Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frunkaa

dziwne mrowienie w ręce!!

Polecane posty

Gość frunkaa

mam taki problem od tygodnia mam dziwne mrowienie w lewej ręce a dokładniej w dwóch palcach!Początkowo myślałam że to jakiś skurcz czy coś, no ale skoro trwa to już tydzień...zaczynam się martwić! Co to cholera może być??? Chwilami bardziej mi to dokucza a chwilami mniej!Ale jak dotykam tych palcy no to czuje mrowienie! Mam prace biurowąm, siedze przed kompem no i teraz jak uderzam w klawiature to też mi "mrowi" Może ktoś spotkał się z podobną sytuacja co???

poćwicz trochę - sport to najlepsze lekarstwo na takie rzeczy ;) a same z siebie przecież ci palce nie odpadną ;)

idz do lekarza, krew Ci do tych miejsc nie dochodzi poprostu..... lepiej się pospiesz bo się skonczy martwica i amputacją.

Gość madasdasdasd
tez tam mialam wez kup sobie magnez i potas bo jest brak jakiegos tego skladnika w organizmie

od niedoboru potasu i magnezu wygina tak dłonie.. i drętwieją całe a nie tylko palce :o lepiej idz do lekarza!!!

Gość frunkaa
dzięki za wszyske rady

Gość frunkaa
kurde zaczynam sie troche bac....:(

Gość frunkaa
madasdasdasd a długo to u ciebie trwało??

Gość Przede wszystkim
przede wszystkim idz do lekarza. Mnie w taki sposob objawila sie niedoczynnosc tarczycy. ale rownie dobrze moze byc problem z sercem, z kregoslupem, z zylami ... nie lekcewaz tego!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam ---------- www.WellnessLife.pl

Gość mrowienie
witam, ja miałam to samo, tylko, że mrtowiały mi całe ręcy, stopy i okolice ust, aż wkońcu zemdlałam bo już mi było z tym bardzo cięzko... pogotowie itd, okazało sie, że w te upały miałam odwodniony orgaznizm... i jak tam sobie myslałam to faktycznie wtedy mimo upałów bardzo mało jadłam i co najgorsze piłam, tego dnia co mi sie tak zaczeło robić nie piłam nic :( ale Tobie mrowieja tylko palce, wiec tak jak ktoś już pisał wcześniej to może być oznaka tarczycy, albo problemy z cukrem, lub też brak ruchu jeli masz pracę biurową, trzymaj się, pa

Gość może być od serca
Kapka ma rację.

Gość fraooadk
mój facet kiedyś zasnął na kierownicy i tez przez tydzień mu ręka cierpła, może poprostu źle spałas

Gość jesli siedzisz przy kompie
to prawdopodobnie od kregoslupa, od czesci szyjnej (zle ukrwienie). Tez tak mam. Zauwaz,ze pewno dretwienie nie ustepuje jak masujesz rece, Spróbuj za to odciazyc glowe i rozluzniec szyje, (ale delikatnie, bez gwaltownych ruchow).Pomasuj, poprzechulaj glowe. tak,zeby dokrwic kark i szyje. I niestety ogranicz kompa, albo rób przerwy.

Gość frunkaa
zaraz spróbuje

Gość jesli siedzisz przy kompie
i co???