Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błagająca

błagam powiedzcie mi

Polecane posty

Gość błagająca

czy brwi odrastają???????????? i ile czasu to zajmuje????

oczywiście, że odrastają, jakby nie odrastały, to depilowałoby się je tylko raz a niestety, nie ma tak dobrze. Fakt, że zwykle rosną nie tam, gdzie chcemy i trzeba trochę poczekac, żeby zapełniły \"dziury\"

Gość Well - Well
...zalezy, co z nimi zrobilas:) jesli zgolilas- wyrwalas, odrastaja Tu sa porady jak na przyszlosc je regulowac: http://www.kobieta.wellnesslife.pl/index.php?day=20 pozdrawiam _________________ Jestem Well... A Ty? Po prostu... www.WellnessLife.pl

odrosną albo i nie:P mi zawsze odrastają bardzo szybko( cały włosek po paru dniach)a moja mam jak sobie wydepilowała raz, to już nie musiała nigdy korygować.Ma szczęście,że dobrze to zrobiła, ale brwi ma bardzo jaśniutkie, a ja czarne i mocne.

Gość błagająca
krzywo wydepilowane :o juz mi odrosły takie do połowy długości, ale nie wszedzie, słyszałam ze niektóre nie odrastają i są potem dziury!!!!! za 3 tyg mam wesele, myslicie ze jak pojde z tym do kosmetyczki to coś poradzi??? jakoś nada im przyzwoitego wyglądu??

Gość błagająca
up

lepiej sama już nic przy nich nie rób!!! Idź do dobrej kosmetyczki.Niech Ci zrobi z nimi porządek wyreguluje gdzie trzeba,dobierze ksztalt.

Gość ja mala
niektore baby sobie malują brwi - taka czarna kreska ala dark kłin ...