Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaczka25

Mojemu facetowi podoba sie moja koleżanka

Polecane posty

Gość Kaczka25

Co byście zrobiły albo co byście pomyślały jakby wasz facet powiedzial wam ze podoba mu sie wasza koleżanka. Jak na to byście zareagowały i skomentowały? Jak z tym żyć i jaki mieć do tego stosunek?

Gość facet mi powiedzial
ze podoba mu sie moja siostra. To jest dopiero przegiecie :O

Gość Anomizer
a ile ma lat? masz fotke siostry?

No ale podoba mu się, bo jest fajna, sympatyczna czy dlatego, bo jest seksowna np.?

Gość Kaczka25
I jak zareagowałes co teraz myślisz?

Gość Kaczka25
Pysiątko - spytalam sie go czy ona mu sie podoba powiedzial ze tak nie chcialam sie wiecej dopytywac bo balam sie co bym uslyszala

No to lepiej zapytaj. Bo mojemu podoba się koleżanka z pracy, bo ma ładą buzię, ale to wszystko. I ja nie zrobiłam z tego problemu, bo mu ufam. Gorzej, gdyby powiedział \"Ale ta Beata jest zajebista, ma fajny tyłek, super cycki\" itp. Wtedy bym się wkurwiła. A tak, to nie.

Gość facet mi powiedzial
No a u mnie to powiedzial, po tym jak ona zerwala ze swoim facetem, ze chetnie by sie z nia spiknal. Dobrze, ze on nie jest moim facetem chcoiaz bylo juz blisko. Potem niby sywierdzil, ze tylko tak powiedzial :O Taaaa...jasnee. Od tamtego czasu nie chce sie z nim widywac, dalej gadamy, ale teraz mam tylko wrazenie, ze jakby sie ze mna spotykal to tylko, zeby sobie na nia popatrzec ( albo nie tylko). Dodam, ze siostra ma faceta i od tego 'mojego' jest mlodsza ok.7-8 lat :O zalosne

Gość Kaczka25
Boje sie o to zapytac bo nie wiem co uslysze. Kiedys byla taka sytuacja ze ta kumpela przyszla do nas pierwszy raz tzn on ja wtedy poznal widzialam ze super im sie gada jakies glupie teksty bylam wtedy bardzo zla bo czulam sie jak piate kolo u wozu pomyslalam ze moze wyjde i ich zostawie samych to sobie pogadaja bo ja jestem zbedna. po tym spotkaniu powiedzialam swojemu facetowi co wtedy czulam przeprosil mnie i powiedzial ze moze faktycznie przesadzil. Kiedys rozmawialam ze swoim facetem o fantazjachi powiedzial mi ze ma fantazje zeby kochac sie z dwoma kobietami i ze to niby tylko fantazjazaczelismy bardziej o tym rozmawiac i oboje sie wtedy podniecilismy jak o tym myslelismy i wtedy nie wiem jak to sie stalo wpadlismy na pomysl ze moze z ta kolezanka wczesniej mowil ze ona mu sie nie podoba ale podczas tej rozmowy powiedzial ze nie ma nic przeciwko jej i ze mu sie podoba ale pozniej na nastepny dzien po przebudzeniu stwierdzilismy ze to glupi pomysl i ze to tylko zniszczy nasz milosc. Od tam tego momentu mam straszny uraz do niej unikam jej nie zapraszam do domu nie chce zeby sie spotkali. Kiedys gadalismy to powiedzial ze mu sie nie podoba ona a dzisiaj sie go spytalam i powiedzialam ze ma byc szczery i zeby powiedzial prawde czy mu sie podoba. Odpowiedz brzmiala " TAK". Co ja mam myslec jak na to zareagowac nie wiem jak mam sie w tym wszystkim zachowac.

a mojemu facetowi podoba się baaaaaaaaaaaardzo dużo kobiet, a wśród nich moje koleżanki i nie robię z tego problemu, bo mu bardzo ufam. Myślę, że gorzej by było, gdyby mu się podobała i widać by to było po nim, a powiedziałby, że tak nie jest:) wtedy przechlapane. Ale przyzwyczaj się, że facetom po prostu podobają się kobiety, ale nie musi to prowadzić od razu do zdrady:) buziaczki 😘

Gość olej dziada

ps. trójkąt z koleżanką to chyba normalne u większości (chociaż nie wszystkich) mężczyzn:) dobrze, że się przyznał. Mój też nie raz o tym mówił:D nie masz się co martwić. W sumie wielu facetów o tym marzy, ale niewielu ma odwagę się przyznać. A tak naprawdę oni bardzo lubią fantazjować i to ich podnieca:) lubią o tym mówić i sobie to wyobrażać. Spokojnie:) a jaki \"stosunek\" :) ma do Twojego faceta ta koleżanka?

z taką koleżanką to ostrożnie:) chyba, że wiesz, że nigdy nie zrobiłby Ci świństwa, ale nigdy nic pewnego :O a jakby facet gapił się na nią a nie na mnie to...😡

Gość Kaczka25
Ja nie wiem co mam o tym myslec boje sie ja zapraszac do nas , boje sie ze jak ja zobaczy to sobie zacznie wszystko przypominac itd nie wiem jak ja mam sie zachowywac wiedzac o tym wszystkim

Gość w sumie to
sama jestes sobie po czesci winna:O w ogole co to za glupie rozmowy z facetem o trojkacie?:O zachecilas go do puszczenia wodzow fantazji i zaczal fantazjowac o tej lasce i nakrecac sie, ze fajna z niej babka:O i nie daj sobie wmowic, ze kazdy facet, bedac w zwiazku, marzy o innych laskach, o trojkatach:O to jest chore!!!! kochajacy facet marzy o ukochanej!!

