Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NESTEA...

YASMIN-pytanie

Polecane posty

Gość NESTEA...

Mam 17 lat.Byłam u dermatologa i poleciła mi Yasmin na trądzik.Byłam też u ginekologa zbadała mnie,kazała zrobić usg.Dzisiaj byłam znowu na wizycie u gina i pani doktor powiedziala, ze wszystko jest w porzadku.Mam nieregularne miesiaczki, jednak lekarka powiedziala zeby jeszcze poczekac az samo sie ureguluje:| i nie ma potrzeby jeszcze brac tabletek anty.Powiedzialam jej ze to dermatolog mi zalecil stosowanie Yasmin, wiec moja gin przepisala mi dwa opakowania Yasmin.Sama juz nie wiem co zrobic.Brac te tabletki czy nie.Boje sie ze w czasie stosowania rozreguluje mi sie organizm, tym bardziej ze mialabym brac te tabletki przez okolo pol roku zeby polepszyc stan cery.Co robic? Dziewczyny ,ktore stosuja Yasmin poradzcie.

Gość diltheyy
yasmin to gówno.jest zabronione w niektórych państwach ja biore drugie opakowanie i jest beznadziejnie nic mi sie nie chce mam mdłości płacze z byle powodu,więcej nie mam zamiaru tego brać

Gość Agusia0187
Ja również idę po zmianę tych tabl miały poprawić mi skórę a pogarszają z dnia na dzień jak zaczynałam je brac miałam w miarę cerę, dało się przeżyć, choć w zależności pogarszała się. Gin poleciła yasmin a mi się z dnia na dzień pogarsza, od ok 7 tabl jest coraz gorzej aż mi się nic nie chce, a na diane boję się zdecydować, ponoć jeszcze dobry jest regulon....

Gość gravity
takie pytanie, w ktorych to krajach jest zabroniony? nie zadne teksty ze : cos tam o tym slyszalam, tylko konkretnie, gdzie zabroniony?