Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

equagen21

Układ sponsorowany.

Polecane posty

Ciekawi mnie czy są tutaj na forum Dziewczyny które były w takim układzie? Jak długo, co było przyczyną wejścia w taki układ i jak to wyglądało, czy był to tylko \"seks i do widzenia\" czy też rozmawialiście, znaliście się wzajemnie? A jak to było z pieniędzmi, czy umawialiście się na konkretną stawkę co miesiąc, czy zależało to od ilości spotkań? Nikogo nie obrażam i o to samo proszę innych. :)

Gość TakiFacet
kobieto!

Gość Takifacet
dziewczyno!

Gość pomarańczowa alternatywa
A co ty taka ciekawa na te tajne układy ? Z wywiadu jesteś ? A może sama się chcesz zdecydować na sponsoring ?

Oczekiwałam rozmowy na troszkę inny temat. Chyba, że i Ty jesteś w takim układzie?

Nie odpowiada się pytaniem na pytanie :P Może jestem z wywiadu, może jestem w takim układzie, a może chcę być, to nie ważne, bo tu nie chodzi o mnie.

Gość i tak cie pewnie zjadą
ze masz taki układ albo chcesz wejsc wiec nie licz na rozmowe bo bedziesz sie tylko tłumaczyc :D

No dobra, chcecie prawdy proszę bardzo, ktoś zaproponował mi taki układ, lubię tego Faceta ale nigdy nie byłam w takim \"związku\". Ja nikogo nie zranię, On też. Facet jest po prostu zabiegany, często podrózuje i nie ma nikogo bliskiego. Chce więdzieć czy angażując się w takie \"coś\" nie będę czuła się jak zwykła prostytutka, chociaż wiem, że to nie będzie tylko seks ale także wspólne wypady, rozmowy, wyjścia.

Gość smieszna baba
Nie wazne czy sie bedziesz czula jak prostytutka czy nie ale faktem jest ze bedziesz prostytutka , sponsoring to nie jest nic innego , wiec sie nie osmieszaj :O .

Gość uwierz mi ze nie tylko za nume
Niektore to tez fajne dziewczyny , studentki i tez mozna z nimi pogadac , czasami tego bardziej szukamy niz seksu .

Gość tak se pisze
jesssu, no twoja sprawa ale przecież to oczywiste że oddawanie się za pieniądze to prostytucja ach, można jeszcze mówić że jest się dziewczyną do towarzystwa w każdym razie nie licz na to że to spłynie po tobie jak po kaczce, raczej odwrotnie, w ten czy inny sposób siądzie ci na psychę, nie wiem czy to jest warte pieniędzy

Gość moja rada
Jeśli chcesz widzieć czy to będzie w porządku, zastanów się czy nie wstydziłabyś się powiedzieć o tym swoim znajomym. Jeśli tak, to twoja psychika ci podpowiada, że to coś nie tak (chyba że masz tak zrytą psychę jak gorrrąca25)

Ja bym powiedziala tak. Jeżeli będziesz z nim uprawiać seks tylko dla pieniędzy, to będzie to prostytucja. Jeżeli będziesz z nim uprawiac seks, bo masz na to ochote, a on będzie cie zapraszał do restauracji czy będziecie razem wyjeżdzać , to sprawa wyglada troche inaczej.

Gość no nie wiem..
tak czy siak - zostaniesz zwykla zdzirą. Nie mozna inaczej nazwac baby, ktora jest z facetem tylko dla pieniedzy. Howgh.

Gość tak se pisze
(gorrącej też psycha podopowiada że coś jest nie tak, inaczej nie udzielałaby się w świecie wirtualnym aż tyle i w ten sposób)

Gość tak se pisze
sama widzisz po komentarzach, tak właśnie będziesz odbierana, nawet sama siebie przestaniesz szanować, nie oczekuj tez zrozumienia od tego kto ci płaci, czy jakiejś romantycznej love story

Gość dokładnie popieram
i te wszystkie baby, które się tu wypowiadały, że to kurestwo pewnie same chętnie poszłyby na taki układ.....bo bogatego chłopaka albo narzeczonego to każda chciałaby mieć, prawda? A wtedy to już nie jest kurestwo? Te wszystkie wyjazdy na wakacje za które nic nie płaciłybyście, zakupy, perfumy, ciuchy...itd? Nie, no waszym zdaniem to miłość. Ale autorka topiku równie dobrze może nazwać miłością to co będzie łączyło ją z mężczyzną z którym chce się w pewien sposób związać. Myślę, ze nie ma nic złego w takim układzie, jeśli nie jest to tylko sex. A kurestwo i prostytucja to całkiem inne sprawy i te co tak się najwięcej tutaj wymądrzały niech lepiej przeczytają znaczenie tych słów w necie, a dopiero potem niech się wypowiadają. CIEMNOTA ludzka, jak widać na icj przykładzie, nie zna granic!

