Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paaryska

MŁODE MĘŻATKI zapraszam na forum

Polecane posty

Hej ! Zapraszam wszystkie kobietki które wyszły niedawno za mąż. Podzielcie się wrażeniami i odczuciami:):):) Mój ślub odbył się 14 czerwca. bylo cudownie:):):) Szkoda, że nie można cofnąć czasu:D

Gość .koń i krowa.
tutaj sa kobiety szukujące sie do śłubu. Męzatki wchodza juz na ciąże, i na maciezyjstwo bądz na gotowanie:D

Gość .koń i krowa.
to siedzi na ogólnym, a jak nie lubi ogólnego, to na modzie, a jak nie lubi też tego to grzebie sobie w tyłku siedząc w swoim śmierdzącym fotelu w domu i czeka na męza az przyjdzie i ugotuje obiad.

Swoją drogą to sorka, chciałam założyć ten topik na forum ogólnym, a przypadkowo tu się założył. Miłych przygotowań do ślubu:) Nareczka

Nie ma sensu z toba dyskutować. Nie siedzę w domu, tylko w pracy, a mój mąż pracuje za grnicą więc nie czekam na niego z obiadem tylko jak już z romantyczną kolacją. Żegnam

Gość .koń i krowa.
biedna jestes bo mąz tam ty tu i szukasz wrazeń i nudzimy sie w pracy tak? otóz tak trzeba na innym forum załozyc topik żegnamy cię

Gość dlaczego wypozyczona
koń i krowa, jestes GŁUPIA JAK BUT!!!!!!!!!ze tez takie kretynki sie uchowały w tym kraju. Powinni Ci do tych obozów pracy we Włoszech wywieźć, to byś sie nauczyła rozumu

Gość dlaczego wypozyczona
a pomysł założycielki był całkiem w porządku. Wiele mozna by sie od mężatek dowiedzieć. Ale nie, musi sie zawsze znaleźć głupia pinda, i wszystko spie..... A potem zakłada topic, "na forum ślubnym siedzą same zazdrośnice." Puknij sie w ten głupi łeb!!!

Mój ślub był 8 lipca i ... też wydaje mi się że czas płynie tego dnia szybciej. Z perspektywy czasu wydaje mi si że to była tylko chwilka i teraz kilka rzeczy zrobiła bym inaczej ale niestety było mineło i itak było cudownie

Gość idz stąd lepiej
i tu są chamki nawet?

Gość jakubowska
A konie i krowy to chyba w stajni powinny siedzieć, nie?