Gość Kaczka25
Ja nie wiem co mam robic. Od wczoraj sie z nim nie widzialam dzisiaj na gg spytal sie czy wszystko oki czy jeszcze mi zalezy czy cos sie zmienilo. Ja sama nie wiem bardzo go kocham i zalezy mi na nim ale cos w e mnie peklo jak pomysle o tym to zbiera mi sie na wymioty. Nie wiem co mam dzisiaj mu powiedziec jak spojrzec mu w twarz. to mnie strasznie boli. nie chce z nim o tym rozmawiac a z drugiej strony czegos oczekuje ale czego nie wiem moze tego zeby juz to minela zebym zapomniala nie wiem sama. Jest jeszcze przeciez ona moja mozna powiedziec przyjaciolka nie moge sie z nia spotkac i i byc normalna wiem ze bede unikala z nia kontaktu. ona o niczym nie wie ze jest taka sytuacja ale jak wczesniej pisalam jak byla u nas to tez na duzo sobie poznwalala mozna powiedziec ze beszczelnie z nim flirtowala przy mnie jak jej powiedzialam co czulam i jak to wygladalo to sie smiala i powiedziala ze to tylko zarty. co ja mam zrobic jak mam sie zachowac. to tak boli

Gość Kaczka25
Czy ktos moze wyrazic swoje zdanie albo cos doradzic a moze ktos byl w podobnej sytuacji

Gość niezłego piwa sobie nawarzyłaś
nie rozumiem po co w ogóle zaczynałaś rozmowe o trójkącie i to z konkretna kolezanką? Dałas mu przez to jakby przyzwolenie i akceptacje na myślenie o niej jako o obiekcie poządania. Kochający sie ludzie pragną tylko siebie a nie spełniania jakichś fantazji seksualnych i to z inną kobietą. Skoro teraz tak źle się czujesz z tym wszystkim, boisz sie , unikasz tej kolezanki i w ogóle, to po co z nim rozmawiałas o trójkącie ??? Jak czułabys się gdyby to doszło do skutku????? Może to byłoby podniecajace dla was obojga ale mogłabys potem dalej życ spokojnie mając przed oczyma obraz tego jak Twój ukochany dotyka, pieści, całuje czy tez kocha sie z inna kobietą ???!!!!Sądzę, z tego co napisałas, że nie, więc nie wiem po co wkroczyłas w rozmowie z nim na tak grząski grunt. Doszliście do wniosku rano, że to zniszczyłoby waszą miłość? Mam wrazenie po twoich wypowiedziach że ona jest juz i tak mocno nadwątlona.

Gość wysmiewczyni
Przeciez to jasne ze on cie nie kocha, facet ktory fantazjuje o trojkatach jest z toba poprostu bo jest. Moze jestes ladna, moze zgrabna, moze mila. A moze fajnie spedza sie z toba czas i na impreze w parze mozna isc ale poprostu cie nie kocha. Trzeba odroznic przyjazn i mile spedzanie czasu od milosci. Z kolezanka oweszem mozna bzykac sie we trojke ale z kobieta ktora sie kocha to takie glupoty nie przychodza do glowy. Sama pomysl czy ty masz ochote na innych mezczyzn bedac zakochana w swoim mezczyznie?

słucahj: nie ma nic bardziej poniżającego niż kobieta, która porównuje się przy facecie do innej...!więc sie nie poniżaj tak! wiesz jak działa facet? jak będziesz wmawiała sobie, że ona mu się podoba, że jest ładniejsza, seksowniejsza od Ciebie on w koncvu pomyśli: może ona ma rację? więc daj sobie spokój, to normalne, że ktos sie komuś podoba...! że ktoś o kimś fantazjuje, ciesz się że to Ty przede wszytskim jesteś w tej fantazji :) jeśli chcesz mu się delikatnie odpłacić to pozachwycaj się Ty kims.. on tego nie zniesie :P zobaczysz..

Gość zmanierowana wnuczka smirnoffa
wtedy nie wiem jak to sie stalo wpadlismy na pomysl ze moze z ta kolezanka :D:D:D

pysiatko ty myslisz ze on by ci powiedzial o cyckach:classic_cool:? hehe nie on mowiac do ciebie obrał to w ładne słowa:classic_cool: a co on sobie w glowie mysli to juz jego sprawa i uwierz mi nie jest to ladna buzia:classic_cool: a tak swoja droga tobie autorku nie podoba sie zaden inny facet fizycznie? jstes nastepna gesia slepo zapatrzona w swojego mezczyzna, myslaca ze facet nie ma co innego do roboty tylko myslec non stop o tobie:classic_cool:?