Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zeb Serban

Zdjęcia Ślubne zapraszam na strone

Polecane posty

Gość Zeb Serban

Witam serdecznie. Mam taką nietypową prośbe do Was przyszłych mężatek. Chciałbym się od Was dowiedzieć czy podoba się Wam moja zbudowana ślubna strona internetowa no i oczywiście galeria zdjeć. www.zeb_serban.citymedia.pl Licze na wskazowki co Wam sie podoba a co nie. ps. oczywiście jeśli przy okazji któraś z Pań bedzie chciała bliżej poznać moją ofertę to będe podwójnie szcześliwy. ps.2. strona najlepiej wyglada na 1024x768 pkt. w przegladarce IE powinna grać muzyczka w tle. zaprzaszam

bardzo ladne zdjecia ale wystroj stronki kojarzy mi sie zbytnio z domem pogrzebowym (ale moze to tylko moje odczucie) ;)

zgadzam się zdjęcia śliczne ale zwłaszcza pierwsza strona jest bez wyrazu :o moim zdaniem ta szarość tam nie pasuje

Gość tak se pisze
ale wiesz że taka tandetna, agresywna muzyka odstrasza, działa tak jak reklamowy hałas włączający się nagle gdy przeglądasz internet, a czasem trzeba to robić w ciszy (bo coś innego musi być włączone, bo się nie chce oberwać po uszach) wybierz coś łagodnego, co leci w tle ledwo słyszalne a piękne, i co można włączyć bądź wyłączyć

Gość tak se pisze
kuwa a jak tę muzykę wyłączyć?? zacięła mi się w kompie choć twojej strony już nie mam włączonej! ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD shit nie, strona nie jest zrobiona jak przez profesjonalistę, choć tym się chwalisz ale zdjęcia bardzo ładne :)))

Gość tak se pisze
uwaga, ta strona jest zawirusowana teraz muszę resetować komp, to nie jest śmiesne, w sumei mam za swoje, to nauczka żeby nie przeglądać netu i jakichś głupot gdy się jest w pracy, teraz będę musiała powiadomić ludzi z mojego miejsca pracy że mam problem muza mi została w kompie z tej strony internetowej, kawałek odtwarzany w kółko

Gość Zeb Serban
tak se pisze, nie pisz bzdur ! nie ma tam zadnych wirusow. wirusa masz pewnie w swoim komputerze. wszystkim innym przestaje grac po wyjsciu ze strony tylko tobie nie. smieszne. co do muzyki to ok. zmienie na inna powolniejsza albo wywale w pieruny.

muzyke wywal! ogolnie jest fajnie:)

Gość Zeb Serban
ó, muzyka wywalona :-) i jest bloga cisza. Papierowe_Nożyczki, nie musisz przewijac, wystarczy klikac na tym pierwszym powiekszonym zdjeciu a program sam bedzie pokazywal nastepne w kolejnosci ale rozumiem masz prawo nie lubic flasha.

stronka jak stronka.. nic porywającego;) malo klimatyczna... czern jest rzeczywiscie dobra n apodklad do prezentacji zdjec ale rownie dobre sa głebokie burgundy i czekolady;) w moim odczuciu zdjecia takie sobie...

Nie wiem, czy w zamierzeniu ta czerń miała się kojarzyć z filmem niemym, ale niestety przedsiebiorstwo pogrzebowe nasuwa sie na mysl pierwsze... Może być ciekawa czerń do eksponowania zdjęć, ale to akurat jest czerń, która do tematyki kompletnie mi nie pasuje (nie mówię tu o samym kolorze, mówię o jego oprawie - te białe szlaczki np.) Zmieniłabym kolor - albo całość stylistyki dla tego koloru.

Gość gapciaa
Witam. Będzie bolało, ale chciałeś szczerze. Stronka mi się podoba z graficznej strony, tzn. przewijanie b. fajne bo sama wybieram co chcę obejrzeć a co nie. Kolor jako tako, nie raził mnie w oczy, więc uważam że jest spoko. Natomiast zdjęcia są ............ hm złe jakościowo- rozmazane, nieostre, jakby wyblakłe, no a przede wszystkim ludzie jacyś powykrzywiani bez uśmiechu. Podsumowując: stronka całkiem fajna, podoba mi się natomiast popracowałabym jeszcze nad fotografią- więcej praktyki. Trzymam kciuki papa :)

