Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość caffeteriuszka

Yasmin- watpliwosci i skutki uboczne

Polecane posty

Gość caffeteriuszka

Mam nadzieje,ze nie ma takiego temu. Biore 2 opakowanie yasminu... Mam jakby wiekszy apetyt Jestem senna I chyba boli mnie glowa (sama niew iem czy boli zcy wymyslam) libido zerowe Czy to minie po 3 opakowaniu(bo atkie lsyszalm opinie) czy mam rzucic to w cholere...(do gina mam kolejke na pazdziernik, wiec pytam was)

Gość ach te marudy
Przesadzasz. Nic ci się nie dzieje, nawet nie wiesz czy to skutek tabletek. ALe oczywiście każdy ból głosy czy senność (równie dobrze mogą być spowodowane wysokimi temp i słońcem) to wg Ciebie skutek uboczny leku. Kończę 1 opakowanie, ale nie marudzę, kiedy zaboli mnie biust czy głowa. Jesli nie dasz czasu rganizmowi, żeby się przyzwyczaił, to po co w ogóle dupę zawracasz tabsami ? Nie bierz i wtedy "problemy" będziesz mogła zwalić na upały:D co za marudy, naczytały się i nasłuchały plotek, a potem narzekają.

Gość maria_chan
Ja skonczylam dwa dni temu pierwsze opakowanie diane35, to to samo jak yasmine tylko ma nowa nazwe, moja ginekolog mi powiedziala. Mam teraz miec okres, ale nic nie mam, a kochalam sie dodatkowo z prezerwatywa, wiec czy to jest normalne, ze moze organizm sie musi przystosowac po pierwszym opakowaniu, czy ja jestem w ciazy??? Blagam o szybka odpowiedz na mail lub tutaj :(

a ja wcale bym nie powiedziała, ze marudy bo dziewczyna dobrze robi ze obserwuje swoj organizm! oczywiscie ze na poczatku organizm musi sie przyzwyczaic ale ja meczylam sie przy yasmine 5 miesiecy z bolami glowy ktore z miesiaca na miesiac stawaly sie coraz bardziej intensywne ! wiec jesli to nie minie to radzilabym zmienic tabsy, wszystko zalezy od tego czy jestes w stanie normalnie funkcjonowac z tymi bolami bo u mnie doszlo do tego ze dziennie zjadalam po 3 tabletki przeciwbolowe :/ zmienilam tabsy i nie wiem co to bol glowy :) pozdrawiam

Gość do neni
ja kończę przygodę z yasmin również po 5 miesiącah - zawroty głowy teraz dostałam logest ale nie wiem czy brać, bo brałam harmonet i było fatalnie a to do cholery to samo neni moze orientujesz sie co dalej robic na co zamiebilas yasmin?

mi lekarz zaproponował novynette ze wzgeldu na niewielka ilosc hormonow :) \"zjadlam\" juz pol opakowania i czuje sie swietnie (poza plamieniami ktore mam nadzieje mina) :) pozdrawiam

Gość do neni
kurcze nie wiem co robić, nie sadzę żeby się pomylił, sprawdzał co wcześniej zapisywał, brać coś co mi szkodziło tyle że nazwa inna a może one maja inne substancje pomocnicze i mogą byc dla mnie dobre, kurcze juz mi się odechciewa tych tabsów

Gość do neni
a co ty na to ze jest tam gestoden, slyszalam ze on to najwieksze ryzyko zakrzepicy, mam taki metlik w glowie

ja sie nie znam na tyle na tabsach zeby Ci doradzic niestety :/ sama ufam mojemu lekarzowi i mam nadzieje, ze wie co robi :) mysle ze Twoj powinien miec zapisane w karcie co bralas i dlaczego juz nie bierzesz wiec nie wiem o co chodzi :|

moje tabletki maja taki skład jesli cos Ci to pomoze : 0,02 mg etynyloestradiolu i 0,15 mg dezogestrelu