Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u mnie podobnie

do facetów

Polecane posty

Gość u mnie podobnie

dlaczego myślicie, że jak kobieta mówi "nie" to myśli "tak"? :O strasznie wkurza mnei takie rozumowanie, przeciez jakby chciala powiedziec "tak" to powiedziala by to :O eh...

Gość dlatego ze same nie wiedza
czego chca.. ;)

Gość jezeli nawet baba sama
nie wie czego chce to facet wie jeszcze mniej :O prosze, jaki sie znalazl wszechstronnie uzdolniony facet, baba nie wie czego chce ale on oczywiscie wie :O

Gość facet z jajami fi 80
ja tak nie uważam. jak nie to nie i kropka.

Gość kokokokokoszka
ha, tez sie z tym spotkalam. mowie nie a on udaje ze nie slyszy. typowe. krzyknelam NIE to mowi a tam nie, wiem czego ci trzeba, zenada

Nie spotkałam się z takim \"rodzajem\" mężczyzn, którzy po usłyszeniu NIE uznali, że mówię TAK. :) Ale wiem, że tacy istnieją, na szczęście chyba w mniejszości. :)

Gość kokokokoszka
bo oni mysla ze my sie droczymy. przyglupy

Gość dlatego ze same nie wiedza
mysle ze zawsze myslicie na TAK, niezaleznie co mowicie - w koncu wazne decyzje i tak trzeba ostatecznie podejmowac za was :P

Gość u mnie podobnie
trzymajcie mnie :O no przeciez to ewidentnie widac kiedy kobieta sie droczy i kiedy ma ochote a kiedy nie :P nie jestesmy takie glupie, Wy a to chyba tak :P

\"mysle ze zawsze myslicie na TAK, niezaleznie co mowicie - w koncu wazne decyzje i tak trzeba ostatecznie podejmowac za was\" oczywiście ;] - wierzysz w moją elokwencję Kochana? - TAK Misiu ;P Dżizas- a już myslałam, że zwolennicy takiego punktu widzenia wygineli w bitwie pod Grunwaldem... shit.... :(

Gość ja już 3 lata mowie mojemu
byłemu ze niechce sie z nim wiecej spotkac, nawet na kawę, a on caly czas dupe mi zawraca. Chyba nalezy do tych co inaczej rozumieja slowo NIE :)

Gość bawidamek
Tu chodzi o starą anegdotę, która przetrwała w szczątkowej i zniekształconej wersji. Wersja pełna brzmi mniej więcej tak: Jeżeli dama mówi "nie" - oznacza to "byc może" jeżeli dama mówi "być może" - oznaczato "tak" jeśli dama mówi "tak" - oznacza to, że nie jest damą Przyznacie, że pełna wersja ma więcej sensu i uroku ? Ale w dalszym ciągu TO TYLKO ANEGDOTA, podobnie jak i to, o co pyta autorka tematu. >>u mnie podobnie

Gość bawidamek
>> u mnie podobnie , nikt tak nie myśli, my tylko czasami próbujemy powalczyć, chyba wolno? :-) :-) :-) :-) :-)