuję Masło kakaowe Ziaja, bo ładnie podkreśla opaleniznę ;) a pod oczy używam żelu Floslek

Gość a u mnieeee
nivea soft

Gość a ja mam 25 lat i
cerę mieszaną. Używam kremu Normaderm z firmy Vichy. Naprawdę polecam osobom, które mają problemy z cerą!!!

majac 25 lat powinnac zaczac uzywac kremow pod oczy - ale zwracaj uwage na to czy sa to kremy przeznaczone dla pan po 25 roku zycia czy po 40stce A na dzien i na noc zwyklych kremow nawilzajacych lub gleboko nawilzajacych Na kremy przeciwzmarszczkowe przyjdzie czas po 30

Gość ewa 111111111111
-vichy oligo 25 dla cery tlustej i mieszanej -lysanel mat-SVR

Gość hehe___
mam 31 lat, skórę mieszaną. używam kremów nawilżających, ewentualnie półtłustych na noc. Ostatnio Lirene nawilżający do skóry wrażliwej. żadnych przeciwzmarszczkowych, bo nie mam zmarszczek. pod oczy żelu Floslek.

Gość fajne zdjęcie
:-)Zagłosowałam:-)

Gość hehmmmmmmmmm
25 lat, na dzień Dax - perły matujące, na noc Dax - krem +25.

L\'OREAL HAPPY DERM DO CERY SUCHEJ I WRAZLIWEJ na lato Vichy Oligo 25 zielony Matujacy Nivea Eveline z serii O2 dotleniajacy

Gość 28 lat kiedyś cera mieszana
dziś normalna hurrrra.... doprowadziły do tego, olejek jojoba stosowany na wodę różną i kremiki irysowe Weledy, tak oglnie mówiąc.... z maseczek polecam zieloną gliknę.... a ze względu na wiek ostatnio zaczęłam stosować tonik z kwasem hilaurynowym i migdałowym.... własnej produkcji :P z kolorówki, polecam kosmetyki mineralne, szczególnie podkłady.... a i samymi kosmetykami stanu cery się nie poprawi.... trzeba też działać od wewnątrz, ja łykam tranik na zmianę z zimnotłoczonym olejem lnianym, bądź Capivitem.... dzięki czemu moja skórka ma ładny morelowy odcień i jest nawilżana od wewnątrz (zauważyłam bardziej wpychniete drobne zmarszczki, mniejsze cienie pod oczami i równiejszy koloryt) wcześniej uzywałam kremików z Vichy, Lancome, czasem Avonu i tylko wkurzałam się coraz bardziej, na brak efektów....

Gość Prawie_A
od tranu nabrala takiego odcienia ? po jakim czasie ? to ciekawe :) a o co chodzi z ta woda rozana i ojekiem jojoba jak to stosowałas? i jakiej firmy ta woda a moze sama robilas ?

Gość myszoskoczek
zazwyczaj uzywam takiego najzwyklejszego dove nawilzajacego. ale teraz mnie podkusilo zeby sie zbrazowic i kupilam tez dove nawilzajaco-brazujacy. spoko dziala, zostawia lekko zlocisty kolorek.no i dobrze nawilza a dla mnei to podstawa:)

Gość vikaaaaaaaaa
a ja używam tylko oliwki HiPP do twarzy i ciała i jak nigdy mam pieknie nawilzona i promienna cere bo jest ona bez zadnej chemii i parafin jak wszystkie inne oliwki adz kremy.

Gość dwudziestka dziewiatka
ja mam 29 lat i uzywam kremu do twarzy happy per aqua i krem pod oczy caviar

Gość 28 lat kiedyś cera mieszana
Prawie_A>> no na pewno nie tylko, po prostu wogóle zmieniłam sposób odżywiania, zwracam uwagę na nienasycone kwasy tłuszczowe, które, tu cytat z opakowania oleju lnianego który akurat pije teraz "zapewnienie odpowiedniego poziomu kwasów tłuszczowych omega 3 i 6 wpływa korzystnie na stan włosów, paznokci i skóry, zapewnia jej odpowiedni poziom nawilżenia, ograniczając powstawanie wyprysków i stanów zapalnych" do tego oczywiście dużo owoców i warzyw i wód mineralnych.... zrezygnowałam za to z białego pieczywa czy słodzonych napojów.... więc to na pewno nie tylko zasługa tranu.... aha, oczywiście skóra poprawiła mi się na całym ciele nie tylko na twarz :D w każdym razie długo by mozna pisać, a to temat o kremach.... więc tylko chciałam zaznaczyć, że SAM KREM NIE WYSTARCZY.... a co do pytań, wodę różną można kupić polleny aramy, ale jest dość droga, więc ja zaczęłam kupować tzw hydrolaty, w sklepach internetowych, przywracja one ph kwaśne skórze, zapobiegając stanom zapalnym.... a olejek posmarowany na nawilżoną nimi skórę, po prostu lepiej działa.... taką pielęgnację stosuję od roku.... i jestem bardzo zadowolona z efektów, wczesniej przez wiele lat wydałam majątek na rózne reklamowane, będź polecane przez kosmetyczki produkty i nic.

Gość za 5 dni 26 latka
obecnie uzywam kremu iwostin solecrin 50+ na noc ziaja calma hlc ten tlusciejszy