Gość Koordynatorka foto
Jesli chodzi o grafikę i estetykę strony to jest taka sobie. Na pewno będzie miała zwolenników jak i przeciwników. Strona jest bardzo ponura i ma trudną nawigację. Problemy są z jej wczytywaniem. Wiele osób korzystających z firmowych komputerów nie będzie mogła jej otworzyć. Jednak nie strona jest tu ważna a zdjęcia na niej zamieszczone. Każdy, kto wejdzie na stronę będzie chciał zobaczyć umieszczone na niej zdjęcia. Oglądanych zdjęć nie można zaklasyfikować do zdjęć profesjonalnych, bo po prostu mają zbyt wiele błędów, naświetlenia, kadru i ogólnego planu. Dodatkowo są mało ciekawie wykonane i żadne zdjęcie nie przykuwa wzroku. Jeśli chodzi o rozpatrywanie ich jako zdjęcia amatorskie to przymykając oko na istniejące błędy, które opisałam powyżej mogą się podobać. Część błędów naświetlenia i odwzorowania wynika prawdopodobnie z tego, że zdjęcia są wykonane kompaktową Minoltą A1 i całkiem amatorską lustrzanką Minolta D5. Ostatnio coraz częściej mówi się, że strony powinny zawierać jak najwięcej zdjęć tych samych ludzi, co uwiarygodnia poziom wykonywanych zdjęć. Ta strona to istny kalejdoskop osób niepozwalający zapoznać się z umiejętnościami fotografa. Dobrze czasami przeglądać strony innych fotografów i podpatrywać ich sposób budowy stron i poziom zamieszczanych na stronach zdjęć. Polecam odwiedzić moim zdaniem cztery wzorcowo wykonane strony zawierające dobrą grafikę jak profesjonalne zdjęcia. - www.fotomarek40.pl (Przejrzystość i szybkość) - www.bogacka.pl (kapitalna grafika strony) - www.fotosikorski.pl (ogrom ilości zdjęć) - www.darekstawski.com (przyjemnie się ogląda) Myślę, że się na mnie nie obraziłeś za moją wyczerpującą opinię. Na koniec stwierdzam, że jeśli to jest twój początek w przygodzie z fotografią i Internetem to jest to bardzo dobry początek rokujący dalszy twój rozwój w tym temacie.

Gość Zeb Serban
_o rany Musze wyjasnic ze kolory strony to bardzo bardzo ciemny niebieski z dodatkiem zoltego. Czarne tlo jest tylko na galerii zdjec. gapciaa Nie wiem czy zauwazylas ze te zdjecia sie skaluja czyli powiekszaja/pomniejszaja w zaleznosci od tego jaki jest rozmiar okna internetowego. Dla przykladu przy otwartej galerii zmniejsz rozmiar okna np o 1/3 i zobaczysz ze zdjecia sie wyostrzyly lub zrob na odwrot zwieksz rozmiar okna a zdjecia jeszcze bardziej zrobia sie rozmazane. Zalozenie jest takie ze te zdjecia sluza do pokazania mojego stylu robienia zdjec a nie jakosci technicznej (oczywiscie moj styl to jeszcze zaden styl, po 20 slubach bede mial jakis styl). Zapewniam ze jesli chodzi o jakosc tech. zdjec to mam odbitki porobione i wiele wiele z nich to przyslowiowe zylety. Koordynatorka foto Wiesz ja sie dlugo zastanawialem jakie kolory dac i robilem mase prob i jakos zawsze wracalem do tych ciemnych. Zauwaz ze bardzo wielu znanych fotografow ma strony bardzo ciemne/ponure. wezmy Murraya, Grabka. Oni maja jeszcze bardziej wyprute z kolorow strony a ja chcialem tak posrodku :-). Co do rozmieszczania kalejdoskopu zdjec to opieralem sie tez na Murrayu. On tez nie ma jednej pary za druga a wlasnie pomieszane ale przyzjan czy nie ciekawiej sie patrzy na rozne pary niz walkowac jedna potem druga i trzecia. Oczywiscie ze sie nie gniewam. Po to poprosilem Was o komentarze aby moc pozniej cos ulepszyc.

Gość Zeb Serban
no Tobie sie nie podobaja, trudno. robiac kolejne zdjecia bede poprawial swoj warsztat. Na moje szczescie wielu osobom jak i tym na zdjeciach sie podobaly do tego stopnia ze polecili mnie innym ale oczywiscie nie uderza mi woda sodowa.

