Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Miły25

Szukam naturalnej dziewczyny.

Polecane posty

2 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Ale może u takich wierzących chłopców jest inaczej ;D

Niestety pewnie się nie dowiemy jak wygląda naturalna kobieta wg autora. 

Jest taka zabawna tiktokerka, która fajnie kiedyś odpowiedziała na taki komplement, że jest piękną naturalną kobietą. Mianowicie, że on nawet sobie nie wyobraża ile ją kosztuje to naturalne piękno 😂 

• Haha 2

Przed chwilą, taka_pokraka napisał:

Niestety pewnie się nie dowiemy jak wygląda naturalna kobieta wg autora. 

Jest taka zabawna tiktokerka, która fajnie kiedyś odpowiedziała na taki komplement, że jest piękną naturalną kobietą. Mianowicie, że on nawet sobie nie wyobraża ile ją kosztuje to naturalne piękno 😂 

Faceci raczej rzadko widza wszystko ostro chociaz usta i cycki sztuczne zazwyczaj dostrzegają 

Mogą nie dostrzec mikrodermabrazji i poprawionych brwi sposobem niteczkowym czy innym futerkowym ale cyca sztucznego dostrzega a glonojadem nazywaja nawet często kogos kto ma usta duże i naturalne 😛

14 minut temu, miszluft napisał:

To odwieczne pytanie co było pierwsze jajko czy kura 😛

moim zdaniem max naturalności czyli naturalne włosy (niefarbowane niedoczepione), bez doczepionych rzęs powiększonych ust itd. 
radykalisci wtedy mówią o zakazie depilowania wlosow spod pachy 😛 i nieużywanie dezodorantów ale bez przesady to nie są kwestie czysto wygladowe tylko higieniczne (zwłaszcza dezodorant).

makijaż w sumie nie wiem - naturalny ale czy mocny karykaturalny oznacza nienaturalnośc? Wg mnie nie bo to sie zmywa w minute, ale efekt już może nasuwać myśl ze ktos jest nienaturalny. No i zmienia do jakiegos stopnia jednak wyglad czyli nie jest sie do końca naturalnym. Wg mnie makijaż podbijający atrybuty zalicza sie do naturalności a jakies Picasso na twarzy to już raczej w stronę sztuczności.

pewnie trochę inna definicje maja babki i faceci 

Dla większości facetów kobieta wygląda naturalnie, dopóki nie ma 2 ml kwasu w wardze.😄 Ładnie zrobiona, pełny, ale delikatny makijaż, farbowane włosy to wciąż 'naturalnie piękna'. Bardziej nienaturalne są dla nich wyrazisty makijaż czy spiczaste pazury w krzykliwych kolorach niż drobne poprawki czy farbowanie włosów z tego co zaobserwowałam.

12 minut temu, KróliczekZły napisał:

Ale może u takich wierzących chłopców jest inaczej ;D

Naturalna plus nie podążająca ślepo za modą to pewnie ma na myśli powiększone usta, doklejane paznokcie, doklejane rzęsy, farbowane włosy, mocny makijaż itd.

1 minutę temu, salix napisał:

Dla większości facetów kobieta wygląda naturalnie, dopóki nie ma 2 ml kwasu w wardze.😄 Ładnie zrobiona, pełny, ale delikatny makijaż, farbowane włosy to wciąż 'naturalnie piękna'. Bardziej nienaturalne są dla nich wyrazisty makijaż czy spiczaste pazury w krzykliwych kolorach niż drobne poprawki czy farbowanie włosów z tego co zaobserwowałam.

Z ta farba to zależy czy pasuje, zbliżony kolor itd. Bo jak sie brunetka zrobi na jasny blond to wg mnie to nie wyglada naturalnie

1 minutę temu, miszluft napisał:

Faceci raczej rzadko widza wszystko ostro chociaz usta i cycki sztuczne zazwyczaj dostrzegają 

Jeśli są przesadzone, dobrze zrobionych nie przesadnych sama nie dostrzeżesz, problem jest, że zazwyczaj wszystkie przesadzają. Bo to jest taki mechanizm jak u anorektyczek, kulturystów itp. zrobią ale ciągle im się wydaje za mało i psują dostrzykując. 

Przed chwilą, taka_pokraka napisał:

Jeśli są przesadzone, dobrze zrobionych nie przesadnych sama nie dostrzeżesz, problem jest, że zazwyczaj wszystkie przesadzają. Bo to jest taki mechanizm jak u anorektyczek, kulturystów itp. zrobią ale ciągle im się wydaje za mało i psują dostrzykując. 