Skoro go lubisz to mozesz dorzymywac mu towarzystwa nie za kase:o

Gość jeśli on chce pomóc jej
finansowo i stać go na to, to dlaczego dziewczyna ma nie skożystać????

Gość hehehee
a co to za "pomoc" ? to nie pomoc, tylko opłata za usługę

Gość do hehehehe
to poczytaj sobie jaki to ma być układ a potem się odzywaj. Tu nie chodzi o płacenie za sex. Ludzie pomyślcie trochę zanim coś napiszecie i nie mierzcie wszystkich swoją miarą.

Gość miałam kiedyś podobną
propozycję...... na studiach dorabiała sobie jako hostessa, na jednym przyjęciu zobaczył mnie pewien facet, który dostał dosłownie bzika na moim punkcie...... robił rózne podchody, aż w końcu przyniósł mi klucze do mieszkania, położył na stoliku przy którym siedziałam i zaproponował "abysmy spróbowali".......... tak to wyglądało...... nie zgodziłam sie, źle czułabym się gdyby mi ktoś dyktowal warunki..... może biedniejsza, ale wolalam być niezależna...... i wybrać faceta, do którego coś czuję. Miałam też koleżanki, które tkwiły w takich układach......i powiem jedno.....zależy od wrażliwości..... tym wrażliwszym szybko się kasa nudziła, nowe ciuszki, biżuteria, drogie kosmetyki przestawaly tak cieszyć i zaczynało czegoś brakować......

Gość hehehee
"Chce więdzieć czy angażując się w takie "coś" nie będę czuła się jak zwykła prostytutka, chociaż wiem, że to nie będzie tylko seks ale także wspólne wypady, rozmowy, wyjścia." Czego tu nie doczytałem ? Nie mam żadnej "swojej miary" - jakie wy baby głupie jesteście :O Mam gdzieś, kto się z kim puszcza - opisuję, co widzę. Facet to klasyczny sponsor - bzykanko + rozmowy przed- i pokopulacyjne. Sposorzy nie lubią burdeli, bo tam nie mogą "czarować" kulturą i pieniędzmi. Wchodzą, mają godzinę na zrobienie swojego i wychodzą. Niektórym to nie pasuje, lubią "romantyczną" otoczkę. No i robią wszystko, by sponsorowana dziewczyna myślała, że to "coś więcej".

ps i z obsrwaji..... wiem, że w taki układ dużo latwiej jest wejść, niż z niego zrezygnować.

lep[iej sobie poszukaj sponsora , ktory bedzie dla Ciebie obcym czlowiekiem, ktotrego jeszcze nie znasz Jak mozna tak znajomych wykorzystywac;O Czy nie bedzie Ci glupio , ze to Twoj znajomy?

no i tak dziewczyna musi sobie zdawać sprawę.... że będzie na każde zawołanie, to facet będzie decydował, gdzie idą i kiedy..... co i jak zrobią...... trzeba mieć specyficzny charakrer, żeby umieć się zawsze podporządkować.... i czuć się z tym dobrze.

Gość gość
Szukam chetnej Pani na sex ktory uwielbiam mam 21 lat dyscpozycyjny nie pracuje ,oczekuje niewielkiego sposorigu okolice Lublina ,lubie starsze od siebie kobiety czekam na Cb kontakt: dfssvsdf@interia.pl

Gość gośćs
Szukam chetnej Pani na sex ktory uwielbiam mam 21 lat dyscpozycyjny nie pracuje ,oczekuje niewielkiego sposorigu okolice Lublina ,lubie starsze od siebie kobiety czekam na Cb kontakt: dfssvsdf@interia.pl