Gość nie przeczytalam wszystkiego
ale ten suwak mnie strasznie wkurza, wole sama pzresuwac zamiast maja mi te zdjecia latac jak szalone i zamiast skupiac sie na zdjeciach ja sie poce zeby mi kolejnosc nie uciekla... :) mam nadzieje ze zrozumiales :)

wiesz, inaczej na fotki patrzy osoba zainteresowana nimi bezposrednio(bo npp na nich jest) ja pozwole sobie zauwazyc ze są technicznie kiepskie. niedoswietlone, przeswietlone, niektore moznaby wyretuszowac... fotografia slubna ma byc piekna klimatyczna, no i ludzie muszą na nich dobrze wygladac. poprosu ładnie...moze troszke zweryfikuj wybor... moz emniej ale za to swiadomiwe wybranych?;)

Gość mnie wkurzają zmknięke
oczy i "statyści" którzy "wleźli w kadr" nie wiadomo po co.... ja bym tego typu foty do odrzytów zaliczyła, a nie jako pokazówka na stronkę....

Gość Zeb Serban
coz mnie tez wkurzaja zamkniete oczy ale niestety nie kazda para pamieta ze trzeba patrzec przed siebie a nie na ziemie. a mozecie wymienic te zdjecia ktore najbardziej Wam sie nie podobaja. kazde zdjecie ma na gorze swoj nr. ethaath, prosze nie pisz ze wszystkie :-)

dobra ale to jutro bo juz dzis mi si enie chce wgapiac w monitor... zmykam home:)

Gość przyszłamężatka
Zdjęcia i strona nic specjalnego. Z pewnością nie skorzystam z Twojej oferty. Dlaczego większość osób ma zamknięte oczy i jakoś tak dziwnie są powyginani? Aparat też nic specjalnego. Sztuka uchwycenia tak ważnych momentów nie polega tylko na tym żeby pstryknąć zdjecie właściwej osobie, ale też żeby ta osoba jeszcze ładnie na tym zdjęciu wyglądała, a u Ciebie tego nie ma - ludzie wydają się być przestraszeni, pytanie tylko czym? ... może efektem Twoich sesji?

Gość żenadaaaa
kolejny fotoamator...żenada

Gość no_nie
i myślisz ze nikt nie zauważył, że niby się zapytujesz a tak naprawdę to taka mała reklama... ech...szkoda gadać

Gość Zakręcona baba
No-nie zdaje się że masz całkowitą rację:-),:-). Gosciu robi sobie reklamę podprogową licząc że kogoś złapie😠. Jak już tu zostało napisane jest to totalny amator który liczy że ktoś złapie się na jego stronę😡. Zdjęcia są do niczego:p. Tak jak napisała koordynatorka foto jako amatorskie to te zdjęcia ujdą. Śmieszne:-D:-D:-D jest że Zeb Sarbanowi nie wstyd pokazywać na stronie jakim sprzętem się posługuje. Ja mam Minoltę A2 i wiem co to za sprzęt. Typowa cyfrowa małpa dla amatora. Coraz więcej jest takich amatorów liczących na naiwność młodych par. Śmieszne że jednak są pary które dają się na to nabierać:O. Koordynatorka przytoczyła adresy czterech stron i czterech znanych fotografów. Myślę ze przy takim podejściu Zeba do fotografii nigdy nie osiągnie poziomu tych czterech FOTOGRAFÓW. Zresztą mało kto osiąga taki poziom jaki jest na tych czterech przytoczonych stronach.:classic_cool: Tłumaczenie Zeba że ma ,, kalejdoskop” młodych par są po prostu śmieszne i wskazuje że nie tylko jest słabym fotografem ale i marketing jest dla niego obcy. Zamieszczanie większej ilości zdjęć poszczególnych par zwiększa wiarygodność fotografa. Jeśli fotograf umieszcza 50 zdjęć jednej pary i prawie wszystkie zdjęcia się oglądającym podobają świadczy to że ma się do czynienia z profesjonalistą a nie totalnym amatorem.

Gość Zeb Serban
powiem tylko ze zenada to wypowiedzi 4 ostatnich pan. szkoda pisac

Gość Zeb Serban
po co ten jad w waszych wypowiedziach.

Gość bo to prawda
jesteś żenujący, podbnie jak twoje fotki

Gość Zeb Serban
zastanawiam sie po co taki pustak jak ty sie tu wypowiada? nie pasuje ci moj watek to go nie czytaj !!! jesli masz problemy ze soba to idz do psychologa albo lepiej psychiatry moze ci pomoze w co watpie. naprawde ja cie tu nie zapraszalem wiec daj se spokoj.