Musiałabym zobaczyc na żywo, zazwyczaj wszyscy którzy maja powiększone to jest to widoczne u nich, a może ktos ma a ja o tym nie wiem i nie widze, a faktycznie maja powiększone? Tego nie wiem, nie znam nikogo z powiększonymi; zeby wiedzieć ze maja i to ocenić. Ale te wszystkie metamorfozy co mi wyskakują przed i po na różnych fb ze niby swietnie zrobione to zawsze widać.

co do cyckow to w staniku różnicy nie widać, ale bez i w dotyku już zawsze tak. Często tez jest taka nienaturalna przerwa i ten efekt piłek, nie wiem czy coś poszło do przodu z technika ale wg mnie to wciąż jest dostrzegalne 

4 minuty temu, miszluft napisał:

Z ta farba to zależy czy pasuje, zbliżony kolor itd. Bo jak sie brunetka zrobi na jasny blond to wg mnie to nie wyglada naturalnie

Albo blondynka na czarno. 😄

3 minuty temu, miszluft napisał:

Musiałabym zobaczyc na żywo, zazwyczaj wszyscy którzy maja powiększone to jest to widoczne u nich, a może ktos ma a ja o tym nie wiem i nie widze, a faktycznie maja powiększone? Tego nie wiem, nie znam nikogo z powiększonymi; zeby wiedzieć ze maja i to ocenić. Ale te wszystkie metamorfozy co mi wyskakują przed i po na różnych fb ze niby swietnie zrobione to zawsze widać.

co do cyckow to w staniku różnicy nie widać, ale bez i w dotyku już zawsze tak. Często tez jest taka nienaturalna przerwa i ten efekt piłek, nie wiem czy coś poszło do przodu z technika ale wg mnie to wciąż jest dostrzegalne 

Pewnie tak 😉

11 minut temu, miszluft napisał:

Jasne, ale juz blond u szatynek oczywiście nie na taki ekstremalny jak kiedyś np  mandaryna miala tylko stonowane odcienie uzyskiwane jakąś tam technika nakładania farby dzięki czemu nie odcinają się radykalnie od koloru włosów ani od oprawy oczu, nie rzucaja się w oczy i raczej żaden facet nie uzna takich blondów za nienaturalne. 😎

2 godziny temu, Miły25 napisał:

Cześć, mam 25 lat i jestem studentem. Szukam wierzącej, naturalnej dziewczyny, która nie podąża ślepo za modą.

Życzę ci takiej, ale na tym forum to nie będzie łatwe. 

45 minut temu, KróliczekZły napisał:

często nie dostrzegają nawet makijażu typu "make up no make up" i dla nich to jest bez makijażu 😄.

Pierwszy raz czytam o czymś takim 😄

1 minutę temu, Grabaż amator wiejski napisał:

Prędzej faceta tu znajdzie.

Dużo wolnych jest, to prawda, ale szczęśliwie większość hetero 😉

Edytowano przez RC_+

Przed chwilą, kris888 napisał:

To jest taki makijaż który nie jest mocno.zauważalny, np wytuszowne rzęsy, plus blyszczyk i cienka warstwa podkladu.

• Thanks 1

2 minuty temu, Grabaż amator wiejski napisał:

Prędzej faceta tu znajdzie.

To samo chciałam napisać.

21 minut temu, Еlciаа napisał:

A ty jesteś naturalna jaka? Blondynka, brunetka, ruda?

1 minutę temu, RC_+ napisał:

Dużo wolnych jest, to prawda, ale szczęśliwie większość hetero 😉

Któryś mądry inaczej mógłby do niego napisać udając kobietę.

• Haha 1

22 minuty temu, Еlciаа napisał:

No i jeszcze taki sztuczny czarny błyszczący 😝

Przed chwilą, kris888 napisał:

A ty jesteś naturalna jaka? Blondynka, brunetka, ruda?

Naturalne mam ciemny brąz a farbuje na czarno.

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Któryś mądry inaczej mógłby do niego napisać udając kobietę.

Nie no to już upadek człowieka 😄

Nikt normalny się nie zniży do takich „akcji”.

Edytowano przez kris888

Przed chwilą, miszluft napisał:

No i jeszcze taki sztuczny czarny błyszczący 😝

Najgorzej sztucznie wyglądają te np granatowa czerń, oberżynowa czerń itd.

1 minutę temu, kris888 napisał:

Nie no to już upadek człowieka 😄

Nikt normalny się nie zniży do takich „akcji”.

Na tym forum ludzi normalnych jest może garstka, więc szanse na takie akcje są dość spore.

2 minuty temu, Еlciаа napisał:

Naturalne mam ciemny brąz a farbuje na czarno.

Ja farbuje na taki co znalazłam identyczny jak mój aż fryzjerka była w szoku ze b minimalna różnica odrostów i nie oferowała swoich usług 😝 (farbuje sama)

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Najgorzej sztucznie wyglądają te np granatowa czerń, oberżynowa czerń itd.

Albo te fiolety u starszych pan nigdy nie zrozumiem co autor miał na myśli w tych koloryzacjach 😛

• Thanks 1

Przed chwilą, miszluft napisał:

Ja farbuje na taki co znalazłam identyczny jak mój aż fryzjerka była w szoku ze b minimalna różnica odrostów i nie oferowała swoich usług 😝 (farbuje sama)

Najlepiej jak się znajdzie tak podobny kolor do własnego że nawet odrostów potem nie widać.

9 minut temu, kris888 napisał:

To jest taki makijaż o którym faceci mówią ze ktos jest bez makijażu zaraz po śnie 😛

a naturalny makijaż to dla nich tusz podkład błyszczyk konturówka konturowanie roz cień itd

a nienaturalny to patrz opcja 2 tylko dodaj do tego kolory😛

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się