Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Komandos Boyfrend

Nie chcę już czekac nie mam już nic do stracenia, sama dobrze wiesz...

Polecane posty

Gość Komandos Boyfrend

jak podniecasz mnie :classic_cool: Mieszkamy obok siebie juz od kilku lat i czas najwyzszy by dowiedzial sie swiat, ze to wlasnie mnie trafila sie gradka, urocza Halinka czyli moja sasiadka. Gadalas z Iwona-nie slyszalem ani slowa, zrozumialem tylko myster lova, lova, ze zlosci rozbolala mnie glowa, a potem zrozumialem ze to o mnie mowa. [Halina, Halina] Nie chce juz czekac.... (ajajaja aaaajjja) Lamalem sobie glowe calymi godzinami, jak to zrobic, by do czegos doszlo miedzy nami, sledzilem Cie i po ciele przeszly mrowki, gdy ujrzalem ze chodzisz do podstawowki, pozniej odkrylem te prawde wielka, ze jestes pania nauczycielka i tak spelnily sie moje sny, teraz wiem ze wszystkiego nauczysz mnie Ty. (hmmmm...Halina...Ty masz usta jak...malina) Nie chce juz czekac...x4 Postanowilem ze bedziesz moja dziewczyna, kupilem ladne kwiaty i dobre wino, spoko Halina ja sie na tym znam, w koncu mysta lova lova to wlasnie ja. Nie chce juz czekac...x2 (a ja jajaja ajajaja) Nie chce juz czekac....x4 [Nie chce juz czekac!]

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować