Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfglo

lot samolotem -bagaż

Polecane posty

Gość sdfglo

walizka do 20 kg, nastepnie bagaż podreczny-jaka waga maksymalna?i czy to ma być np jakas torba sportowa, do tego jeszcze torebka damska, czy to juz ma byc w bagazu podrecznymj?moj pierwszy lot dlatego pytam

Europejski lot? Podreczny bagaz torba do 5 kg nie dłuższa niż 55 cm. Bagaz zasadniczy 20 kg Transatlantycki lot Podręczny jak wyzej Zasadniczy 2 bagaże do 23 kg

Gość amiba
Asia? wszystko masz na stronie internetowej danej linii. a jaka linia? jak ryanair to bagaz podreczny 10kg (tego najczesciej nie waza wiec mozesz zaryzykowac nadwage), wymiary sa podane na stronie internetowej, ta torba po prostu musi sie zmiescic do luku bagazowego + Twoja torebka (najlepiej jakas duza coby jeszcze cos upchac) - jak mialam kiedys nadbagaz to mi panowie z informacji na lotnisku kazali wszystko upchac do mojej torebki hehe

Gość jet girl
na podreczny to najlepiej miec taka torba jak np. do fitnessu czy cos w tym stylu, zalezy co tam chcesz, jak bedziesz miec troche wiecej niz limit bagazu to nic sie nie stanie, bo podrecznego mi nigdy nie wazyli a latam b.czesto

Gość amiba
acha - jak masz przesiadke w londynie to nie ryzykuj nadbagazu bo bede tam najprawdopodobniej wazyc obie torby przy odprawie (choc mi ostatnio nie wazyli!), ew. zapakuj cos co moglabys wyrzucic potem

Gość sdghlll
heh, lot do usa to jest,to jak jena walizka do 23 kg czy 2?patrzylam na strone lotu ale najbardziej interesowal mnie bagaz podreczny

Gość szelma i.t.p.
2 walizki po 23 kilogramy. Wymiary każdej z nich nie moga przekraczać 157 cm sumując długość,wysokość i szerokość do tego podręczny bagaż 5 kg

Gość .ksla
w liniach ryanair ile moze wazyc duzy bagaz??

Gość talk to me baby
sprawdz na stronie firmy bo kazda ma inny limit, a poza tym czasami zmieniaja te limity

Gość basia ka
Wszystkie takie informacje mozecie znaleźć na stronie http://walizki-kabinowe.pl/ - tam jest poradnik i chyba o wszystkim można przeczytać

Gość natala987
Polecam poradniki na https://walizki-kabinowe.pl/ wszystko tu znajdziecie - rozmiary walizek w poszczególnych liniach, wymiary i limity, info co można przewozić w podręcznym a czego nie można. Ja sporo latam, ale i tak zazwyczaj zaglądam dla pewności, wolę nie mieć niespodzianek na lotnisku... :)

Gość czetner

Wystarczy - empik.com/wings-walizka-kabinowa-peacock-abs-burgundowa-25-l,p1209218128,sport-p

To są te wymiary, a wydawanie więcej po prostu nie ma sensu. Starajcie się dobierać raczej oryginalne kolory - wtedy bagaż wam nie zginie z oczu. Kupiliśmy kolorowe torby w sumie przypadkiem, a dopiero później zauważyliśmy, jak one są ważne.

Śmiesznie się patrzy np. na osoby, które ściągają kolejne nie swoje czarne walizki.