Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce jasniejsze włosy

Z CZARNEGO BRĄZOWY- WCZORAJ W DROGERII ....

Polecane posty

sprzedawczyni zaproponowała mi farbe L'oreal FERIA, gdy zapytalam czy jakas farba jest w stanie pokryc moje czarne włosy brązowym odcieniem. na opakowaniu faktycznie jest pokazane ze farbuje 'odwrotnie'' - czyli na jasniejszy odcien, ale czy na pewno? Farba nie jest tania wiec pytam???

żeby rozjaśnić włosy (nieważne, z jakiego na jaki, ważne, że z ciemnego na jaśniejszy) to trzeba użyć rozjaśniaczy farba nie pokrywa włosów po wierzchu, tylko wnika pod łuski włosa, do środka i nie ma możliwości \"pokryć\" ciemniejszego koloru jasniejszym

Gość dokładnie tak jak ewa
mówi..

Gość nieprawda ja z czarnych
przefarbowałam na jasny brąz farbą palette:)

Gość to tez zalezy od wlosa
Moja kolezanka dlugo farbowala na czarno pozniej chciala rozjasnic na blond:P (wiedzialam ze samej jej bedzie ciezko) i skonczylo sie na tym ze miala braz ale tez dlugo do niego dochodzila uzywala rozjasniaczy a i tak gdzies pod spodem miala fragmeny czarnych

A ile razy umyłaś już włosy? Bo farba trochę zostaje na włosie, do końca dobrze się nie spłucze. Po 2-3 myciach jest dopiero właściwy kolor.Ja mam ciemne włosy i chciałam zrobić jaśniejszy balejaż, to fryzjerka powiedziała, że najpierw trzeba rozjaśnić a potem położyć kolor (rozjaśniacze są na perhydrolu i niszczą włosy mocno) - dlatego się nei zdecydowałam i koloruję sobie włosy na ciemne (fioletowy brąz np. albo jakas wiśnia czy oberżyna)

nieprawda ja z czarnych przefarbowałam na jasny brąz farbą palette - powaznie??????????????/ napisz cos wiecej???????????????

moze grubsze wlosy gorzej przefarbowac jak cienkie. Moim zdaniem to zalezy od truktury wlosa i on naturalnego koloru

Gość A łyżka na to-niemożliwe
:)

struktury*

Gość piszcie piszcie

Gość to ja - pomarańczowy nickt
Ja używam tej Ferii rozjaśniającej na włosy ciemny brąz i rozjaśniają mi się o jakieś 3 odcienie, do takiego miodowego brązu.

Gość paz
ja mam bardzo grube i naturalnie czarne jak smola i farba loreal mi je zdecydowanie rozjasnila bez dekoloryzacji do takiego calkiem ladnego kasztanu co wazne wloski nie ucierpialy na tym.