Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zeb Serban

Zdjęcia Ślubne zapraszam na strone

Polecane posty

Gość ----bwm----
hejka, widze, ze dyskuja rozgorzała, powiem szczerze, ze moze sama stronka nie jest zaciekwa, ale fotki sa ok, mi sie podobaja niektóre ujecia, pomysły i to, ze w fotkach jest ruch, nie sa oklepane, statyczne itd, te komentarze nie przychylnych osób to pewnie pisza zapuszczone babksa, tzw garkotłuki, które nigdy nie będa tak pieknie wygladac jak panie młode na twoich fotkach. zycze duzo mobilizacji w dązeniu do doskonałosci , pozowdzenia, pozdrawiam,

Gość Widziałem i
Byłem juz kiedyś na Twojej stronie - jest typowo amatorska i nie zacheca do odwiedzin MUSISZ JESZCZE WIELE PRACY W NIĄ WŁOZYĆ A TAKZE W SWOJE ZDJECIA - SA BEZ WYRAZU - PRÓBUJESZ NASLADOWAC ROZNYCH FOTOGRAFOW, ale niestety nie udaje Ci sie to. Rozumiem ze dopiero zaczynasz, ale ZASTANÓW SIĘ czy nie warto zainwestowac w porzadna stronę w NORMALNĄ REKLAMĘ I DOBRA DOMENĘ? Ta droge, która wybralaes daleko nie zajdziesz. Wszędzie Cie pełno na kazdym forum podajesz link do swojej AMATORSKIEJ STRONY TYLKO PO CO?. Acha tekst oferty tez proponuję zmienić raz piszesz Państwo raz zwracaz sie na TY... Zastanawiam sie dlaczego sprzedajesz kota w WORKU?

Gość Algina
MUSISZ JESZCE DUUUUUZO POPRACOWAC twoja strona nie zacheca do odwiedzin a tym bardziej zdjecia

Gość Wesoło mi
Ale się uśmiałam @-P@-P@-P następny cyfrowy partacz szuka frajerek 😠 😠!!! O dziwo na pewno ich znajdzie no bo przecież cyka fotki sprzętem którym się teraz robi zdjęcia;-). Ci od analogów w pojęciu takich Zebów to dupki nie umiejący przestawić się na cyfrowy system. Jednak podziwiam Zeba że opublikował swoją stronę ze zdjęciami, to dopiero jest odwaga:P:P. Jednak Zeb masz rację że pokazujesz te zdjęcia bo frajerek nie brakuje😭. Pamiętaj jednak że fotograf zaczynający cykać zdjęcia aparatem cyfrowym nigdy nie będzie dobrym fotografem. Jestem ciekawa czy potrafisz robić zdjęcia na negatywie?????? Ja mam zdjęcia robione przez dwóch zawodowych fotografów. Jednego my wynajęliśmy a drugiego nasi rodzice. Jeden robił zdjęcia cyfrowym aparatem a drugi tradycyjnym. Nie dało się tych zdjęć porównać. Zdjęcia z tradycyjnego aparatu powaliły nas jakościowo na kolana a cyfra, no cóż jakieś zdjęcia też były. Wstyd się tylko przyznać że to my pod wpływem niektórych osób wynajęliśmy cyfrowego pstrykacza partacza . Nasz fotograf który robił zdjęcia systemem tradycyjnym nawet został tutaj w tym temacie przez kogoś przywołany ale nie podam jego strony:-P:-P Zeb zacznij się uczyć bo spory zapał to już chyba masz:O.

Gość Wesoło mi
Zeb ja też w zasadzie jestem z branży. Pracuje w punkcie gdzie reperuje się ten cyfrowy złom.

Gość jezu
Panie M. - ten, który został tu gdzies przywołany - daj Pan spokój!!! Odczep się od chłopaka i cykaj dalej tym swoim analogiem! I nie podawaj się za panny, bo to zboczenie.

Gość Wróg nr 3
Jezu i pani znowu tutaj????????? Chyba się pani zakochała w p M……. Widać że spać nie może myśląc o nim. Z tego co się orientuję to p. M……….. robi najczęściej zdjęcia cyfrówką chyba że pani zresztą jak wszystko wie lepiej. Polecam dobrego lekarza od głowy p Agnieszko. Broń boże jak najdalej od takich osób jak pani……………. Fotograf może z pani i dobry ale charakter ……… No cóż i tacy ludzie też musza istnieć, przynajmniej dla równowagi.

Gość 18 sierpień 2007
Jezu na jakiej podstawie przypisujesz wypowiedzi do konkretnych osób.? Akurat wiem kogo masz na myśli. Wiem prawdopodobnie kim jesteś. Wstyd mi że jako kobieta fotograf tak się zachowujesz;-). A może przytoczysz znowu jakiś prywatnie wysłany do Ciebie liścik . Sama nie jestem uczciwa będąc tutaj anonimowo ale musiałam tak zrobić bo inaczej na innym forum dano by mi popalić.

Gość Zeb Serban
tak sadzilem ze ci najbardziej zajadle obrzucajacy mnie blotem to ukryta konkurencja i wali mnie ich zdanie totalnie (pewnie maja jakies kompleksy i wyzywaja na innych dla odreagowania). oczywiscie nie bede sie znizal do ich poziomu intelektualnego i sposobu wypowiedzi bo raz ze pewnie beda mogli zejsc jeszcze nizej intelektualnie a do tego pobija mnie doswiadczeniem w chamskich odpowiedziach). Dziekuje wszystkim tym osobom ktore obiektywnie komentowaly moja strone i zdjecia bez wzgledu czy sie podobaja czy nie ale robily to w sposob kulturalny. dziekuje

Gość TAk jest
to konkurencja, i to średnia w dodatku. Więc sie nie przejmuj. Zdjątka na stronie moim zdaniem nie sa najgorsze, choć jezszce oppracowac troszke musisz, nabrać wprawy.