Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krystyna z gazownii

quinny buzz opinie!!!!!!!

Polecane posty

Moim zdaniem jest ok, ale ma jeden mankament - delikatną nadsterownosc. Spacerowka od 6 mies. Tekst producenta: Nagle pojawił się rewolucyjny wózek, który rozłożysz jednym dotknięciem - jest nim właśnie BUZZ. Każdy rodzic, który stał kiedyś w deszczu, w jednej ręce trzymając rozkrzyczaną pociechę, a drugą próbując rozłożyć wózek będzie zachwycony wózkiem, który rozkłada się od dotyku. W wózku Quinny Buzz zastosowano technologię sprężyny gazowej, z która poradzi sobie każdy kto kiedykolwiek używał regulacji w krześle biurowym. Trójkołowy Buzz posiada mnóstwo cech, które mają na celu spełnienie oczekiwań każdego rodzica: - przednie kółko obracane o 360 stopni co czyni go bardziej sterownym nawet na małej przestrzeni, - niska waga (12 kg) i małe gabaryty po złożeniu (80x20x60 cm) sprawiaja, ze transport w bagażniku samochodu i przechowywanie Buzza w domu nie będa sprawiać najmniejszych problemów, - unikalny i rewolucyjny system składania (automatyczne rozkładanie), - siedzisko obracane tyłem i przodem do kierunku jazdy, - trzy pozycje ustawienia siedziska przodem i dwie tyłem, - regulowana wysokość rączki, - regulowany podnóżek, - odpinany pałąk bezpieczeństwa, - amortyzacja wszystkich kół, - łatwo zdejmowane koła, - przetestowany na zgodność z normami EN 1888, BS 7404 oraz NF S 5401. W komplecie: budka, osłona przeciwdeszczowa, torba na wózek (buzz box).

Jest bardzo niesterowny i ciężki w prowadzeniu! Ja mam marki GRACO. Największą zaletą jest jego waga - bardzo lekka. Ponadto super się prowadzi i szybko można go złożyć. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.