Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jadwisia

Czy paznokcie pomalowane lakierem brokatowym to wiocha?

Polecane posty

Gość Jadwisia

Wydaje mi sie ze teraz w wakacje fajnie to wyglada, szczegolnie u stop, bo sie pieknie w sloncu blyszczy. Ale widzialam tez tu na wizazu komentarz, ze to tandetne. Co o tym myslicie?

Gość tak to jest wiocha
i tylko tam ci się wydaje:o

Gość Jadwisia
Ale dlaczego?

Gość zadna wiocha/
jeli dopbierzesz ladny delikatny kolor lakieru z brokatem i odpowiednio sie do tego ubierzesz to bedzie to ladnie wygladalo...wiocha to nieodpowiedni lakier do sposobu ubioru i stylu

Gość do Jadwisi
skoro Tobie sie podoba to w czym problem?:) nie przejmuj sie opinią innych, ja lakierem brokatowym maluję paznokcie u rąk, u stóp niezmiennie lakierem w kolorze czerwonego wina i mam gdzies co myśla sobie inni grunt że mi się podoba;)

Gość aparatka__________-
identyfikator---nie wiedzialam ze taka prymitywka z ciebie,pervers.......

Ja mam tipsy frencz u rąk i u stóp i tam, gdzie nie są białe, pomalowałam sobie srebrnym brokatem. Pięknie się mienią w słońcu.

Ej kobiety nie zwracajci uwagi na tego podszywacza który załozył nicka pisanego przez małe L mój nick pisze się przez I a ten tutaj co sięwcześniej udzielał jest przez małe L zobaczcie porównajcie ... nie wiem czemu akurat mnie się uczepił i podrobił mój nick ... ale chyba wiecie że to nie ja wypisuje tutaj takie brednie ... :)

A Ty pajacu to dopiero się wykazałeś pomysłowością ... podpieprzyłeś mi nicka i jeszcze mi tu robisz profanację a niech cie kolka zeprze :P

Teraz mam nowego nicka i w końcu wszyscy będą wiedzieć, że lubie tylko ostre analne igraszki z soczystą i wonną wkładką:p PS. Mama mówi, ze śmierdzi mi z tyłka jak tata się tam spuści:o 😭

Dobra czy możesz już skonczyć weźsięlepiej za naukę bo widze podszywie że wakacje ci szkodzą :P

Gość do Identyfikator
a nie mozesz miec nicka "identyfikator" zamiast "Identyfikator"? na jedno wyjdzie, a podszywu nie bedzie:)

Gość Jadwisia
Przestańcie pisac nie na temat!!! Polowa strony to jakieś kłótnie o nicki!! A sio!